Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde ikinci aşılamam negatif..ve çevremde herkesin taze bebeği var.bebeği olan kimseye gitmiyordum ama bu duyguyu yendim artık gidiyorum :)...benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebekleri var..eşimin arkadaşları yazın evlendi kız nerdeyse doğurcak...ortada bir ben varım mecnun gibi dolanan.ve milletin iğneleyici sözleri hadi ne duruyorsunuz siz daha bizimki büyüdü bile....önceleri çok kafaya takıyordum..artık takmıyorum...diyorum ki kendi kendime ben eşimle eşimi sevdiğim içinmi evlendim yoksa çocuk içinmi..tabiki sevdiğim için...komşumuzun kızı 26 yaşındaydı bebeği 3 yıldır olmuyordu sürekli üzülüyordu tam tüp bebek aşamasına gececekleri zaman kanser olduğunu öğrendi..yaşı çok gençti ama kanser üzüntüyü sıkıntıyı severdi onuda bir anda yakalamıştı..1-2 ay hastanede yattı hayata gözlerini yumdu..biliyormusunuz ne oldu eşi dul 2 çocugu olan bir bayan aldı..çocuklara çocukları gibi bakıyor adam çocuk hasretini dindiriyor olan o gül gibi kıza oldu..kendi kendime dedim topla kendini..üzülme senin ve eşinin canından hiçbir şey kıymetli değil...mutluluk sadece bebekle değil...mutluluğu farklı şekillerde arayın..benim bulunduğum ilçede sosyal yardımlaşma çocuk yuvası yok inanın olsaydı haftada 2 günümü onlara ayırırdım..mutluluğu farklı şeylerde arayın...bebeğe odaklanmayın...

canım benim 14.gün yaptım 2.0 cıktı yani olduğunu sanmıyorum.ama hiçte geçmezdi adetim anlamadım niye böyle oldu acaba kistmi oluştu yaaaaaaa

Psikolojikte olabilir, 2. aşılamada benim de gecikmişti 2 gün, ben de 14.gün kanda baktırmıştım 0,8 çıkmıştı, doktoruma ama daha adet olmadım demiştim, o da 3-4 gün bekle olmazsan bi daha kan testi yapalım demişti, kist oluşabiliyomuş ilaçlardan kaynaklı ama adetle atılıyomuş, İnşallah bi dahakine tutar canım, umut fakirin ekmeği, napalım, bizlerde vazgeçemiyoruz işte, yenilen pehlivan güreşe doymazmış o hesap, yılmak yok, denemeye devam

evet cnm inş.ne tuhaf şimdide hemen adet olmak istiyorum...bu sefer farklı bi tüp bebek merkezinde yaptırcam.200 tl fark var ama olsun.çünkü ılk yaptırdığım yer spermı baska bı hastaneye verdık prdan alıp oraya getırdık dr hıc yumurtalarıma bakmadan asılama yaptı.ama ark yorumlarını okudum ultrasyon eşliğinde yapılıyomus bu 2.yaptırcagım yerde oyle en azından daha saglıklı olur dıye dusunuyorum

ya canım çok sıkılıyor.... günler hatta saatler geçmek bilmiyor. bu akşam aman dedim eşimle güzel bir sofra kurduk yemekleri eşim yaptı yanına rakı açtık kafam dağılsın dedim ama nerde eşim uyuya kaldı ben gene kendimle başbaşa.... offf kıslar şöyle bir mucize olsa tıp ilerlese bize yetişmez belki ama bizden sonrakiler aşılamadan hemen sonra msela ertesi gün tutup tutmadığını öğrense.. ya tutup tutmaması sorun değil sorun beklemek mahvediyor insanı...

MACUNUN ıÇıNDEKıLER ŞUNLARDIR ----

KARANFıL (30 GR )
KEBABıYE (30GR)
KARABıBER (30GR)
TARÇIN (15GR)
ÜDÜL KAHR (15GR)
KEREVıZ TOHUMU (15GR)
ANASON (30GR)
KıŞNıŞ(30GR)
ISIRGAN TOHUMU (30GR)
HAVUÇ TOHUMU (30GR)
ŞALGAM TOHUMU (30GR)
TURP TOHUMU (30GR)
MESTEKı (30GR)
SAKIZ (30GR)
SıNAMEKı(30GR)
AKGÜNLÜK(30GR)
ÜZERLıK TOHUMU (30GR)
ÇÖREK OTU (60GR)
MıSK (5ÇEKıRDEK )
ŞEKER (200GR)
BAL (2000)GR
HAZIRLANIŞI
BU BAHARATLARI BıR AKTARDA ıNCECıK ÖGÜTÜP BAL ıLE KARIŞTIRILIP. SABAH AKŞAM 20GR( ortalama 1yemek kaşıgı) YENıLıP BU MACUNU KULLANMADAN ÖNCE KESıNLıKLE(CÜNÜP VE ADET)OLUNMAMASI GEREKıYOR VE ADET BıTıNCE DEVAM EDıLıR ...100/100 SONUÇ VERıYOR
PEYGAMBER EFENDıMıZE ALLAH RIZASI ıÇıN :BESMELEı ŞERıF,ıLE 3KERE ıHLAS,,,3KERE FATıHA SURESı,,HEDıYE EDıLıP NıYET EDıLEREK BAŞLANIR ....

kızlar bu macunla hamile kalan çok olmuş. acaba doğrumudur dersiniz. 3 ay kullanıp hamiş olanlar varmış .... denemek lazım mıdır nedersiniz.

merhaba karakaya klomen kullanımına bi kaç ay daha devam ediyorsun kendiliginden gebelik elde edilmezse yumurta uyarıcı igneleri kullanıyorsun doktor kontrolünde yumurtalar yeterli büyüklüge gelince çatlatma igneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor cnm bu kadar a.s

aşılama işlemi gittigin doktora baglı özel hastanedeyse doktorun aşılama ücreti ödüyorsun doktora üniversite hastanesinde almıyolar sanırım ilaçların ve ignelerin yüzdesini ödüyorsun saglık güvencen varsa aşılama çok basit bir işlem doktor muayenesinde yapıyor normal kontrol kadar sürüyor zaten can yakıcı bir yanı yok kama kendini yani kolay bi işlem şimdiden allah yardımcın olsunyerimseniben

canım çok umutlandırmak istemem ama bence sen kesin hamilesin...

aaah canım nerdeee..sabah bi kalktım agrıyla..bi baktım hastalanmışım..ama iyiyim hatta şimdi yeni dogum yapan bi arkadaşımızı ziyarete gittik..bi haftalık daha bebek..olsun benimde olacak inş.bigün..iyi olucam..iyi olucz kızlar..ilk aşılamamdı daha..ama eşimle karar verdik..buay ara verecegiz..nisan ayında tekrar deneyecegiz inş.buarada h.sonu tatil düşünüyoruz gelecek ay..kafa dagıtmak için..hayırlısı inş.

bukadar mı ortak olur yaşananlar ceydacım..hadi hadii nezaman yapın artık..sanki yapmıyoruz..aynı bi ben kaldım benle evlenenlerle..ben de daa bebek yokmu diyenlere daaa ben bebekim diyorum:) susup kalıyoar..bgn ziyaretine giitigimz arkadşımız 19 yaşında 8aylık evliydi hamile kaldı...hastaneye ziyaretine giittigim gün kan tahlilimin sonucun almıştım o gün göçmüştüm resmen..içimden biyandan isyanlar çaglıyo..ama dur dedim kendime bi dakka..böyle olmamalı..hayatta hiçbişey bnm saglıgımdan önemlii diil..eşimle huzurumdan önemli diil..önce ben iii olmalıymki yrn bigün bebegimede eşimede çevreme faydalı olabilieyim..inanyıyorum olucak sadece brz fazla çaba istiyor okadar..
sizde inancınızı duanızı yitirmeyin kızlarr....

kızzzzzlarrrrr kimse yokmu....
nolur girer girmez bana cvp yazın.yarin akşam beşte ilk aşılamam olucak ama ben ne yapılacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum.nolur detaylı bi şekilde yazın.
masadamı yapılacak,acıycakmı,sonrasında bişey yapmam gerekiyomu

merhaba arkadaşım ayrıntısıyla yazıyım sana muayene oldugun masaya yatıyorsun işlem yapılıyor zaten muayene kadar kısa sürüyo hiçbir acı hissetmiyorsun kendini kasma heyecan yapma basit bi işlem bu sonrasında 15 20 dk kalkmıyosun masadan bu kadar kolayyy şimdiden sana bol şans iyi haberler alırsın inşallah:dance:

çok teşekkürler arkadaşım saol.korkuyodum aslında hsg gibi olacak diye.
nolur cok dua edin ben 6 yıllık evliyim.rabbim hayırlısıyla versin hepimizeopuyorumnanaktan

çok çok basit bir işlem en ufak bir acı yaşanmıyor endişelenme denileler doğru. normal muayene nasıl can acıtmıyorsa aşılamada aynı. Allah ım yardımcınız olsun ... tez zamanda gönlünüzdeki bebişi kucağınıza alırsınız insaallah. bu arada en zor kısım aşılamadan sonraki 15günlük bekleme süresi adamı yiyor ama sen insaallah sakin sabırla geçirirsin bu dönemi.

kartopu burdamısın ben salıyı beklemeyeceğim yarın test yaptıracağım vallah bir gün bile beklemek istemiyorum artık varmı yokmu öğrenmek istiyorum...

ya merak ettim ben aşılama yaptırdım ama bana klomen gibi ilaç verdi ismini unuttum lacım septonemi geptone mi neydi sonra ovetrelle iğne yapıldı.... bazılarına neden ilaç yerine iğne veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…