- Konu Sahibi KARTOPU344
-
benimde ikinci aşılamam negatif..ve çevremde herkesin taze bebeği var.bebeği olan kimseye gitmiyordum ama bu duyguyu yendim artık gidiyorum :)...benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebekleri var..eşimin arkadaşları yazın evlendi kız nerdeyse doğurcak...ortada bir ben varım mecnun gibi dolanan.ve milletin iğneleyici sözleri hadi ne duruyorsunuz siz daha bizimki büyüdü bile....önceleri çok kafaya takıyordum..artık takmıyorum...diyorum ki kendi kendime ben eşimle eşimi sevdiğim içinmi evlendim yoksa çocuk içinmi..tabiki sevdiğim için...komşumuzun kızı 26 yaşındaydı bebeği 3 yıldır olmuyordu sürekli üzülüyordu tam tüp bebek aşamasına gececekleri zaman kanser olduğunu öğrendi..yaşı çok gençti ama kanser üzüntüyü sıkıntıyı severdi onuda bir anda yakalamıştı..1-2 ay hastanede yattı hayata gözlerini yumdu..biliyormusunuz ne oldu eşi dul 2 çocugu olan bir bayan aldı..çocuklara çocukları gibi bakıyor adam çocuk hasretini dindiriyor olan o gül gibi kıza oldu..kendi kendime dedim topla kendini..üzülme senin ve eşinin canından hiçbir şey kıymetli değil...mutluluk sadece bebekle değil...mutluluğu farklı şekillerde arayın..benim bulunduğum ilçede sosyal yardımlaşma çocuk yuvası yok inanın olsaydı haftada 2 günümü onlara ayırırdım..mutluluğu farklı şeylerde arayın...bebeğe odaklanmayın...arkadaşımm..öncelikle bende üzüldüm..ama kafanı dagıtmaya çalış..yalnız kalma..moralini yüksek tut annesi naz yapıyor size..bekle annecim sabret gelicem ama üzme kendini diyor..olabilir tutmamış ama sende biliyorsun ki bi sonrakide tutmicak anlamaına gelmiyo..oda olmayabilir..durmıcaz..bida bida bida...hadii arkadaşım topla kendini..unutma HER CEFANIN MUTLAK Bİ SEFASI VARDIR...:)
cimcime ne yaptın geldi mi kırmızılar, olmazsa pazartesiye kadar gelmezse bir test daha yaptır istersen senin beta hcg kaç çıkmıştı
kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum
aşılamanın 14,günü 5,3 çıkmıstı degerim..eyvahedigeldismile
canım benim 14.gün yaptım 2.0 cıktı yani olduğunu sanmıyorum.ama hiçte geçmezdi adetim anlamadım niye böyle oldu acaba kistmi oluştu yaaaaaaa
Psikolojikte olabilir, 2. aşılamada benim de gecikmişti 2 gün, ben de 14.gün kanda baktırmıştım 0,8 çıkmıştı, doktoruma ama daha adet olmadım demiştim, o da 3-4 gün bekle olmazsan bi daha kan testi yapalım demişti, kist oluşabiliyomuş ilaçlardan kaynaklı ama adetle atılıyomuş, İnşallah bi dahakine tutar canım, umut fakirin ekmeği, napalım, bizlerde vazgeçemiyoruz işte, yenilen pehlivan güreşe doymazmış o hesap, yılmak yok, denemeye devam
canım eşime baktırdık değerleri çok iyi çıktı bende 5 ay önce ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım sonra tabi doktora gittik doktor klomen verdi bu ay 2. kullanışım yumurtalarımı takip ediyor bugün yine gittim yumurtam solda bir tane 22 mm olmuş çatlamak üzere dedi ilşki önerdi ne bileyim işte bu lkomen işe yaramazsa ne olacak diye merak ettiğimden sizlere o yüzden sordum hangi aşamalardan sonra aşılama oluyor diye
arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim hangi aşamalardan sonra aşılama olunuyor yani hangi problemler yaşadıktan sonra aşılamaya karar verildi bir de bu aşılama yı devlet karşılıyor mu karşılamıyorsa ne kadar masrafı oluyor ve son olarak bu aşılama belli merkezlerde mi yapılabiliyor yoksa hastanelerde de olabiliyor mu cevap için şimdiden teşekkür ederim
canım çok umutlandırmak istemem ama bence sen kesin hamilesin...
benimde ikinci aşılamam negatif..ve çevremde herkesin taze bebeği var.bebeği olan kimseye gitmiyordum ama bu duyguyu yendim artık gidiyorum :)...benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebekleri var..eşimin arkadaşları yazın evlendi kız nerdeyse doğurcak...ortada bir ben varım mecnun gibi dolanan.ve milletin iğneleyici sözleri hadi ne duruyorsunuz siz daha bizimki büyüdü bile....önceleri çok kafaya takıyordum..artık takmıyorum...diyorum ki kendi kendime ben eşimle eşimi sevdiğim içinmi evlendim yoksa çocuk içinmi..tabiki sevdiğim için...komşumuzun kızı 26 yaşındaydı bebeği 3 yıldır olmuyordu sürekli üzülüyordu tam tüp bebek aşamasına gececekleri zaman kanser olduğunu öğrendi..yaşı çok gençti ama kanser üzüntüyü sıkıntıyı severdi onuda bir anda yakalamıştı..1-2 ay hastanede yattı hayata gözlerini yumdu..biliyormusunuz ne oldu eşi dul 2 çocugu olan bir bayan aldı..çocuklara çocukları gibi bakıyor adam çocuk hasretini dindiriyor olan o gül gibi kıza oldu..kendi kendime dedim topla kendini..üzülme senin ve eşinin canından hiçbir şey kıymetli değil...mutluluk sadece bebekle değil...mutluluğu farklı şekillerde arayın..benim bulunduğum ilçede sosyal yardımlaşma çocuk yuvası yok inanın olsaydı haftada 2 günümü onlara ayırırdım..mutluluğu farklı şeylerde arayın...bebeğe odaklanmayın...
kızzzzzlarrrrr kimse yokmu....
nolur girer girmez bana cvp yazın.yarin akşam beşte ilk aşılamam olucak ama ben ne yapılacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum.nolur detaylı bi şekilde yazın.
masadamı yapılacak,acıycakmı,sonrasında bişey yapmam gerekiyomu
merhaba arkadaşım ayrıntısıyla yazıyım sana muayene oldugun masaya yatıyorsun işlem yapılıyor zaten muayene kadar kısa sürüyo hiçbir acı hissetmiyorsun kendini kasma heyecan yapma basit bi işlem bu sonrasında 15 20 dk kalkmıyosun masadan bu kadar kolayyy şimdiden sana bol şans iyi haberler alırsın inşallah:dance:
kızzzzzlarrrrr kimse yokmu....
nolur girer girmez bana cvp yazın.yarin akşam beşte ilk aşılamam olucak ama ben ne yapılacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum.nolur detaylı bi şekilde yazın.
masadamı yapılacak,acıycakmı,sonrasında bişey yapmam gerekiyomu
merhaba karakaya klomen kullanımına bi kaç ay daha devam ediyorsun kendiliginden gebelik elde edilmezse yumurta uyarıcı igneleri kullanıyorsun doktor kontrolünde yumurtalar yeterli büyüklüge gelince çatlatma igneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor cnm bu kadar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?