- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.121
ay canım bana bebk dedın ne kadar mutlu oldum valla:dance: evet canım kararım bu dedıgın gibi ev sart eşimide sıkmıyorum hadı amelıyat hadı amelıyat ol dıye oda sasrıdı artık ben demıyorum o diyorr ekımde olayım yada tatılden sonraa.onada soyledım kararımı bencede iyi düşünmüssün dedı.bakalım hayırlısı artık ama ben pko için tedavıme devam etcem inş.adetlerimde düzene gircek bellımı olur bi bakmısım bebişim gelmiş
tabiki daha bebeksin. ben senin yaşındayken anamın dizinde yatıyordum daha. evlilik kim ben kim. kolay değil o sorumluluğu almak. o yüzden evliliğinin tadını çıkar biraz. hemen çocukla boğmayın kendinizi.birbirinize bebek muamelesi yapın eşinle. en uygun zamanda bebişinizi yollayacaktır Rabbim merak etme.
evet 87 doğumlu aramızda seneler var maşallah o yüzden panik olma bebek için oluruna bırak bence biraz
evet bende sıksam neredeyse kızım olacak yaşta ecrin))))))))
tabiki daha bebeksin. ben senin yaşındayken anamın dizinde yatıyordum daha. evlilik kim ben kim. kolay değil o sorumluluğu almak. o yüzden evliliğinin tadını çıkar biraz. hemen çocukla boğmayın kendinizi.birbirinize bebek muamelesi yapın eşinle. en uygun zamanda bebişinizi yollayacaktır Rabbim merak etme.
bende oyle yapcam canım :lepi:
Kahkahalarım koridorda çınlıyordur heraldeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah da seni güldürsün emi. Arkadaşım tüpleri bağlatcam artık dio bende valla öle bile hamile kalırsın sen dedim kaydirigubbakcemile3
biraz gülelim valla Gül, ne zamandır kapadık kendimizi herhalde. kahkalarım çok meşhurdur benim arkadaşlarım hasretkaldık gülmene diyorlar. biraz rahat olalım valla. biz kastıkca bebişlerde kasıyor kendini hiç gelmiyor sonra yaramazlar.
oyle yaptım zaten canım bakalım daha biz 5ay denedık doktorlar bıle bi hastalıgınız bi sorun yoksa bıle 1 sene deneyın dıyorr bende acele etmıycem artık :)
Canım 5 ay kafaya takmak için çok kısa acele etme ne olur hem çok gençsin hem 1 sene deneyip öyle bence doktora gitmen lazım
oyle yaptım zaten canım bakalım daha biz 5ay denedık doktorlar bıle bi hastalıgınız bi sorun yoksa bıle 1 sene deneyın dıyorr bende acele etmıycem artık :)
Canım 5 ay kafaya takmak için çok kısa acele etme ne olur hem çok gençsin hem 1 sene deneyip öyle bence doktora gitmen lazım
evet acele etmıycem canım bende polikistik over pko var diye acele ettım ama doktorlara göre tedavısı en kolay hastalıkmıs ilk duydugumda eteklerım tutusmustu ama şimdi çok rahatım ilaçlar iğnelere yumurta takıplerı falan ok kişi hamıle kalmıs onun için pkoyu sorun etmıyorum artık :lepi: onuda soğan kürüyle yok etcem inş.
evet acele etmıycem canım bende polikistik over pko var diye acele ettım ama doktorlara göre tedavısı en kolay hastalıkmıs ilk duydugumda eteklerım tutusmustu ama şimdi çok rahatım ilaçlar iğnelere yumurta takıplerı falan ok kişi hamıle kalmıs onun için pkoyu sorun etmıyorum artık :lepi: onuda soğan kürüyle yok etcem inş.
kesinlikle soğan kürü pkoya çok iyi geliyormuş. inanmakla işi başarmış bile sayılırsın hayatım.
kesinlikle soğan kürü pkoya çok iyi geliyormuş. inanmakla işi başarmış bile sayılırsın hayatım.
evet canım bakalıum hayırlısı tatlııkda soğan kürü yapıyordu galıba yanlıs hatırlamıyorsamm nasıl gidiyor acaba benım bu sabah 1di gercı onceden 15gün yapıp brakmıstım şimdi bırakmıycam
evet canım bakalıum hayırlısı tatlııkda soğan kürü yapıyordu galıba yanlıs hatırlamıyorsamm nasıl gidiyor acaba benım bu sabah 1di gercı onceden 15gün yapıp brakmıstım şimdi bırakmıycam
kürlerde devamlılık tedavi açısından çok önemli canım. aynı söylendiği şekilde devam et sende. tatlıcıkta çok memnundu soğan küründen herkese tavsiye ediyor oda.
kürlerde devamlılık tedavi açısından çok önemli canım. aynı söylendiği şekilde devam et sende. tatlıcıkta çok memnundu soğan küründen herkese tavsiye ediyor oda.
eevt canım devam etcem soğan kürü yapıyorum bide hayit tohumu varöıs oda adete iyi geliyormus onu yapcam bunlar bittikten sonraa incir kürü yapcam hepsini sıraya aldım bakalım
ay pınarcığım Allah iyiliğini versin emi. herşey gönlünce olsun inşallah güldürdün beni valla. adam aşılama yapıyor sen gülüyorsun iyiymiş valla. adam demiştir hoşuna gitti herhalde diye kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sen tedavi esnasında ayrıca bal çörekotu tarçın falan yedinmi gül.
yardımcı olurmu acaba yumoşlara
heheh hiç sorma allah bilr ne geçmişdir aklından:)))) düşünmek istemediğimden bu ay doktor değişdim:)))) ay ama ne bilim bu aydan çok umutluyum..... ayrı bir umut var gelecek ikizlerim....
inşallah canım. gelecek bu sefer ikizler hayırlısı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?