- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.981
burdayım canım geçmişi okuyordum , bende dualarımı bitirdim Allah kabul etsin .100 tefriciye 2 yasin 1 fetih daha alabilirim kaldıysa ..
tatlıcım hoşgeldin
canımmm benim kusura bakma görmedim((
çok canım sıkkın , öyle bi şanssızım ki.. bu gün adetin 14. günü ve eşimin toplantısı çıktı şehir dışana gitti...
hep böyle oluyo sn. bölge müdürümüz sanki benim şansımın yüksek olduğu günleri takip ediyo hemen eşime el koyuyo(( nezaman dr bu günler uygun dese adam arıyooo yaaa............boshayallersmile
geçen aşılama günümüzdede toplantı çıkarttı mecbur kalıp söyledik böyle bi durumumuz var diye iyi işlem bittikten sonra gel dedi........ sinir oluyorum bu adamaaa..........klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
canım benimmm ya kıyamam ne zaman gelecek eşin geri keşke gitmeden bi çalışsaydınız çünkü sperm 2-3 gün canlı kalabiliyomuş herşey kısmet bence belkide 14 ünde değildir yumurtlama günün geleceği varsa gelir bitanem :Saruboceq:
yazıyı okurkende suratımda bi gülümseme oldu ne yalan söyliyim ömürsün ne güzel anlatmışsın delikafadulden
canlarım nasılsınız ben hep kusuyorum yatıyorum sizi merak ediyorum yeni hamiş var mı geçmişi okuyamıyorum
inşallah akşama bırakır da .... geçte olsa döner.......
doğru söylüyosun Allahım isterse her şeye rağmen olur........
ben dengesizim ya sempatiksalakcinni eşim burda yok diye kesin yumurtayı bugün çatlatırıım:):)
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytklava: klava:hihoyyythihoyyyt
çok seviyorum şu oklavalıyı:) aynı benim ruh halimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?