- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.061
canım içini ferah tut.. hepimizin dileği aynı ama olmayıncada olmuyor işde... benimde 3. aşılamam şimdi 2. dozu aldım bu sefer 150u verildi doz artırıldı.... birde bu ay yeni birşey öğrendim benim sağ yumurtamda yumurta oluşmuyormuş... dooktor çizelgeyi takip edince sağ yumurtalığımın çalışmadığı ortaya çıkdı... soldada yaşıma göre azmış.. herşey nasip ALLAH IM sağlıklı sıhatli bebişler nasip eylesin...
Arkadaşlar dün arkadaşım 19 haftalık hamile olduğunu öğrendi valla şoktayım :)
hangi iğneden verdi bu sefer doktor. 150 doz fazla gibi . bana aşılamada hep 75 doz vermişti doktorum
doğum kontrol hapı kullanıyodu bir oğlu vardı adeti azalmaya başlamıştı menepozamı giriyorum diodu benle yaşıt dün doktora gitmiş ve 19 haftalık hamile çıkmış 2 kilo almış
darısı bize canım.... 19 hafta nasıl farketmemiş olabilirki... nerdeyse 5 ay oluyor hehe cinsiyetini öğrendimi birde sağlığı inşallah yerindedir....
geçen senede spralle hamile kalmıştı bu işler kısmetmi kızlar yoksa biz çokmu takıyoruz
nasıl yani ya nerede ise 5 aylık bebek nasıl anlaşılmıyor? üstelik daha öncede doğum yapmış birisi. valla çok enteresan. neler oluyor hayatta.bilmiyorumkismile
bizde seni öpüyoruz nasılsın balım tedavin ne oldu aşılama yapılacakd en son hatırladığıma göre....
rüyamda hamileydimm , öyle elim karnımın üstündeydi...........:dance:
ne güzel bi duygu Allahım hayırlısıyla hepimize yaşatsın inşallah:Saruboceq:
resimdeki bizim canım seninde köpeğim vardı galıba resimlerde kıvırcık beyaz buda seninkinin cinsinden sanırım annesi vardı 5-10 senedir doğurmuyodu bizde kısır dedik çünkü barınaktan alınmıştı sonra yanına erkeek arkadaş koydular doğurdu bu resimdeki bebeişerinden bitanesi ama buyudu şimdi 5aylık filan şuan
rüyamda hamileydimm , öyle elim karnımın üstündeydi...........:dance:
ne güzel bi duygu Allahım hayırlısıyla hepimize yaşatsın inşallah:Saruboceq:
Kartopum valla anlamamış sadece doğum kontrol hapından adetim azaldı bi doktora gidiiyim diodu 3 aydır üstüne görüyomuş gitmese az sıksa doğurcak :)
Kartopum valla anlamamış sadece doğum kontrol hapından adetim azaldı bi doktora gidiiyim diodu 3 aydır üstüne görüyomuş gitmese az sıksa doğurcak :)
canım benim hoşgeldinn:))) inşallah artık hep burdasındır.......
benim tedavi 21. günde iptal edildi 1 hafta boyunca yumurtam 14mm üstüne ısrarla çıkmadı.... mecburen gül'ün ki gibi sonlandırıldı.... geçen ay bi çoğumuz için talihsiz geçti hiç hamişimiz yok maalesef......mafoldumben
aman yerim ben onu evet benimde var... bety hehe zilli kızım.... 12 sene oldu ama biz hiç çiftleştirmedik.. eşime bazen takılıyorum bak bu sene ben doğuramazsam hevesimi almak için betyi doğurtacam diye:)
ah ah o rüyalar hepimizin başında sanırım ben her gece rüyamda bebişim olduğunu görüyorum.... ya işde kısmet nedenirki bazıları böyle korunurken hamiş kalır bizlerse uğraşıp duruyoruz. kızlar acaba ahmı aldık birilerinden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?