- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.341
canım ben aşılamada o jeli kullandım hiç bi yan etkisi yok doktorum özellikle tembihledi sürüp yatma die içine sıkıp 10 dakika hareket etmen lazımmış rahim onu emebilmesi için
ecrin canım nasılsın görüşmeyeli....
doktorum banada hareket etmemi söyledi....ilk defa verdiler bu ilacı şuan bir yanma veya başka birşey hissetmedim... sen ne yapıyorsun tedavine tekrar ne zaman başlayacaksın...
herkese merhabalar kızlar...girmeyeli neler oldu hamiş haberleri var mı biri bana anlatabilirmiiii:))
canım yeni hamiş haberleri yok....... benim dün aşılamam yapıldı kartopunun bugün 6yumurtaları toplanacak.... başkada hiç bir haber yok
pınarcım hayırlısı arkadaşım inş..busefer dün akşamın ve içinde bulundugumuz günlerin hatrına tutucaktır..kartopum tüpe başladı demek ah canım benim hayırlı haberlerle gecer inş. bu ay da...
slm gamsem nasılsın canım bebiş nasıl?
pınarcım 1 gün gitti kaldı 14 dimi?
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş:))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş ..........1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........16/07 soğan kürü uyguladı bekliyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16.............................................. kendiliğinden gelicek meleği:Saruboceq:
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim tatlıcıkım annem ameliyat oldu onun yanındayım uzun süredir gıremedım..bebiş gayet iyi kolları bacakları çıkmıs tomurcuk şeklinde teyzesi...
iyiyim tatlıcıkım annem ameliyat oldu onun yanındayım uzun süredir gıremedım..bebiş gayet iyi kolları bacakları çıkmıs tomurcuk şeklinde teyzesi...
ALLAHIM bu liste ve isteyen herkesin gönlündekini tez zamanda ver inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?