- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.561
1 sene sonra filan kendiliğnden olmazsa evet raporda çıkarmam için herşey tutuyoda yanlız bursada rapor veren uludağa üniverstesi oda şuan kendine tüp bebk merkezi açıyomuş dolayısıyla rapor vermiyomuş anlıcağınız bursada şuan herkes madur budurumdan..
kartopucum teste karar verdinmi
kararsızım gül. herhangi birşey olursa arayacağım zaten seni arkadaşım
canım eşim yeditepe üniv. diyetisyenine gitti 15 kilo verdi :))))
inanın diyorum düşünmücem kafama takmıcam girmicem bu siteye bilgisayarı açtığımda kendimi burda buluyorum alışkanlık halıne geldi iyice sizleride merak ediyorum eşim kızıyo iyice psikolojin bozuluyo diyo ama dayanamıyorum
tamam canım ama bi tarafım yap dio bi tarafımda daha çıkmayabilir erken olur boşu boşuna moralini bozarsın dior içinden geleni yap canım hepimiz sana dua ediyoruzz
bak adreste belli .demekki hamile kalır kalmaz daha fazla kilo almamak için ve doğumdan sonra kiloları rahat vermek için bizde oraya gideceğiz gül.:teytey:
canım şimdi halay çekince içimden geldi bizde senin hamilelik haberini duyunca burda halay çekeceğiz hatta şimdiden başlıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gül diyetisyeni merak ettim. seansı kaç tl???????? her gidişte ödeniyormu ücret :)))))))))
kartopum esracım benim çıkmam lazım Allah rahatlık versin ii geceler tatlı rüyalar a.s.
canım 525 tl vermiş eşim 12 seansa ama bi arkadaşımda kızılaya gidiyo onunda seansı 70 di galiba aynı parayı buluyo aklında olsun avakado ye sabahları yağ yerine kolestrolü düşürüyo ve tok tutuyor hatta yumurtalara faydasıda varmış ama şimdi yeme sen sonuç belli olsun doktora sorup yersin hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?