Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cici annemiz nasıllar acaba.....

ah ah ben bi bilsem nasıl olduğumu:)))) ay benimde bahçıvan pantalonlara çok hevesim var..... robadan mini hamiş elbiseleri varya onlara bayılıyorum hehehe ah ah ben bakırköyde oturuyorum ve burada hamiş kıyafetleri satan mağazalar var onların önünden geçerken vitrindeki hamiş mankenlere bakıyorum inşaallahhhhhhhh..... hele bir hamiş kalayım yazık günah demeyeceğim canımın çektiği herşeyi aldsıracağım hehehe:)))

zor bulduk ya kıymetli oluyo işte..al kardeşim ne istiyosan al yarasın valla aah inan ki okadar yakın ki hepiniz yasıcaksınız ALLAHIN izniyle

zor bulduk ya kıymetli oluyo işte..al kardeşim ne istiyosan al yarasın valla aah inan ki okadar yakın ki hepiniz yasıcaksınız ALLAHIN izniyle

inşaallah canım inşaallah bende inanıyorum er yada geç geleceğine ama ne zaman gelir onu bilmiyorum.... bezen bunalıyorum bazende Allah ım sen herşeyin en iyisini bilirsin sen istemezsen yapraak kımıldamaz sen istersende önünde birşey duramaz sağlılı sıhatli hayırlı bir evlat nasip et diyorum..... sana ve senin gibi hamiş olanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhatli olarak kucağınıza almanız için duacınızım... bu site bana dua etmeyi öğrettii.... aslında çok şey öğrendik....

iyiyim aşılamam iptal edildi eylüle tüp için karar verdik nasip diyorum

inşaallah o zaman kadar kendiliğinden gelir canım.... dediğin gibi herşey nasip... canabı hakkım er yada geç bu duyguyu bizlere tatdıracakdır..... kartopuda tüp bebek yaptırıyor.... dün yumurta toplanacakdı oda hiç girmedi ne oldu bilmiyoruz.... Allah ım görüyor bizleri verecek er yada geç bizlere anne olmayı nasip edecek canım....

umarım dediğin gibi olur bu ay boş geçmiyoruz senin aşılamanda inşallah tutar canım kartopuda hepimiz için dualarımızın karşılığı gelecek

umarım dediğin gibi olur bu ay boş geçmiyoruz senin aşılamanda inşallah tutar canım kartopuda hepimiz için dualarımızın karşılığı gelecek

hepimizin duası bir canım...... bak ben yeni taşındım ya bir komşunla tanışdım. 6 aşılama 4 tüp bebek denemesi ve sonuç negatif kız 42 yaşında artık yeter maddi manevi bittik demiş eşiyle olmayacak diye kabullenmişer ve 6 ay sonra kendiliğinden hamiş kalmış.... sanırım biz kendi kendimize yapıyoruz. kız diyor ilk testi aldığımda acaba karıştırdılarmı diye düşündüm inanamadım diyor... sorun kadındaymış yumurtlama olmuyormuş olmuş kısmet ötesi yok....

kızlar özür dilerim net koptu baglanınca da kardeşim girdi...geldim herkes gitmiş..p.tesi görüşürüz artık öpüyorum hepiniizi

iyiyim aşılamam iptal edildi eylüle tüp için karar verdik nasip diyorum

hoş geldin canım benim çok merak etmiştik seni.)

demekki bu haziran sana ,bana, güle hiç iyi gelmedi heğimizin işlemi yumurtalar yüzünden iptal

inşallah bebişlerimiz hayılarla kendiliğinden gelirler bu ay:):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…