Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok teşekkür ederim canım hem özel hastaneleri araştırayım hem de tüp bebek işlemini hızlandırayım o zaman..geçen sefer 3 teneydi olmadı şidi 1 tane embriyo ile nasıl olacak diye endişeleneceğiz..

kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum

canımsın ağlamaya çalış bence rahatlarsın, ama kaybetme ümidini, bu sefer olmadı bi dahakine olacak İnşallah, Allah büyük, vakti saati gelince koyacak bebişleri göbüşümüze, lü
tfrn uykuya falan verme kendini, dışarı falan çık, bişeyler yap, deşarj ol

canım moralini bozma demek kolay biliyorum ama en azından seninle ortak kaderi paylaşan bir şeyleri anlatabileceğin paylaşabileceğin arkadaşların var.Asla ve asla umudunu yitirme...Rabbim yeri ve zamanı gelince verecek bebeğini kucağına...Buna gönülden inanıyorum..

kızlar be de çıkıyorum forumdan..Kendinize çok iyi bakın...ınşallah güzel ve mutlu haberlerinizi bekliyorum..

: sağol banu ben daha öncede yaptırdım tüpte yaptırdım böyle bişey olmamıştı ve artık yoruldum anne olmak istiyorummmmm busefer tutsun allahımmbilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar yeni gelenler olmuş aramıza hoşgeldiniz diyorum jbase canım üzülme desem saçma olacak ama nolur kendini bırakma demek zamanı gelmedi daha ama gelecek annesi biraz nazlı bi bebek o inşallah bir gün gelecekler

merhaba bende ankadara kutay biberoğluna gidiyorum duymuşsundur belki gazide çalışıyo ilk aşılamam tutmadı maleaef ikinci aşılamam oldu hayırlısıyla inşlh bu ay olur sanada bol şans

arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim hangi aşamalardan sonra aşılama olunuyor yani hangi problemler yaşadıktan sonra aşılamaya karar verildi bir de bu aşılama yı devlet karşılıyor mu karşılamıyorsa ne kadar masrafı oluyor ve son olarak bu aşılama belli merkezlerde mi yapılabiliyor yoksa hastanelerde de olabiliyor mu cevap için şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu bende hamile kalmakta problem yaşayanlardanım
arkadaşım bende adet düzensizliği vardı doktorum 3 ay kadar beni bazı testlerden geçirdi eşimide tabi sonra aşılamaya karar verdi devlet bi kısmını karşılıyo galiba ben rapor çıkartım iğneler için ama aşılamayı kendi yerinde yaptırdım

canım neden hamile kalamıyorsun bir sorun vardır..ya sperm sorunu yada senin yumurtlama sorunun

canım eşime baktırdık değerleri çok iyi çıktı bende 5 ay önce ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım sonra tabi doktora gittik doktor klomen verdi bu ay 2. kullanışım yumurtalarımı takip ediyor bugün yine gittim yumurtam solda bir tane 22 mm olmuş çatlamak üzere dedi ilşki önerdi ne bileyim işte bu lkomen işe yaramazsa ne olacak diye merak ettiğimden sizlere o yüzden sordum hangi aşamalardan sonra aşılama oluyor diye

arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu bende hamile kalmakta problem yaşayanlardanım

canım önce testlerini yaptırıyosun hormon eşinin sperm analizi rahim filmi smer testi bunlardandan sonra sorun varsa doktor sana aşılamyı öneriyor 23yaşın üstü37yaşın altındaysan devlet destekliyor sadece ilaçların aznı ödüyorsun

canım acele etme...aşılama için sperm sayınız iyiymiş..kimyasal gebelikte geçirmişsin...inşallah en kısa zmanda hamiş kalırsın..sper sayınız iyi bence 3-4 kez yumurta takibi yaptır yani klomen kullan..

canım ben progesteron filan hiç vermedi dr.um..adetimin 5,günü kolmen kullandım.bitti 2gün sonra gittim aşılama yapıldı..sonrasında ilaç fln vermedi yani...

bu arada kız olursa sen de "Gizem" koyarsın adını, mesela ben kız olursa "Naz" koyucam, bu kadar nazlandığı, gelmediği için :)))

aah aaah bi gelseler..isim kolayda..erkekse ne koyucam pekikaydirigubbakcemile3 hehehe olaya bak..oldu tuttu cinsiyetide belii ben isim derdindeyimdelikafadulden hey büyük ALLAHım sabır verkaydirigubbakcemile3 kızlar bnm sinirler iiiice gevşedi gülüyorum artık sadece..

kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum

arkadaşımm..öncelikle bende üzüldüm..ama kafanı dagıtmaya çalış..yalnız kalma..moralini yüksek tut annesi naz yapıyor size..bekle annecim sabret gelicem ama üzme kendini diyor..olabilir tutmamış ama sende biliyorsun ki bi sonrakide tutmicak anlamaına gelmiyo..oda olmayabilir..durmıcaz..bida bida bida...hadii arkadaşım topla kendini..unutma HER CEFANIN MUTLAK Bİ SEFASI VARDIR...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…