- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.361
inşaallah canım inşaallah... sen nasılsıın hamişlik nasıl gidiyor
çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda iyileştirsin anneciğini....
oyy canım benim minik tomurcuğuma maşallahh RABBİM esirgesin inşallahh:)))
Allah ım kollarına almayıda nasip etsin balım.....
kızlar kalkıp hazırlanıyım benimde kayınvalidem evelsigün düşmüş kolunu incitmiş... hergün gidiyorum yanına bugünde bi uğriym belki bi ihtiyacı vardır....
çok öpüldünüz Rabbim hayırlı haberlerinizi kesmesin.....
bu arada egeliyi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır....
çok gecmiş olsun pınarcım..egeliyi bnde mrk ediyorum nasıl ulasabilirz ki..
kızlar kalkıp hazırlanıyım benimde kayınvalidem evelsigün düşmüş kolunu incitmiş... hergün gidiyorum yanına bugünde bi uğriym belki bi ihtiyacı vardır....
çok öpüldünüz Rabbim hayırlı haberlerinizi kesmesin.....
bu arada egeliyi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır....
tatlıcık dicektim:))
hehehe anladım ben:)
kızlar bende çıkayım kardeşimle markete çıkıcaz..hepinizi öpüyorum
mrb canım nasıl gidiyo hamilelik umarım çoooook iyisindir sen ve bebişinnnn
iyiyim canım şükürler olsun bi terslik yok şimdilik sen nasılsın?
selam kızlar uzun zamandır girmedim aşılamam yapılmadı 14 gün iğne oldum fakat bir türlü gelişmediler yumurtalar dr um iptal etti tüpe geçelim dedi reglimde erken geldi dr umu aradım 1 ay ara vermek istiyorum dedim kendini hazır hissetmiyorsan eylüle bırakalım dedi olur dedim vucudun da dinlensin dedi şimdi kafama takmamaya çalışıyorum deniz falan akşamları dışarıda yürüyüş yapıyorum .Kartopu mesajını biraz önce okudum canım merak etmişsin duaları kaçırdım ama benim içinde etmişsinizdir eminim hepinizi öpüyorum
selam kızlar uzun zamandır girmedim aşılamam yapılmadı 14 gün iğne oldum fakat bir türlü gelişmediler yumurtalar dr um iptal etti tüpe geçelim dedi reglimde erken geldi dr umu aradım 1 ay ara vermek istiyorum dedim kendini hazır hissetmiyorsan eylüle bırakalım dedi olur dedim vucudun da dinlensin dedi şimdi kafama takmamaya çalışıyorum deniz falan akşamları dışarıda yürüyüş yapıyorum .Kartopu mesajını biraz önce okudum canım merak etmişsin duaları kaçırdım ama benim içinde etmişsinizdir eminim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?