Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 sene sonra filan kendiliğnden olmazsa evet raporda çıkarmam için herşey tutuyoda yanlız bursada rapor veren uludağa üniverstesi oda şuan kendine tüp bebk merkezi açıyomuş dolayısıyla rapor vermiyomuş anlıcağınız bursada şuan herkes madur budurumdan..

bana doktor elevitti demir hapını ve b vitaminini bırakma dedi ama çok iştahımı açıyolar bende tedaviye ara verince bıraktım yarın tekrar başlıycamn çokda kilo aldım bebeişleri yapsakda topluca zayıflasak

uludağ üniversitesi ii değilmi esra cım

bende şuanda sadece solgarın folic asit ve elevit içiyorum. kiloyu falan boşver gül. doğumdan 6 ay sonra doğru diyetisyene.

bende şuanda sadece solgarın folic asit ve elevit içiyorum. kiloyu falan boşver gül. doğumdan 6 ay sonra doğru diyetisyene.

evet canım valla hamile kalınca bile diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bir kalıyımda inanılmaz kilo aldım evlendiğimden bu yana 2 senede 12 kilo . Gerçi bencede bunların şu an hiç bi önemi yok :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…