Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay pınarcığım Allah iyiliğini versin emi. herşey gönlünce olsun inşallah güldürdün beni valla. adam aşılama yapıyor sen gülüyorsun iyiymiş valla. adam demiştir hoşuna gitti herhalde diye kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hiç gülesim yoktu valla kaydirigubbakcemile3 sana katılıyorum kesin oyle demıstır adamcagızz

benimde her istediğim geç oldu ama sonu çok güzel oldu pınar. inşallah bebişlerde öyle olacak canım.

kaçtane konulacak bilmiyorum. zaten önce bir yumoşlar oluşsun bakalım. hem doktorum yurtdışında onunla yüzyüze görüşemedim. pazartesi konuşurum artık :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kızlar ben bilgisayarda F5 yapmadan yeni gelen mesajları göremiyorum. bununla ilgili başka bir yol varmı yeni mesaj geldiğinde uyarı falan yapılabiliyormu sistemde??????

kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :dance: :sm_cool::roflol:

tedavin hayırlı olsun canım inş.yumoşların büyürlerrr inş.2 bebilrein olur canım benım

bende bugu n sogan kürüne başladımm bide pko için ibrahim saraçoğlu sitesinden çay siparişi vercem inş.adetlerim düzen girer

kızlar ben bilgisayarda F5 yapmadan yeni gelen mesajları göremiyorum. bununla ilgili başka bir yol varmı yeni mesaj geldiğinde uyarı falan yapılabiliyormu sistemde??????

bende f5 yapıyorum dedıgın gibi acaba başka bi yolu varmıbilmiyorumkismile

teşekkür ederim.senin de kürlerin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. bu arada tatile gidiyorsun sen değilmi?

teşekkür ederim.senin de kürlerin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. bu arada tatile gidiyorsun sen değilmi?

sagol cnaım allah razı olsun evert normalde yarın son günümdü ama1 hafta daha uzadı izinim haftaya cuma çıkcam canım ne kadarda heveslenmıstım bu hafta diyee ama malesef haftaya cuma cıkcm izine hayırlısı bakalım .çocuk meselesını biraz düşünmememye bakıyorum eşimin amelıyatı falan o zmana kadar bende kendı adetımı düzene sokcam adetım düzen girirse egre clearblue kolay hamılelık monütörü alcma tabı eşimin degerlerı yükselersın amelıyattan sonraa.biraz boyle normal denıyecem acele etmıycem canım. birazda birikim yapmak istiyorum ev almak istiyoruz kira zorr ev alayım bebişime kendı evımde kendım bakayım istiyorum.şimdi bebiş olsa bile çalısmak zorundayım halıyle bebişede annemle kayınvalıdem bakmak zorunda.onun için çok takmıyorum takmamaya çalısıyorum yeni karraım bu :lepi: inş.bu kararımdan cabuk dommem opuyorumnanaktan

Evet benim içinde aynı şey geçerli . annem geçen beni gülmekten öldürdü bi becemediniz diyo kimse sana öğretmedimi hemen kalkma ayaklarını dik falan kadını bile kopordaım yani kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hayatım atrık inanıyorum hiç alakası yok onlarla. bak arkadaşım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış. daha öncede spral varken kaldı kürtaj oldu diyorsun. istesen ayaklarımızdan başaşağı bizi tavana assınlar olmayınca olmuyor demekki. vakti saatini beklemek gerek. amuda falan kalkmaya gerek yok yani :roflol:

Kahkahalarım koridorda çınlıyordur heraldeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah da seni güldürsün emi. Arkadaşım tüpleri bağlatcam artık dio bende valla öle bile hamile kalırsın sen dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…