- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.101
:))) özlemişiz senin konuşmalarını buaradaben çıkıyorum eşimin yengesinde kuran var oraya gidiyoum dualarım sizinle allaha emanet olun....
ay pınarcığım Allah iyiliğini versin emi. herşey gönlünce olsun inşallah güldürdün beni valla. adam aşılama yapıyor sen gülüyorsun iyiymiş valla. adam demiştir hoşuna gitti herhalde diye kaydirigubbakcemile3 :roflol:
inan bende öyle düşünüyorum ve rahatlıyorum sen diledin ben kabul ettim ama bu yol zahmetliydi sen istedin ben yaptım sana ikiz vereceğim ama normal yolla olamayacağından bunları yaşıyorsun kıymetini bil diyede başda cefa çektiriyorum diyor yarabbim diye düşünüyorum.... kız bence bizler ALLAH ın sevdiği kullarıyız... bugüne kadar düşünüyorum ne istediysem hayatta geç oldu ama tam oldu.... buda geç olacak ama tam olacak diyorum.... şuanda ezan başladı.... biz canabı hakkın sevdiği kullarıyız buna inanıyorum... ve içimden bir ses bu defa olacak diyor... sağlıkla sıhatle yarabbim hepimize nasip eylesin....
şimdi sana iki embriyo veriyorlar dimi..
hiç gülesim yoktu valla kaydirigubbakcemile3 sana katılıyorum kesin oyle demıstır adamcagızz
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey :dance: :sm_cool::roflol:
kızlar ben bilgisayarda F5 yapmadan yeni gelen mesajları göremiyorum. bununla ilgili başka bir yol varmı yeni mesaj geldiğinde uyarı falan yapılabiliyormu sistemde??????
tedavin hayırlı olsun canım inş.yumoşların büyürlerrr inş.2 bebilrein olur canım benım
bende bugu n sogan kürüne başladımm bide pko için ibrahim saraçoğlu sitesinden çay siparişi vercem inş.adetlerim düzen girer
teşekkür ederim.senin de kürlerin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. bu arada tatile gidiyorsun sen değilmi?
sagol cnaım allah razı olsun evert normalde yarın son günümdü ama1 hafta daha uzadı izinim haftaya cuma çıkcam canım ne kadarda heveslenmıstım bu hafta diyee ama malesef haftaya cuma cıkcm izine hayırlısı bakalım .çocuk meselesını biraz düşünmememye bakıyorum eşimin amelıyatı falan o zmana kadar bende kendı adetımı düzene sokcam adetım düzen girirse egre clearblue kolay hamılelık monütörü alcma tabı eşimin degerlerı yükselersın amelıyattan sonraa.biraz boyle normal denıyecem acele etmıycem canım. birazda birikim yapmak istiyorum ev almak istiyoruz kira zorr ev alayım bebişime kendı evımde kendım bakayım istiyorum.şimdi bebiş olsa bile çalısmak zorundayım halıyle bebişede annemle kayınvalıdem bakmak zorunda.onun için çok takmıyorum takmamaya çalısıyorum yeni karraım bu :lepi: inş.bu kararımdan cabuk dommem opuyorumnanaktan[/QUOTE
tatilin ertelenmesine üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.
bence ev konusunu çok iyi düşünmüşsün. çocuk olunca birikim yapmak çok zor olur. daha yaşınız çok genç. önce ev işini hallet bence. o sırada kendiliğinden bebiş gelirse ne ala. hem böylece planlamadığın için bebek meselesini kafandan çıkartmış olursun. belki kendiliğinden daha kolay gelir bebek.
olmazsa evin borcu bitince bebek için tedaviye başlarsın. hem yaşında ilerlemiş olur biraz. sen kendin daha bebeksin güzelim))))))
evet 87 doğumlu aramızda seneler var maşallah o yüzden panik olma bebek için oluruna bırak bence biraz
evet bende sıksam neredeyse kızım olacak yaşta ecrin))))))))
Evet benim içinde aynı şey geçerli . annem geçen beni gülmekten öldürdü bi becemediniz diyo kimse sana öğretmedimi hemen kalkma ayaklarını dik falan kadını bile kopordaım yani kaydirigubbakcemile3
sagol cnaım allah razı olsun evert normalde yarın son günümdü ama1 hafta daha uzadı izinim haftaya cuma çıkcam canım ne kadarda heveslenmıstım bu hafta diyee ama malesef haftaya cuma cıkcm izine hayırlısı bakalım .çocuk meselesını biraz düşünmememye bakıyorum eşimin amelıyatı falan o zmana kadar bende kendı adetımı düzene sokcam adetım düzen girirse egre clearblue kolay hamılelık monütörü alcma tabı eşimin degerlerı yükselersın amelıyattan sonraa.biraz boyle normal denıyecem acele etmıycem canım. birazda birikim yapmak istiyorum ev almak istiyoruz kira zorr ev alayım bebişime kendı evımde kendım bakayım istiyorum.şimdi bebiş olsa bile çalısmak zorundayım halıyle bebişede annemle kayınvalıdem bakmak zorunda.onun için çok takmıyorum takmamaya çalısıyorum yeni karraım bu :lepi: inş.bu kararımdan cabuk dommem opuyorumnanaktan[/QUOTE
tatilin ertelenmesine üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.
bence ev konusunu çok iyi düşünmüşsün. çocuk olunca birikim yapmak çok zor olur. daha yaşınız çok genç. önce ev işini hallet bence. o sırada kendiliğinden bebiş gelirse ne ala. hem böylece planlamadığın için bebek meselesini kafandan çıkartmış olursun. belki kendiliğinden daha kolay gelir bebek.
olmazsa evin borcu bitince bebek için tedaviye başlarsın. hem yaşında ilerlemiş olur biraz. sen kendin daha bebeksin güzelim))))))
ay canım bana bebk dedın ne kadar mutlu oldum valla:dance: evet canım kararım bu dedıgın gibi ev sart eşimide sıkmıyorum hadı amelıyat hadı amelıyat ol dıye oda sasrıdı artık ben demıyorum o diyorr ekımde olayım yada tatılden sonraa.onada soyledım kararımı bencede iyi düşünmüssün dedı.bakalım hayırlısı artık ama ben pko için tedavıme devam etcem inş.adetlerimde düzene gircek bellımı olur bi bakmısım bebişim gelmiş
kaydirigubbakcemile3 hayatım atrık inanıyorum hiç alakası yok onlarla. bak arkadaşım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış. daha öncede spral varken kaldı kürtaj oldu diyorsun. istesen ayaklarımızdan başaşağı bizi tavana assınlar olmayınca olmuyor demekki. vakti saatini beklemek gerek. amuda falan kalkmaya gerek yok yani :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?