Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........16/07 soğan kürü uyguladı bekliyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16.............................................. kendiliğinden gelicek meleği:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşamın kızkardeşi 2 negatif aşılamanın ardından ümüdini kestiği bu ay hamile kalmış arkadaşlar sizle paylaşmak istedim darısı başımıza :)

arkadaşamın kızkardeşi 2 negatif aşılamanın ardından ümüdini kestiği bu ay hamile kalmış arkadaşlar sizle paylaşmak istedim darısı başımıza :)

ne güzel Allah tamamına erdirsin, bizde mi boşversk artık napsak yoksa böyle
düşün düşün geliceği yok bu bebişlerin:)

ben 10 günlüğüne akşehiire gidiyorum.... orda net yok büyük ihtimalle sizlerle bu süre zarfında görüşemeyeceğiz... Allah a emanet olun... hayırlı hbaerler alın bol bol.....

kızlar 2gündür kimsecikler yokç..topigimiz bomboşş..kartopum senden de habeer alamadım..umarım herşey yolundadır..transfer nezaman??ALLAHım inş.yavruların tutunacak..

pınarcım hayırlı yolculuklar arkadasım..yolun acık olsun..döndügünde hayırlı haberlerle gelirsin inş..

cuma günü yumoşlar toplandı. pazartesi saat 9 da iki embriyo transferi(bir kız bir oğlan) kaydirigubbakcemile3 transfer yapıldı.

şuanda bebişlerim benimle. inşallah benimlede kalacaklar. dularınızı bekliyorummmmmm

Allah ım gönlündeki bebişlere kavuştursun canım... sana sımsıkı tutunsunlar.... ikiside eminimki sımsıkı tutunacakdır... ay nasıl içim kıpır kıpır oldu sevinçden anlatamam... inşaallah güzel haberlerin gelecek.... şimdi ne zaman test yapacaksın...

doktora danışdım canım trenle gideceğiz oda kapattık yataklı sorun olmaz dedi.. hatta dediki tüp bebek olsaydı kesinlikle müsaade yokdu ama aşılamanın cinsel beraberlikden farkı olmadığından herhangi bir engel teskil etmiyormuş..

kendine yinede dikkat et hayatım. güle güle git gel hayırlısı ile inşallah. transfer sonrası12 gün sonra test yaptır dedi doktorum , kaldı 11 gün zemuszemus

kartopum ya okadar mutluyum kii...hadi hayırlısı arkadasım..hiç dert etme sıkma kendini geçer o 11 günde bukadar oldu ya..dualarım seninle arkadsım inş.yolun sonu aydınlık:))

canım hayırlı uğurlu olsun...çok sevindim ve inş Rabbimin izni ile kavuşacaksın bebeklerine.dualarımız seninle en kısa zamanda hayrlı güzel haberlerini bekliyoruz.

kendine yinede dikkat et hayatım. güle güle git gel hayırlısı ile inşallah. transfer sonrası12 gün sonra test yaptır dedi doktorum , kaldı 11 gün zemuszemus

ben budefa gün saymıyorum sadece 22 temmuz u bekleyeceğim.... bu arada banada doktorum 15günden önce yaptırma ilaçlardan yanılabilirsin dedi.....artık inşaallah bu ay ikimizde ikizlerimizi arkadaşlarımıza ve tabiki eşimize müjdeleyeceğiz.... aminnnnnn

kızlar bu arada bende size artık hayrlı gzel haberi vermek istiyorum.inş Rabbim benimle birlikte bekleyen herkese en kısa zamnda versin..bende hamileyim.İnş sağ salim hayırlısıyla kucağıma alacağım.dualarınızıda eksik etmeyin.

canım çok sevindim.. ALLAH ım gönlündeki bebişi kucağına almayı nasip etsin ..... aşılamaylamı oldu... en son yaptırıp tatile gitmişdin sonra ne oldu bilmiyorum.... ama ne olursa olsun çok sevindim...... :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…