Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcım hoşgeldin

canımmm benim kusura bakma görmedim((

çok canım sıkkın , öyle bi şanssızım ki.. bu gün adetin 14. günü ve eşimin toplantısı çıktı şehir dışana gitti...

hep böyle oluyo sn. bölge müdürümüz sanki benim şansımın yüksek olduğu günleri takip ediyo hemen eşime el koyuyo(( nezaman dr bu günler uygun dese adam arıyooo yaaa............boshayallersmile

geçen aşılama günümüzdede toplantı çıkarttı mecbur kalıp söyledik böyle bi durumumuz var diye iyi işlem bittikten sonra gel dedi........ sinir oluyorum bu adamaaa.......... klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

canım benimmm ya kıyamam ne zaman gelecek eşin geri keşke gitmeden bi çalışsaydınız çünkü sperm 2-3 gün canlı kalabiliyomuş herşey kısmet bence belkide 14 ünde değildir yumurtlama günün geleceği varsa gelir bitanem :Saruboceq:

inşallah akşama bırakır da .... geçte olsa döner.......

doğru söylüyosun Allahım isterse her şeye rağmen olur........
ben dengesizim ya sempatiksalakcinni eşim burda yok diye kesin yumurtayı bugün çatlatırıım:):)

yazıyı okurkende suratımda bi gülümseme oldu ne yalan söyliyim ömürsün ne güzel anlatmışsın delikafadulden

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytklava:klava:hihoyyythihoyyyt

çok seviyorum şu oklavalıyı:) aynı benim ruh halimmm:)

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız ben hep kusuyorum yatıyorum sizi merak ediyorum yeni hamiş var mı geçmişi okuyamıyorum

hoşgeldin canım benim Rabbim yardımcın olsun, kolaylıklarla bebeğini kucağına alıcağın günü göstersinn......

maalesef canım gamsem den sonra bi hamişimiz yok(

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytklava:klava:hihoyyythihoyyyt

çok seviyorum şu oklavalıyı:) aynı benim ruh halimmm:)

harbi koptum yaaaa sempatiksalakcinni delikafadulden klava: a.s.

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........17/07 soğan kürü uyguluyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan....................................... Saruboceq::Saruboceq:
esra16..............................................:aşılama sonucu bekliyor inşallah bebeği ona tutunacak:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

ben geldim hastaneden, deminde girdim ama işim çıktı yazamadım.

bu arada ilaçlarımı ayarlamaya çalışıyorum. başlıyorum tedaviye bugün. kısa protokol.

topiğimiz 1000 sayfayıda bulmuş kızlar maşallah.

birazdan yine gireceğim kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…