Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hangi iğneden verdi bu sefer doktor. 150 doz fazla gibi . bana aşılamada hep 75 doz vermişti doktorum

rüyamda hamileydimm , öyle elim karnımın üstündeydi...........:dance:

ne güzel bi duygu Allahım hayırlısıyla hepimize yaşatsın inşallah:Saruboceq:

hangi iğneden verdi bu sefer doktor. 150 doz fazla gibi . bana aşılamada hep 75 doz vermişti doktorum

gonal f verdi bu defa 150u banada çok geldi ama 3 gün böyle kullan kontrolden sonra gerekirse düşürürüz dedi benim klomenle bile 23mm oluyordu yumurtalarım bunla ne olacak bilmiyorum...

doğum kontrol hapı kullanıyodu bir oğlu vardı adeti azalmaya başlamıştı menepozamı giriyorum diodu benle yaşıt dün doktora gitmiş ve 19 haftalık hamile çıkmış 2 kilo almış

nasıl yani ya nerede ise 5 aylık bebek nasıl anlaşılmıyor? üstelik daha öncede doğum yapmış birisi. valla çok enteresan. neler oluyor hayatta.bilmiyorumkismile

darısı bize canım.... 19 hafta nasıl farketmemiş olabilirki... nerdeyse 5 ay oluyor hehe cinsiyetini öğrendimi birde sağlığı inşallah yerindedir....

Pınarım ya valla kafam karıştı kardeşim gibi yani sadece kilo aldım 2 kilo diyodu düşün perde falan takmış hiç anlamamaış ne uyku ne başka bişey hatta öğrenince düşünmediği için ağladı kız. ya biz çokmu kafaya takıyoruz yoksa kızmetten ötesi yokmu kafam karıştı arkadaşlar benim

geçen senede spralle hamile kalmıştı bu işler kısmetmi kızlar yoksa biz çokmu takıyoruz

şimdi yeni komşularmla yeni yeni tanışmaya başladım dedimya neler oluyor hayatta.. kadının biri kordonunu bağlatmış 3 çocuğu olunca 5 yıl sonra kordonu bağlıyken hamile kalmış... Allah ım istemeyene değil isteyene ver demeden geçemedim...

nasıl yani ya nerede ise 5 aylık bebek nasıl anlaşılmıyor? üstelik daha öncede doğum yapmış birisi. valla çok enteresan. neler oluyor hayatta.bilmiyorumkismile

Kartopum valla anlamamış sadece doğum kontrol hapından adetim azaldı bi doktora gidiiyim diodu 3 aydır üstüne görüyomuş gitmese az sıksa doğurcak :)

bizde seni öpüyoruz nasılsın balım tedavin ne oldu aşılama yapılacakd en son hatırladığıma göre....

canım benim hoşgeldinn:))) inşallah artık hep burdasındır.......

benim tedavi 21. günde iptal edildi 1 hafta boyunca yumurtam 14mm üstüne ısrarla çıkmadı.... mecburen gül'ün ki gibi sonlandırıldı.... geçen ay bi çoğumuz için talihsiz geçti hiç hamişimiz yok maalesef......mafoldumben

aman yerim ben onu evet benimde var... bety hehe zilli kızım.... 12 sene oldu ama biz hiç çiftleştirmedik.. eşime bazen takılıyorum bak bu sene ben doğuramazsam hevesimi almak için betyi doğurtacam diye:)

Şimdi çıkmam lazım pınarım hayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberini alırız yorumlarınızı yazı gelince okuycam ne olur :) kısmetmi yok sa çokmu takıyoruz

rüyamda hamileydimm , öyle elim karnımın üstündeydi...........:dance:

ne güzel bi duygu Allahım hayırlısıyla hepimize yaşatsın inşallah:Saruboceq:

ah ah o rüyalar hepimizin başında sanırım ben her gece rüyamda bebişim olduğunu görüyorum.... ya işde kısmet nedenirki bazıları böyle korunurken hamiş kalır bizlerse uğraşıp duruyoruz. kızlar acaba ahmı aldık birilerinden:)))

Kartopum valla anlamamış sadece doğum kontrol hapından adetim azaldı bi doktora gidiiyim diodu 3 aydır üstüne görüyomuş gitmese az sıksa doğurcak :)

vay be harbiden az sıksa doğururdu yani:))

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

bizide Annelik şerfine nail etsin..... amin:Saruboceq:

burdayım canım ablamın doğumu e git gel derken fırsat bulup giremedim annem geldi bana o varken giremedim... şimdi artık başınızdayım.... inşallah bu ay bol bol hamiş veririz..... hamiş arkadaşlar nasılar ay çok merak ettiğim şey var geçmişi okumaya üşeniyorum:)

aman yerim ben onu evet benimde var... bety hehe zilli kızım.... 12 sene oldu ama biz hiç çiftleştirmedik.. eşime bazen takılıyorum bak bu sene ben doğuramazsam hevesimi almak için betyi doğurtacam diye:)

ay biz doğurunca çok mutlu olduk bi görücektin hamileyken hep yattı normalde eşim benim mobilyacı atölyede bakıyolardı evimiz bahçeli ama çoluk çocuk rahatbırakmıyolardı hep bağrıtıyolardı bizde artık mecbur atölyeye yolluyoduk ama inanmazsın pazar sabahı te eve geliyo atölyeye işçiler gitmeyince anlıyodu sonra gelmemeye başladı anladık hamile oldu sadece 1 -2 gün bi eş bıraktılar yanına amahemen kaldı yanlız sen evde bakıyosun bizim5tane doğurdu 2 öldü yavrrularıda aynı annesi gibi oldu şuan nerdeyse ayrılmıyo artık hep kavga ediyolar çok tatlılar

kıızlar hayatta neler oluyor.. halam 1 kız 1 erkekden sonra hamiş kalınca aldırıyor... aradan bir kaç ay geçiyor karnında birşey kıpır kıpır doktora gidiyor birde öğreniyor hamiş... meğer ikizmiş ee ozamanki tıp şimdiki gibi değil anlamamışlar birini alıp birini bırakmışlar ama halam der doğuma kadar ölldüm öldüm dirildim onu alırken kolunumu aldılar gözünümü çıkarttılar ama çok şükür benden 1 yaş büyük ve sapa sağlam...

evet ya ben kendi çocuğum olduğunu çok nadir görüyorum rüyalarımda.....

hep başkalarının çocuklarına bakıyorum... emziriyorum....

birden bugün kendi hamişliğimi görünce sevindim rüyada olsa seviniyo insan inşallah hayra delalettir......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…