Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kalkıp hazırlanıyım benimde kayınvalidem evelsigün düşmüş kolunu incitmiş... hergün gidiyorum yanına bugünde bi uğriym belki bi ihtiyacı vardır....

çok öpüldünüz Rabbim hayırlı haberlerinizi kesmesin.....

bu arada egeliyi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır....

çok gecmiş olsun pınarcım..egeliyi bnde mrk ediyorum nasıl ulasabilirz ki..

çok geçmiş olsun canım.....

selam kızlar uzun zamandır girmedim aşılamam yapılmadı 14 gün iğne oldum fakat bir türlü gelişmediler yumurtalar dr um iptal etti tüpe geçelim dedi reglimde erken geldi dr umu aradım 1 ay ara vermek istiyorum dedim kendini hazır hissetmiyorsan eylüle bırakalım dedi olur dedim vucudun da dinlensin dedi şimdi kafama takmamaya çalışıyorum deniz falan akşamları dışarıda yürüyüş yapıyorum .Kartopu mesajını biraz önce okudum canım merak etmişsin duaları kaçırdım ama benim içinde etmişsinizdir eminim hepinizi öpüyorum

egelim arkadaşım seni okadar çok merak ettik ki..daha 2gün önce konustuk nerelerde diye..hakkında hayırlısı arkadaşım..bencede çok iyi olmus ara vermen..herşeyde bi hayır var şüphesiz ki..dualarımızda sen de vardın tabiki seni çok özledik..

canım özlwedik seni.... merakda ediyorduk... hayırlısı neyse o olsun balım.... eminimki en uygun zamanda bebişin gelecekdir.. sanırm tatildesin tatilin tadını çıkart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…