Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet 87 doğumlu aramızda seneler var maşallah o yüzden panik olma bebek için oluruna bırak bence biraz

oyle yaptım zaten canım bakalım daha biz 5ay denedık doktorlar bıle bi hastalıgınız bi sorun yoksa bıle 1 sene deneyın dıyorr bende acele etmıycem artık :)

evet bende sıksam neredeyse kızım olacak yaşta ecrin ))))))))

:))) ay bak şimdi çok daha ömutlu oldum heee

biraz gülelim valla Gül, ne zamandır kapadık kendimizi herhalde. kahkalarım çok meşhurdur benim arkadaşlarım hasretkaldık gülmene diyorlar. biraz rahat olalım valla. biz kastıkca bebişlerde kasıyor kendini hiç gelmiyor sonra yaramazlar.

Valla öyle canım takdıkça olmuyo takdıkça olmuyo boşvercem ben artık hayırlısı Allah ol demedikçe zaten elimizden bişey gelmiyo. Canım ben tedavide kendimi çok sıktım bidahakine sıkmıycam sende rahat ol olurmu herşey güzel olcak tüm kalbimle inanıyorum

gül cnaım bak ben sana ne diycem sende kolay hamılelkıı monütörü varyaa eger onu kullanmazsan bana satabılırsın hee bende almayı düşünyorum ondan

heheh hiç sorma allah bilr ne geçmişdir aklından:)))) düşünmek istemediğimden bu ay doktor değişdim:)))) ay ama ne bilim bu aydan çok umutluyum..... ayrı bir umut var gelecek ikizlerim....

sen tedavi esnasında ayrıca bal çörekotu tarçın falan yedinmi gül.

yardımcı olurmu acaba yumoşlara

ben doktoruma sordum canım kesinlikle hayır dedi ....... biz zaten ilaçlçarla vücuda gereken dopingi veriyoruz sizde iyi olsun niyetiyle yaparsanız faydasından çok zararı olur dedi. evet onlar gerçek fakat ilaç kullanmayanlar yapabilir kullananla yapamaz dediii..... arada git ağzına bal at dedi incir ye fakat kür olarak yapılması vücuda ilaçlarla aynı anda alındığında zara verebiliyor ters etki yapabiliyormuş... sakın sende tedavi sürecinde doktoruna sormadan hareket etme...

birde ben geçen son aşılamada yapmışdım belkide ondan tutmadı.... normalde vücuda dışardan yüksek miktarda hormon yüklüyor dengenizi altüst ediyoruz ağrıların sebebide bu dedii... birde siz tekrarlıyorum.... birde siz yaparsanız arabanın motor yakması gibi vücudunuzun tüm dengesini bozarsınız dediiii.... aman canım sakın ama sakın yapma doktoruna danış muhakkak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…