- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.421
kızlar bu arada bende size artık hayrlı gzel haberi vermek istiyorum.inş Rabbim benimle birlikte bekleyen herkese en kısa zamnda versin..bende hamileyim.İnş sağ salim hayırlısıyla kucağıma alacağım.dualarınızıda eksik etmeyin.
Canım kartopu sen şimdi evdemisin....
canım çok sevindim.. ALLAH ım gönlündeki bebişi kucağına almayı nasip etsin ..... aşılamaylamı oldu... en son yaptırıp tatile gitmişdin sonra ne oldu bilmiyorum.... ama ne olursa olsun çok sevindim...... :teytey::teytey:
kayseciğim hayırlı olsun canım. ben tahmin etmiştim senin hamileliğini. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hayatım bebişini
kızlar
16 fetih ,
800 tefriciye kaldı.
hadi bunlarıda bitirelim yardımcı olun
canım darısı başına inş.hemde seninki iki tane olsun...
canım 200 tefriciye alayım şimdilik.öptm
16 fetih
600 tefriciyemiz kaldı arkadaşlar
cuma günü yumoşlar toplandı. pazartesi saat 9 da iki embriyo transferi(bir kız bir oğlan) kaydirigubbakcemile3 transfer yapıldı.
şuanda bebişlerim benimle. inşallah benimlede kalacaklar. dularınızı bekliyorummmmmm
kızlar bu arada bende size artık hayrlı gzel haberi vermek istiyorum.inş Rabbim benimle birlikte bekleyen herkese en kısa zamnda versin..bende hamileyim.İnş sağ salim hayırlısıyla kucağıma alacağım.dualarınızıda eksik etmeyin.
kızlar ben bir ay yok oldum herkes yokolmuş:)))) nerdesiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?