Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben aşılamada o jeli kullandım hiç bi yan etkisi yok doktorum özellikle tembihledi sürüp yatma die içine sıkıp 10 dakika hareket etmen lazımmış rahim onu emebilmesi için

doktorum banada hareket etmemi söyledi....ilk defa verdiler bu ilacı şuan bir yanma veya başka birşey hissetmedim... sen ne yapıyorsun tedavine tekrar ne zaman başlayacaksın...

kimsecikler yok ben yatmaya gidiyorum.... kartopu canım dualarım seninle.... birde şu yumurta nasıl toplanıyor acı veren birşeymi merak ediyorum anlatırsan sevinirim....

ecrin canım nasılsın görüşmeyeli....

iyiyim canım sagol bu hafta izine cıkıyorum çok yogunum sen nasılsın aşılaman hayırlı olsun canım inş.döndüğüm xaman güzel haberleriniz alacam.

kartopu canım senınde tedavın hayırlı olsun canım inş.hepiniz güzel haberleri alcam sizin için bol bol dua ediyorum inş.hepimiz bebişlerimize kavuzcaz

doktorum banada hareket etmemi söyledi....ilk defa verdiler bu ilacı şuan bir yanma veya başka birşey hissetmedim... sen ne yapıyorsun tedavine tekrar ne zaman başlayacaksın...

Ağustos sonunda başlıycam bitanem hayırlısıyla önce Kartopunun,senin ve tedavisi olan tüm arkadaşların güzel haberlerini alalımda :Saruboceq:

canım yeni hamiş haberleri yok....... benim dün aşılamam yapıldı kartopunun bugün 6yumurtaları toplanacak.... başkada hiç bir haber yok

pınarcım hayırlısı arkadaşım inş..busefer dün akşamın ve içinde bulundugumuz günlerin hatrına tutucaktır..kartopum tüpe başladı demek ah canım benim hayırlı haberlerle gecer inş. bu ay da...

inşaallah canım inşaallah... sen nasılsıın hamişlik nasıl gidiyor

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........16/07 soğan kürü uyguladı bekliyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16.............................................. kendiliğinden gelicek meleği:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAHIM bu liste ve isteyen herkesin gönlündekini tez zamanda ver inş.

iyiyim tatlıcıkım annem ameliyat oldu onun yanındayım uzun süredir gıremedım..bebiş gayet iyi kolları bacakları çıkmıs tomurcuk şeklinde teyzesi...

çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda iyileştirsin anneciğini....

oyy canım benim minik tomurcuğuma maşallahh RABBİM esirgesin inşallahh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…