- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.021
iyi geceler tatlıcık:)))
kısaca tekrar azayım sizlere yarın detayları konuşuruz.
ilk iğnemi bu akşam saat 5 de işyerinde oldum , şirket hemşiresi yaptı iğneyi kalçadan.
menogon ile başladım.doz 450 .dr yurtdışında olduğundan ulaşamadık bir türlü kendisine. başka bir prof. dozu ayarladı. inşallah sorun olmaz. ilk kontorlüm pazartesi saat 9 da. kendi dr.gelmiş olacak o zamana kadar. kontrolleri ve diğer işlemleri o yapacak inşallah.
bu arada aneztezi için idrar ve kan tahlili yaptılar,EKG ve akciğer filmi çekildi. pazartesi sonuçları aneztezi bölümüne getirip aneztezi için onay almam gerekiyor.
Besmele çekip başladım arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden lütfen.
Yüce Rabbim hepimize tez vakitte bu dünyada anne olmayı hayırlı kılsın inşallah.
ben geldim hastaneden, deminde girdim ama işim çıktı yazamadım.
bu arada ilaçlarımı ayarlamaya çalışıyorum. başlıyorum tedaviye bugün. kısa protokol.
topiğimiz 1000 sayfayıda bulmuş kızlar maşallah.
birazdan yine gireceğim kusura bakmayın
bu arada kartopu sende mi bahçeciye gidiyorsun? tüm tedavi aşamlarını bizimle paylaşmanı rica ediyorum.
kartopu canım hayırlı olsun bnimde son aşılamamın ilk iğnesini dün yaptırdım saat 11,30zu bekliyorum ikinci iğne için eczaneye gideceğim hehe hala kendim yapamıyorum:)))
çok yoğun bir tempoda geçti bu ay annemi daha dün yolcu ettim memlekete....sizleri çok özledim başka hamiş hbaerlerimi varmı..... gül nasıl ne aşamada...
teşekkür ederim canım, seninkide hayırlı olsun inşallah. ikimizde aynı anda başladık desene. enson gamsem den başka hamiş çıkmadı geçen ay. temmuzda bol bol hamişler olacak inşallah.
gülün tedavisi yarım kaldı malesef. 2 ay beklemede sonra tekrar deneyecek ve bu sefer tutturacak inşallah.
resimde ki yeni bebişmi maşallah. Allah nazardan saklasın.
benim iğnelerimde kalçadan olduğu için her akşam 5 de yapılıyor ve şirketin hemşiresine yaptırıyorum. hafta sonuda hastanede yaptıracağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?