- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.541
Canım annelerimizin duasına çok inanırım inşallah sende annene hayırlısıyla hamile olduğun haberini verirsin AMİNNNNNN
hım bana ben bursadayımda benim yaşım küçük olduğundan ilaç az gidermiş 4.500 5.00o dedilerde merak ettim
hım bana ben bursadayımda benim yaşım küçük olduğundan ilaç az gidermiş 4.500 5.00o dedilerde merak ettim
kabızlık çekdinmi kartopucum
1 sene sonra filan kendiliğnden olmazsa evet raporda çıkarmam için herşey tutuyoda yanlız bursada rapor veren uludağa üniverstesi oda şuan kendine tüp bebk merkezi açıyomuş dolayısıyla rapor vermiyomuş anlıcağınız bursada şuan herkes madur budurumdan..
yaşın gençse bencede rapor çıkar acele etme bizler 35 in üstünde olunca beklemek zor geliyo hatta 37 :)
uludağ üniversitesi ii değilmi esra cım
bana doktor elevitti demir hapını ve b vitaminini bırakma dedi ama çok iştahımı açıyolar bende tedaviye ara verince bıraktım yarın tekrar başlıycamn çokda kilo aldım bebeişleri yapsakda topluca zayıflasak
yaşım 22 sadece rapor alabilmek için 23yaşını doldurmuş olmak gerekiyomuş raporda vermiyolar
bende şuanda sadece solgarın folic asit ve elevit içiyorum. kiloyu falan boşver gül. doğumdan 6 ay sonra doğru diyetisyene.
bende şuanda sadece solgarın folic asit ve elevit içiyorum. kiloyu falan boşver gül. doğumdan 6 ay sonra doğru diyetisyene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?