- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.481
inş..canım Rabbim hepinize nasip etsin sizlerdende de ben duyacağım bak sırayla oluyo işte ..güzel Allahım nasip edicek sizlerede merak etme..
inş dicemde yavaş yavaş bütün umutlarımı yitiriyorum 5senede bitti artık nasıp diyelim...
canım öyle deme Allahtan hiç bizaman umut kesilmez sadece vakti zamanı var bak.amcam nerdeyse 15 yıllık evli ve çocukları olmuyodu dün Allaha şükür nurtopu gibi bi erkek evlatları dünyaya geldi .. biz sadece nezaman vericeğini bilemiyoruz yoksa Rabbim hiçbir edilen duayı geri çevirmez ...sabret inanıyorum ben sendende hamileyim haberini duyacağız..
ben bugün memlekete gidiyorum .... bi duş alıp , birazdan çıkıcam...... pınar ve kartopuyu çok merak ediyorum ben döndüğümde belli olucak sanırım sonuçları... dualarım onlarla ve sizlerle
hepiniz öpüldünüz kızlar çok iyi bakın kendinize
buarada gül senin günün geçtimi noldu 2 yumurtanın akıbeti.... inşallah bebiş olarak dönmüşlerdir:))))
çok iyiyim hayatım. hiç önemli değil.normal şartlarda yine konuşabilirdim ama.bir rapor üzerinde yanımda elemanla birlikte çalışıyorduk. o sebeple kem küm yaptım :_))))))) sen kusura bakma esas
bengolecim meraba nasıl gidiyo hamişlik,ben Allaha şükür yeni yeni kendime geliyorum...bide meleğim kızmış dün öğrendim,sen cinsiyetini öğrendinmi? kocaman öptüm,Allaha emnet ol tatlım...
ben bugün memlekete gidiyorum .... bi duş alıp , birazdan çıkıcam...... pınar ve kartopuyu çok merak ediyorum ben döndüğümde belli olucak sanırım sonuçları... dualarım onlarla ve sizlerle
hepiniz öpüldünüz kızlar çok iyi bakın kendinize
buarada gül senin günün geçtimi noldu 2 yumurtanın akıbeti.... inşallah bebiş olarak dönmüşlerdir:))))
bende yeni yeni iyi oluyorum devamlı hastalanıyorum grip olmuştum vücut direncim çok düşük heralde hemen kapıyorum hastalığı minik serçe iyi şükür teyzesi ağustosun başında evimize temelli kavuşacağız Allah izin verirse ozaman meleğimin cinsiyetinide öğreniriz .sende memlekete gidiyomuşşun hayırlı yolculuklar sanada canım kendine iyi bak aeo..
inş dicemde yavaş yavaş bütün umutlarımı yitiriyorum 5senede bitti artık nasıp diyelim...
canım 17. gün bugün hastalandım şimdi doğum kontrol hapına başlıycam hayırlısıyla. canım sana ii yolculuklar kendine ii bak
yani benim bebişlerde nazlı gelemediler bi türlü herşeyin hayırlısı :)
canım senin için dua ediyorum tabi pınar içinde inşallah ikinizdende güzel haberler alırız. hayırlısıyla test günün ne zaman hepimizin aklı ikinizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?