Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim inş çok rahat bi hamilelik geçirirsin kucağınada aldığın günleri görmen dileğimle allaha emanet ol....

Allah razı olsun arkadaşım inş tez zamanda diğer arkadaşlardanda hayrlı haberleri alırız.hepsi için aklıma geldikçe dilim döndükçe dua ediyorum.

yuuupppppppiiiiiii ne süper haberler var böylee çokkkkkk sevindim

kaysecim ALLAHIM tamamına erdirsin..... son yazı yazan kişi kayse diye görününce dua ettim inşallah hamileyim der diye bide gördüm ki hamişsin çok sevindim canım....

kartopum inşallah geliyo 2 nur topunnn:)))) dikkat et kendine nazlı bebiklerimize:)

pınarcım dikkat et kendine hayırlı yolculuklar.......

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar.......................................... ..........................aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu....................................................................... tüp bebek aşamasında . inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül..........................................................
ece............................................... ..........
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamişimiz
2 hamiş adayımız
11 hamiş aday adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
herkeze selamlar öncelikle kaysecim hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inş. kartopucum ve pınarcım dualarım sizinle canlarım sizinde güzel haberlerinizi duyacağız Allahın izniyle .ben pek sık giremiyorum yanlış anlamayın oyuzden.öpüyorum hepinizi kib aeo.

OKUNACAK DUALAR

41 YASİN
41 FETİH
1000 NAS
1000 FELAK
1000 İHLAS
1000 SALAVAT
1000 TEVHİD
4444 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSİN

Tatlıcık.......................3 yasin , 4 fetih , 100 nas ,100 felak , 500 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................3 yasin , 2 fetih , 100 nas , 100 felak , 300 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

kartopu......................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 720 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 720 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid , 100 ihlas

gül1973......................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 300 tefriciye , 200 salavat , 100 tevhid, 200 ihlas
OKUNAN................................, 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 300 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

esra1616.......................................... ....100 nas , 100 felak , 500 tefriciye , ...........................................100 ihlas
OKUNAN..........................................

murse..........................6 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , 500 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas.
OKUNAN.....................6 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , 500 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

bjkozlem...................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN................, 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

ayşe.c......................5 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................5 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

ecrin87......................4 yasin , 4 fetih , 100 nas , 100 felak , 400 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................4 yasin , 4 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

gamsem........................................... , 100 nas , 100 felak , 50 tefriciye ,............. , 100 tevhid ,
OKUNAN..........................................., 100 nas , ,100 felak , 50 tefriciye............. , 100 tevhid

özgemrecan................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN....................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

kayse................................................., ..50 nas ,.. 50 felak , 300 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN.................................................50 nas ,.. 50 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid

zeynep4........................1 yasin
OKUNAN.......................1 yasin

asi38.............................9 yasin

ece006 .........................1 yasin , 2 fetih , 50 tefriciye
OKUNAN

Pınar.....................................................624 tefriciye
OKUNAN...............................................424 tefriciye

kalan
TOPLAM..................0 YASİN , 16 FETİH , 0 NAS , 0 FELAK , 0 TEFRİCİYE , 0 SALAVAT , 0 TEVHİD , 0 İHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "

arkadaşlar dualarımıza katılmak isterseniz lütfen nekadar almak istediğinizi yazınız.....

Son düzenleme:

murseciğim çok teşekkür ederim canım. Sende kendine ve bebişine iyi bak hayatım. Gerçi bunları sana dünde yazmıştım ama sistemde bir sorun vardı yine dün tüm yazdıklarım kaybolmuş.

Kızlar bu arada dularını bitirenler haber versin 2-3 gündür sitedeki sorunlardan dolayı benim yazdıklarım gitmiş. Dolayısı ile dularınızın kontrolünü yaparsanız sevinirim. Yanlışlık olmasın

sadece 16 adet fetih duamız kaldı

tatlıcık aşkol arkadaşım bi tatile gittim unutmuşsunuz beni bende aday adaylarının içinde olmak istiyorum banane banane:kedi:

canım benim nolur kusura bakma gözümden kaçmış((( hemen yazıyorum inşallah en yakın zamanda hamişlerimiz kısmınada yazarım:))))

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar.......................................... ..........................aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu....................................................................... tüp bebek aşamasında . inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül..........................................................
ece............................................... ..........
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamişimiz
2 hamiş adayımız
11 hamiş aday adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar merhabalar nasılsınız ben birsuçuk ay sonra nihayet işe başladım çok şükür biraz iyiyim sizleri çok özledim biraz konuşmak istedim ama kimsecikler yok neyse bundan sonra bol bol konuşuruz
kartopum ve pınar tedaviniz hayırlı olsun inşallah hayaliniz gerçek olur tabi isteyen bütün arkadaşlarımın

yine hüsranla sonuçlanan 1 ay daha (((((((((((((((

bebişim bu ayda benimle değil .... ama hastalanmadımda (((

ben ısrarla kendimi pozitif tutmaya çalıştıkça , bütün testler negatif ..........

yarın memlekete gidiyorum... ALLAHIN izni ile 1 hafta sonra görüşmek üzere................

Rabbim hepinizi korusun..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…