- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.081
ay biz doğurunca çok mutlu olduk bi görücektin hamileyken hep yattı normalde eşim benim mobilyacı atölyede bakıyolardı evimiz bahçeli ama çoluk çocuk rahatbırakmıyolardı hep bağrıtıyolardı bizde artık mecbur atölyeye yolluyoduk ama inanmazsın pazar sabahı te eve geliyo atölyeye işçiler gitmeyince anlıyodu sonra gelmemeye başladı anladık hamile oldu sadece 1 -2 gün bi eş bıraktılar yanına amahemen kaldı yanlız sen evde bakıyosun bizim5tane doğurdu 2 öldü yavrrularıda aynı annesi gibi oldu şuan nerdeyse ayrılmıyo artık hep kavga ediyolar çok tatlılar
evet ya ben kendi çocuğum olduğunu çok nadir görüyorum rüyalarımda.....
hep başkalarının çocuklarına bakıyorum... emziriyorum....
birden bugün kendi hamişliğimi görünce sevindim rüyada olsa seviniyo insan inşallah hayra delalettir......:Saruboceq:
kız çok seviliyorlar.. bazen diyorum bety olmasa ben kafayı yerdim... poposuna iki vuruyorum başlıyoruz oynamaya sıkıntım geçiyor.. sıkılıyorum alıyorum onu geziyorum bambaşka bir duygu... ben evde bakıyorum... bazen bu bebiş işlerinden dolayı evde tekim kurup kurup ağlıyorum. hemen kucağıma atlar yalar komik komik hareketler yapar ağlama gel oynayalın dercesine çıldırır... herkes hayvanları sever ama yaşamak ve gerçekden sevmek bambaşka birşey anlatılamıyor... tatile gidemiyoruz eşimle atın gelince yenisini alırsınız diyen oluyor... bilmiyorlarki allah a ömrümüzden ömür ver ona diye dua ettiğimizi... ay ben zillimin bir poposunu ısırıp geleyim:))9
:)))bizimkide bebeişleri olunca 2sini işte birisi resimdeki köye götürdük birisi görümcemde biriside atölyede tabi eşim yavrusunu seviyomuş hemen annesi gelip kuyruğunu sallıyo kıskanıyo aynı büyük insan gibi annesinin yanında büyüyen daha büyük diğerleri fzla emme fırastı bulduğundan işte fazla doğurmasa hemen çiflerştirin derim ama olurmu atmak evde aynıçocuğun gibidir bizde piknilere götürüyorz....
22 yaşındayım 5yıllık evliyim eşimde 22 yaşında bursada oturuyoruz ben bursalıyım çok eskiden bulgaristandan göç etmişler eşimde artvinli aslında ben daha önce hep takıp ediyodum burdan üye değildim bikerede siz msnenizi vermiştiniz bende istek gönderdim kabul etmemiştinz çünkü buraya üye olmayı beceremiyodum konuşurum diyodum kısmet bugünlereymiş:)))
evet ya ben kendi çocuğum olduğunu çok nadir görüyorum rüyalarımda.....
hep başkalarının çocuklarına bakıyorum... emziriyorum....
birden bugün kendi hamişliğimi görünce sevindim rüyada olsa seviniyo insan inşallah hayra delalettir......:Saruboceq:
evette bana göre öyle yani daha erken ama eşimçok istiyo bide zaten 1,5 yıl askerde geçti ama anlatamıyosunki problemde yok artık evdede çok sıkılıyorum yanlız olsun istiyorum doktora gitmeye başlayınca bide benimde yumurtalıklar senin hemen büyüyo benimde büyüyo ama nedense aşılamalarda 13günde filan büyüdüler oda 18mm diğer yumurta takıplerinde 23 çıkmıştı şuan 2yumurtayla yapıldı bitaneside 16mm klmıştı iğneni kendinmi yapıyosun ben kendim yapıyorum başkasındansa daha rahat oluyo nasıp ya sizin probleminiz varmı
er yada geç rüyalarımız gerçek olacak...... ben hep bekarken ikimizim olsun diye çok dua ederdim.. şimdide diyorumki Allah ım duamı kabul etti bu nedenle böyle tedavi süresine girdim aşılamadan ikizim olacağına öyle yürekden inanıyorumki. benim tüp bebeğe gerek kalmayacak... bu defa tutacak.... şuan dua ediyorsunuz katılamadım hastayım diye birde bu ay hastanamam bittiği anda kendim için bunların hepsini okuyup duasını yaptırmak istediğimden sizlere katılmadım....
bende kendimi hiç hamş olarak veya bebişimi severken görmedim rüyamda. sadece eşim bir kere görmüş.
imşallah gerçek hayatta alırım bebişimi kucağıma.
pınarcığım aynısını hep ben söylerdim üniversiteye giderken. ben ikiz doğuracağım bir kız bir oğlan. ikisi bir arada büyüyecek derdim. eeee tabi ailede hiç ikiz yok nasıl olacak tabi, Yüce Rabbim madem bukadar istedin sana ikiz vereyim ama önce tüp bebek dedi herhalde. dün doktordan gelirken aynı şeyleri düşündüm. yarabbim beni evladımla imtihan etme diye dua ettim. bunlar aklıma gelince Allahım biliyorum beni seviyorsun ben bunları onun için yaşıyorum. çünkü bana ikiz vereceksin bir kız bir oğlan dedim. içimde biranda bir ferahlama oluştu. ve ağlamaya başladım. gözyaşlarımı durduramıyorum. bir yandan araba kullanıyorum ,bir yandan ağlıyorum, bir yandan dua ediyorum. tam o sırada saat bir buçuk gibi öğle ezanı okundu. tamam Rabbim dedim duydun sesimi bekliyorum bebişlerimi.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ben rüyamda çok gördüm kendimi hamiş.... bir kere 3üz doğurmuşum si zenci:)))) eşim tam anlamıyla sarışın yeşil gözlü bana diyor bu kimden diye benden olamaz :))) ya abuk subuk rüyalar görüyorum...
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
senci ha süpermiş ne tatlı olur zenci bebek
valla nası kaptırıyosak kendimizi neler görüyoruz:))))
bende hep başkalarının çocuklarını emziriyorum rüyalarımda ne alakaysa.....
kız hiç sorma birgünde doktoru yeni değişmişdim erkek ve genç bir doktor onunla beraber olduğumu ve ondan hamiş kaldığımı gördüm... kontrole gittiğimde bir gün aklıma geldi içden başladım gülmeye doktorda bakıyor neden gülüyor diye sinirlerim bozuldu dedim... bu ay gene medikal pardayım ama dedim doktorumun değişmesini istiyorum neden şikayetinizmi var dediler hayır dedim eşim genç diye tepki verdi bayana geçmek istiyorum dedim ve bu aşılamamı jale diye bir doktor yapacak gene aynı bünyede... nasıl diyeyim doktoru rüyamda gördüm rahatsız oluyorum diye:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?