- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.461
günaydın kızlar rabbim herkesin gönlüne versin herşey gönlünüzce olsun bebekleri olan tüm annelerin korusun bebeyi olmayanlara güşel bebişler versin allah sizlerle olsun güzel bir gün geçirmenizi dilegi ile hayırlı günler
bengolecim meraba nasıl gidiyo hamişlik,ben Allaha şükür yeni yeni kendime geliyorum...bide meleğim kızmış dün öğrendim,sen cinsiyetini öğrendinmi? kocaman öptüm,Allaha emnet ol tatlım...
meraba kızlar nasılsınız...?
kızlar sizleri çok özledim ya,arada bişeyler yazdım bi kaç kez ama,sonra bulmadım nedense yazdıklarımı...
hamiş listemiz dualarımızla artmış maaşallah....gözlerim doldu, o kadar mutlu oldum ki ...kartopum ve diğer haber bekleyenler Allah yardımcınız olsun,hepinizi öptümmmm
sağol canım sen nasılsın:) minik serçe nasıl:)
ben bugün memlekete gidiyorum .... bi duş alıp , birazdan çıkıcam...... pınar ve kartopuyu çok merak ediyorum ben döndüğümde belli olucak sanırım sonuçları... dualarım onlarla ve sizlerle
hepiniz öpüldünüz kızlar çok iyi bakın kendinize
buarada gül senin günün geçtimi noldu 2 yumurtanın akıbeti.... inşallah bebiş olarak dönmüşlerdir:))))
mrb arkadaşlar nasılsınız :)))
bende yeni yeni iyi oluyorum devamlı hastalanıyorum grip olmuştum vücut direncim çok düşük heralde hemen kapıyorum hastalığı minik serçe iyi şükür teyzesi ağustosun başında evimize temelli kavuşacağız Allah izin verirse ozaman meleğimin cinsiyetinide öğreniriz .sende memlekete gidiyomuşşun hayırlı yolculuklar sanada canım kendine iyi bak aeo..
bende yeni yeni iyi oluyorum devamlı hastalanıyorum grip olmuştum vücut direncim çok düşük heralde hemen kapıyorum hastalığı minik serçe iyi şükür teyzesi ağustosun başında evimize temelli kavuşacağız Allah izin verirse ozaman meleğimin cinsiyetinide öğreniriz .sende memlekete gidiyomuşşun hayırlı yolculuklar sanada canım kendine iyi bak aeo..
canım kendine çok dikkat et allaha emanet ol bol bol dinlen gez:)))
sağol canım...
tüh ya bu hastalıklar yüzünden tadını çıkaramadın hamişliğinin.. RABBİM şifa versin, dikkat et kendine nazlı kuzumuza.. bol meyve sebze tüket... sende A.E.O
saol canım sen nasılsın..
nasılsın mursecim iyi olmana çok sevindim kucağımda bebişim dediğin günleride duyucaz inş hepimiz...
sağol canım iyi sayılırım 3gün dağda şenlıklerdeydik çadırda kaldık üşüttüm sanırım yada hava değişimi oldu 2gündür kendime gelemiyoum mide bulantısından heryerim ağrıyo temizlik yapıcam sabhtan beri hala yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?