- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.521
Hayırlısıyla inşallah ikiz haberlerimizi veriririz bir taşla iki kuş misali delikafadulden
birbirimize çakyırmıyoruz, ikimizde umursamaz ve sakin görünüyoruz ama içimizdefırtınalar kopuyorben akşamları buralarda gezinirken dün akşam bir baktım o da kendi bilgisayarından ikiz bebek arabalarına bakıyormuş. çünkü o ikiz kız çok istiyor. inşallah hayırlısı olur hayatım
zaten iyice duygusala bağladım herhalde akşam eve gelirken hamile olduğumu ve anneme telefon açıp " anneciğim bende anne oluyorum" diye konuştuğumu hayal edip ağlamaya başlamışım. allahtan gözümde gözlükler vardıda kimse çakmadı. annemlerde meleketteler onuda özledim.üstüste geldi herhalde
kartopucum annenlerde yakınmı sana istanbuldamı
buarada ben doktoru bıraktımya insan doktora gitmeyincede iyice olmucakmış gibi geliyo yoksada stres yapmıyosun iyi oluyo yaaaaa çok zormuş bu işler....
istanbulda yaşıyorlar ama yazın memlekete ineboluya gidiyorlar. oraya yazlık yaptılar deniz kenarıda yazı orada geçiriyorlar. anlayacağın eylül sonuna kadar yoklar
buarada pınarı çok merak ediyorum yarın test günü inş tutarya kartopucum cumtesiye az kaldı içimde bi his busefer olucak diyo görüceksin bak olucak bizde çoooooooooook sevinicez
Az kalmış annenler tüp bebek yaptırdığını biliyorlarmı bitanem
gül kızkardeşim veya ablam yok benim annemle çok iyi anlaşırız ve herşeyi paylaşırız. ona anlatmadan duramam hiç birşeyi. onun için söyledim.tedavi sırasında yanımda olmak için gelmek istedi ama ben git gel yapmasın diye istemedim. ama keşke gelseymiş. daha destek olurdu bana. oda şimdi merak içinde. devamlı dua ediyor bana. hayırlısı diyoruz bundan sonrası için artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?