Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş dicemde yavaş yavaş bütün umutlarımı yitiriyorum 5senede bitti artık nasıp diyelim...

canım öyle deme Allahtan hiç bizaman umut kesilmez sadece vakti zamanı var bak.amcam nerdeyse 15 yıllık evli ve çocukları olmuyodu dün Allaha şükür nurtopu gibi bi erkek evlatları dünyaya geldi .. biz sadece nezaman vericeğini bilemiyoruz yoksa Rabbim hiçbir edilen duayı geri çevirmez ...sabret inanıyorum ben sendende hamileyim haberini duyacağız..

inş allahtan umut kesilmez nebiliyim insan bide milletin sormasından okadar sıkıldımki anlatamam soruyolar problemimiz yok diyorum vardır vardır yoksa olurdu neden olmadı insanı sinir ediyolar demiyolarki daha yaşın 22 sadece evliliğe bakıyolar offfff

canım 17. gün bugün hastalandım şimdi doğum kontrol hapına başlıycam hayırlısıyla. canım sana ii yolculuklar kendine ii bak

yani benim bebişlerde nazlı gelemediler bi türlü herşeyin hayırlısı :)

Son düzenleme:
bizim elemanlar beni tatilde biliyordu. buradan sadece yardımcıma söyledim. başka kimse bilmiyor.genel müdürede küçük bir operasyon geçireceğim ama kimseye söylemedim sizde söylemeyin dedim

çok iyiyim hayatım. hiç önemli değil.normal şartlarda yine konuşabilirdim ama.bir rapor üzerinde yanımda elemanla birlikte çalışıyorduk. o sebeple kem küm yaptım :_))))))) sen kusura bakma esas

Allahtan işler çok yoğunda pek düşünmeye vakit bulamıyorum. o sebeple yoğun geçmesi iyi. bol bol kitap okuyorum akşam evde. sana önerdiğim kitabı bitirdim onu uygulamaya çalışıyorum sabah ve akşam. (pozitif düşünce)

çok iyiyim hayatım. hiç önemli değil.normal şartlarda yine konuşabilirdim ama.bir rapor üzerinde yanımda elemanla birlikte çalışıyorduk. o sebeple kem küm yaptım :_))))))) sen kusura bakma esas

canım senin için dua ediyorum tabi pınar içinde inşallah ikinizdende güzel haberler alırız. hayırlısıyla test günün ne zaman hepimizin aklı ikinizde :)

bengolecim meraba nasıl gidiyo hamişlik,ben Allaha şükür yeni yeni kendime geliyorum...bide meleğim kızmış dün öğrendim,sen cinsiyetini öğrendinmi? kocaman öptüm,Allaha emnet ol tatlım...

estamp çok sevindim canım. kızın hayırlı olsun. güle güle büyüt inşallah. kız cocukta bir başka canım. senin adına çok sevindimalkisalkisalkis

güle güle tatlıcık iyi yolculuklar ve iyi tatiller. kendine iyi bak.dualarını kendinden ve bizlerden eksik etme canım

canım kendine dikkat et, vitamin al sebze meyve bol bol ye. bebişimize iyi bak.

inşallah gönlünüzden hangisi geçiyorsa Yüce Rabbim evlat olarak onu nasip etsin size hayatım

hemde ne nazlılar gül, kıymetli bebek olacak bunlar. sonrasında nasıl başa çıkacağız bu zillilerle bakalım kaydirigubbakcemile3

canım senin için dua ediyorum tabi pınar içinde inşallah ikinizdende güzel haberler alırız. hayırlısıyla test günün ne zaman hepimizin aklı ikinizde :)

benim test günüm cumartesi canım , pınarında perşembe günü olması gerekir herhalde gittiği yerde yaptırır tahlilini.

inşallah hayırlısı ile buradan hayırlı haberlerimizi vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…