Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canımmm ya şimdi gülümsedim çok hoşuma gitti yazdığın eşimde ne oldu dedi bende okudum ikimizde bayıldık inşallah bitanem valla bende çok istiyorum bi kerede iki tane olur süper olur :) benim senin hakkında gönlümde hep güzel şeyler geçiyor

Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin gül. inşallah dualarımız kabul olacak. tedavi sırasında ve sonrasında moral çok önemli arkadaşım. bazen sinirler gerilsede kendimi çabuk toplamaya çalışıyorum. tam bir leyla modunda dolaşıyorum etrafta aklinialirimsmile

Bende bakma şimdi rahatım ama kesin çok heyecan yapıcam :) bence sen pozitifsin canım ben biraz tez canlıyım o yüzden bazen kendimi hırpalıyorum Allahtan eşim çok destek sağolsun

zaten iyice duygusala bağladım herhalde akşam eve gelirken hamile olduğumu ve anneme telefon açıp " anneciğim bende anne oluyorum" diye konuştuğumu hayal edip ağlamaya başlamışım. allahtan gözümde gözlükler vardıda kimse çakmadı. annemlerde meleketteler onuda özledim.üstüste geldi herhalde

buarada pınarı çok merak ediyorum yarın test günü inş tutarya kartopucum cumtesiye az kaldı içimde bi his busefer olucak diyo görüceksin bak olucak bizde çoooooooooook sevinicez

Bende son bi senedir dokunsan ağlıycam modundayım ki hiç ağlamayı sevmezdim şimdi ufacık bişeyde o kadarrahat ağlıyabiliyorum ki çok kırılgan olduk hepimiz tedavilerden

buarada ben doktoru bıraktımya insan doktora gitmeyincede iyice olmucakmış gibi geliyo yoksada stres yapmıyosun iyi oluyo yaaaaa çok zormuş bu işler....

buarada pınarı çok merak ediyorum yarın test günü inş tutarya kartopucum cumtesiye az kaldı içimde bi his busefer olucak diyo görüceksin bak olucak bizde çoooooooooook sevinicez

inşallah hayatım. sırasıyla hepimiz anne olacağız. pınarda bir yerden netegirebilirde bize güzel haberi biran önce verir.

İnşallah Pınar bizi habersiz bırakmaz bi yerlerde internet bulup bize güzel haberini verir tüm dualarımız şu anda pınar ve kartopuna :Saruboceq:

Az kalmış annenler tüp bebek yaptırdığını biliyorlarmı bitanem

gül kızkardeşim veya ablam yok benim annemle çok iyi anlaşırız ve herşeyi paylaşırız. ona anlatmadan duramam hiç birşeyi. onun için söyledim.tedavi sırasında yanımda olmak için gelmek istedi ama ben git gel yapmasın diye istemedim. ama keşke gelseymiş. daha destek olurdu bana. oda şimdi merak içinde. devamlı dua ediyor bana. hayırlısı diyoruz bundan sonrası için artık

Canım annelerimizin duasına çok inanırım inşallah sende annene hayırlısıyla hamile olduğun haberini verirsin AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…