- Konu Sahibi KARTOPU344
-
kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum
canımsın ağlamaya çalış bence rahatlarsın, ama kaybetme ümidini, bu sefer olmadı bi dahakine olacak İnşallah, Allah büyük, vakti saati gelince koyacak bebişleri göbüşümüze, lü
tfrn uykuya falan verme kendini, dışarı falan çık, bişeyler yap, deşarj ol
sağol banu ben daha öncede yaptırdım tüpte yaptırdım böyle bişey olmamıştı ve artık yoruldum anne olmak istiyorummmmm busefer tutsun allahımmbilmiyorumkismileyok canım meraklanma kanama katater içine girerken rahimde tahriş olabiliyor, ondan kaynaklanıyor, ben de 3 aşılama yaptırdım 2 sinde oldu kanama, tutmadığı anlamına gelmiyo kesinlikle, içini ferah tut, zaten az bişey oluyo, bu arada hoşgeldin
merhaba bende ankadara kutay biberoğluna gidiyorum duymuşsundur belki gazide çalışıyo ilk aşılamam tutmadı maleaef ikinci aşılamam oldu hayırlısıyla inşlh bu ay olur sanada bol şansPCOS var bende. Liseden beri uğraşıyorum zaten yani 20 yıl nerdeyse. Akara lı jinekologları tanırım yani:) Ama son 1 yıldır adetlerde düzensizlik abarttı. İlaçlara rağmen pek düzelmedi. Önceki doktorum artık hamilelik için adım atma vakti geldi. Gecikme dedi. Ganophone vs. kullandım 3 ay kadar ama cevap vermedi. Aşılama yapalım dedi. Ben de kaçtım:) Çok yoğundu dr. Svdiğim de bir doktordu ama hazır da değildim ve dediğim gibi çok yoğundu çalıştığı hastane. Farklı arkadaşlarımdan adını çok duymuştum (onca yıldan sonra jinekolog isimleri benim için hiç yabancı değil:).Hatta kliniklere gidip buraya gelen arkadaşım da oldu. Şimdi 7 aylık ikizleri:) Böylecebilmiyorumkismile Hulusi Bey e başladım. Kasım dan beri adet düzeni ile uğraştık. HSG çektirdim. Bu ay da(yarın gidiyorum) aşılama olacak. bilmiyorumkismile
arkadaşım bende adet düzensizliği vardı doktorum 3 ay kadar beni bazı testlerden geçirdi eşimide tabi sonra aşılamaya karar verdi devlet bi kısmını karşılıyo galiba ben rapor çıkartım iğneler için ama aşılamayı kendi yerinde yaptırdımarkadaşlar cevap verecek kimse yokmu bende hamile kalmakta problem yaşayanlardanım
canım neden hamile kalamıyorsun bir sorun vardır..ya sperm sorunu yada senin yumurtlama sorunun
arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu bende hamile kalmakta problem yaşayanlardanım
canım acele etme...aşılama için sperm sayınız iyiymiş..kimyasal gebelikte geçirmişsin...inşallah en kısa zmanda hamiş kalırsın..sper sayınız iyi bence 3-4 kez yumurta takibi yaptır yani klomen kullan..canım eşime baktırdık değerleri çok iyi çıktı bende 5 ay önce ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım sonra tabi doktora gittik doktor klomen verdi bu ay 2. kullanışım yumurtalarımı takip ediyor bugün yine gittim yumurtam solda bir tane 22 mm olmuş çatlamak üzere dedi ilşki önerdi ne bileyim işte bu lkomen işe yaramazsa ne olacak diye merak ettiğimden sizlere o yüzden sordum hangi aşamalardan sonra aşılama oluyor diye
canım mutlaka beta hcg degerine tekrar baktır artış olmuşsa hamilesin demektir..Bu arada progesteron almaya devam ediyor musun o da reglini geciktirebiliyor...Seni umutlandırmak istemem ama inşallah hayırlı haberlerini alırız..
bu arada kız olursa sen de "Gizem" koyarsın adını, mesela ben kız olursa "Naz" koyucam, bu kadar nazlandığı, gelmediği için :)))
kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?