- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.381
egelim arkadaşım seni okadar çok merak ettik ki..daha 2gün önce konustuk nerelerde diye..hakkında hayırlısı arkadaşım..bencede çok iyi olmus ara vermen..herşeyde bi hayır var şüphesiz ki..dualarımızda sen de vardın tabiki seni çok özledik..
kızlar egeli ve pınar burda gözüküyorsunuz buralarda mısınız?
cici annemiz nasıllar acaba.....
tızlar nerdesiniz.......
pınarcım iyiyim bgn çok dolaştım dışarda eşimle hamile tshırtlerinden aldım bi tane bebek yükleniyor diye yazılılardan..çok hevesim vardı..bide pantolon aldım artık sıkıştırıyo yavas yavas.. anne adayımız nasıl peki:):))
ah ah ben bi bilsem nasıl olduğumu:)))) ay benimde bahçıvan pantalonlara çok hevesim var..... robadan mini hamiş elbiseleri varya onlara bayılıyorum hehehe ah ah ben bakırköyde oturuyorum ve burada hamiş kıyafetleri satan mağazalar var onların önünden geçerken vitrindeki hamiş mankenlere bakıyorum inşaallahhhhhhhh..... hele bir hamiş kalayım yazık günah demeyeceğim canımın çektiği herşeyi aldsıracağım hehehe:)))
zor bulduk ya kıymetli oluyo işte..al kardeşim ne istiyosan al yarasın valla aah inan ki okadar yakın ki hepiniz yasıcaksınız ALLAHIN izniyle
senin tarih nezamandı pınarcım test tarihi...
gamsem nasılsın bebiş nasıl
iyiyim aşılamam iptal edildi eylüle tüp için karar verdik nasip diyorum
inşaallah o zaman kadar kendiliğinden gelir canım.... dediğin gibi herşey nasip... canabı hakkım er yada geç bu duyguyu bizlere tatdıracakdır..... kartopuda tüp bebek yaptırıyor.... dün yumurta toplanacakdı oda hiç girmedi ne oldu bilmiyoruz.... Allah ım görüyor bizleri verecek er yada geç bizlere anne olmayı nasip edecek canım....
umarım dediğin gibi olur bu ay boş geçmiyoruz senin aşılamanda inşallah tutar canım kartopuda hepimiz için dualarımızın karşılığı gelecek
iyiyim aşılamam iptal edildi eylüle tüp için karar verdik nasip diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?