Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hiçbirgelişme yok hiçbirşeyde hissetmiyorum sadece göğüslerim şiş okaadar ağrılarımda kalmadı ya öf inş olurdaa nebiliyim

bişey sorucam kartopu sen akşam yazmışınya hani filmler filan çekildim anestezi için diye neden nolucakki merakettim...

inş zaten buseferde olmazsa doktor meselelsi kapandı benim için 1- 2 sene sonra belki tüp için çok yoruldum tam bir yıldır git gel hem zaten yaşımızda küçük problemde yok çok yoruldum vücudumun dengesi bozuldu ilaçlardan artık önce kendim önemliyim sonra bebek kendimi hazır hissetmedn başlamam inş tutsunda....

hayırlısı tabiki canım. sen içini ferah tut. merak etme olur inşallah. dediğin gibi yaşınız küçük bencede hemen tüp bebeğe geçme. dinlensin biraz vucudun. ilaçları atsın . ama inşallah bu ay tutmuştur.

canım içini ferah tut.. hepimizin dileği aynı ama olmayıncada olmuyor işde... benimde 3. aşılamam şimdi 2. dozu aldım bu sefer 150u verildi doz artırıldı.... birde bu ay yeni birşey öğrendim benim sağ yumurtamda yumurta oluşmuyormuş... dooktor çizelgeyi takip edince sağ yumurtalığımın çalışmadığı ortaya çıkdı... soldada yaşıma göre azmış.. herşey nasip ALLAH IM sağlıklı sıhatli bebişler nasip eylesin...

bu arada resimdeki bebiş kim....

kızlar birde dün yeni bir komşumla tanışdım. hamiş 4 aylık tüp bebekte denemiş..20yıllık evliymiş 6aşılama ve.4tüp bebek denemesinde tutmamış artık olmuyor demişler... ağlamakdan mahvoldum diyor.. tedaviyi bırakmış 6aysonra kendiliğinden hamile kalmış...hehe düzeltme yaptım:))))

Son düzenleme:
doğum kontrol hapı kullanıyodu bir oğlu vardı adeti azalmaya başlamıştı menepozamı giriyorum diodu benle yaşıt dün doktora gitmiş ve 19 haftalık hamile çıkmış 2 kilo almış

resimdeki bizim canım seninde köpeğim vardı galıba resimlerde kıvırcık beyaz buda seninkinin cinsinden sanırım annesi vardı 5-10 senedir doğurmuyodu bizde kısır dedik çünkü barınaktan alınmıştı sonra yanına erkeek arkadaş koydular doğurdu bu resimdeki bebeişerinden bitanesi ama buyudu şimdi 5aylık filan şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…