- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.401
arkadaşamın kızkardeşi 2 negatif aşılamanın ardından ümüdini kestiği bu ay hamile kalmış arkadaşlar sizle paylaşmak istedim darısı başımıza :)
cuma günü yumoşlar toplandı. pazartesi saat 9 da iki embriyo transferi(bir kız bir oğlan) kaydirigubbakcemile3 transfer yapıldı.
şuanda bebişlerim benimle. inşallah benimlede kalacaklar. dularınızı bekliyorummmmmm
Allah ım gönlündeki bebişlere kavuştursun canım... sana sımsıkı tutunsunlar.... ikiside eminimki sımsıkı tutunacakdır... ay nasıl içim kıpır kıpır oldu sevinçden anlatamam... inşaallah güzel haberlerin gelecek.... şimdi ne zaman test yapacaksın...
doktora danışdım canım trenle gideceğiz oda kapattık yataklı sorun olmaz dedi.. hatta dediki tüp bebek olsaydı kesinlikle müsaade yokdu ama aşılamanın cinsel beraberlikden farkı olmadığından herhangi bir engel teskil etmiyormuş..
cuma günü yumoşlar toplandı. pazartesi saat 9 da iki embriyo transferi(bir kız bir oğlan) kaydirigubbakcemile3 transfer yapıldı.
şuanda bebişlerim benimle. inşallah benimlede kalacaklar. dularınızı bekliyorummmmmm
kendine yinede dikkat et hayatım. güle güle git gel hayırlısı ile inşallah. transfer sonrası12 gün sonra test yaptır dedi doktorum , kaldı 11 günzemuszemus
kızlar bu arada bende size artık hayrlı gzel haberi vermek istiyorum.inş Rabbim benimle birlikte bekleyen herkese en kısa zamnda versin..bende hamileyim.İnş sağ salim hayırlısıyla kucağıma alacağım.dualarınızıda eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?