Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar. akşam sünnet düğünü var oraya gideceğiz. onun için giremem bu gece.

hepinizi öpüyorum

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar. akşam sünnet düğünü var oraya gideceğiz. onun için giremem bu gece.

hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar bende kaçar kızlar..... canım değişik birşeyler istiyor ne yapsam diye şöyle bir bakınacağım markete..... hepiniz Allah a emanet olun.. bol bol gülün bebişlerimiz gelmek için acele ederler ozaman:)byy

kızlar hepinize merhabalar..geçmişi okuyamadım..apar topar annemi ameliyata alıyoruz yarın...belindeki fıtık patlamış..şimdi 100 ihlas 100nas 100felak 100 tehid ve 50 tefriciye okuyabildim kalanını paylaşırsanız sevinirim..bana ve ailemede dualarınızı bekliyoruz çıkıyorum ve uzun süre giremem sanırım hepiniz ALLAHa emanet olun geldigimde bol hamiş hbrleri almak nasip olur inş...öpüyorum hepinizi...

tızlar nerdesiniz
benim koca ekti beni
oda nezamandır misafirlerden bunaldı bu akşam müsaade ettim bende

tatlıcım hoşgeldin

canım benim dışardaydık tam oturdum açtım formu eşim tutturdu bi mail atıyım sonra bak diye ama sizi kaçırdım:sinifsinif:

valla bugün süper muhabbet olmuş öldüm gülmekten eşim bakıyo iyimisin noluyo diyekaydirigubbakcemile3

bu arada ben iptal olan aşılama sürecinde kullandım b.ç.t.... ve her seferin de hiç bi sorun yaşamadan büyüyen yumurtalarım direnç gösterdi ilk defa dr da şaşırdı neden böyle oluyo diye....

sanıyorum aynı anda kullanmak büyük bi hataydı....... :umursamaz:

canım benim doktorum kesinlikle birlikde kullanılmayacak dedi.. siz iyi yaptığınızı zannederken farkında olmayarak kendinize zara vermiş olursunuz dedi....

canım benim doktorum kesinlikle birlikde kullanılmayacak dedi.. siz iyi yaptığınızı zannederken farkında olmayarak kendinize zara vermiş olursunuz dedi....

çok doğru söylemiş çünkü benim yumurtalarda hiç problem olmamıştı boshayallersmile şimdiye dek ilaçlarala hemen istenilen boyuta gelirdi..guclubacismile ilk defa 16 kez iğne vurulmama rağmen çıkmadı 14mm üstüne....:sinifsinif:.
büyük ihtimalle b.ç.t. etkisi.....sempatiksalakcinni
şimdi akıllandım tedavi aşamasında kesinlikle kullanmıcam bu tip kürler... :umursamaz:

canım ben kullanmadığım halde terslik oldu hayırlısı canını sıkma bitanem. ama bencede doktorun dediklerini kullanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…