Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1 sene içide açarlar merkezi esra sende oradan alır orada yaptırırsın. üniversite hastaneleri çok iyi olur canım. onlar aracı şeyler esas olan Rabbimin ol demesi zaten

inş boşverin kiloları bebişleriniz gelsinde nasılsa verilir benyine aşılamalarda negüzel 47çıkmıştım seviniyodum yine 45.5 inmişim inmeyede devam ederim nasıl vücut annlamıyorum 1.2günm yemek yemiyeyim hemen veriyorum zayıf olmakta zor direncim hiç yok evde folık asitim filan var içsem bişey olurmu acaba

inanın diyorum düşünmücem kafama takmıcam girmicem bu siteye bilgisayarı açtığımda kendimi burda buluyorum alışkanlık halıne geldi iyice sizleride merak ediyorum eşim kızıyo iyice psikolojin bozuluyo diyo ama dayanamıyorum

esracım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz eşim banada kızıyodu artık karışmıyo buraya girince aklın daha çok burda kalıyo kafamız karışıyor ama birbirimiz seviyoruz sıkıntılarımız ortak bizi bizden başka anlıyan da olmuyor emin ol

bak adreste belli .demekki hamile kalır kalmaz daha fazla kilo almamak için ve doğumdan sonra kiloları rahat vermek için bizde oraya gideceğiz gül.:teytey:

canım şimdi halay çekince içimden geldi bizde senin hamilelik haberini duyunca burda halay çekeceğiz hatta şimdiden başlıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım şimdi halay çekince içimden geldi bizde senin hamilelik haberini duyunca burda halay çekeceğiz hatta şimdiden başlıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol arkadaşım canım benim. çocuklarımızın düğün halayı olsun bunlar inşallah.Allahım bize torunlarımızı görmeyi nasip etsin hayırlısı ile. dualarım hepimiz için

gül diyetisyeni merak ettim. seansı kaç tl???????? her gidişte ödeniyormu ücret :)))))))))

canım 525 tl vermiş eşim 12 seansa ama bi arkadaşımda kızılaya gidiyo onunda seansı 70 di galiba aynı parayı buluyo aklında olsun avakado ye sabahları yağ yerine kolestrolü düşürüyo ve tok tutuyor hatta yumurtalara faydasıda varmış ama şimdi yeme sen sonuç belli olsun doktora sorup yersin hayırlısıyla.

kartopum esracım benim çıkmam lazım Allah rahatlık versin ii geceler tatlı rüyalar a.s.

tamam canım. benimde çıkmam lazım sabah akşam vajinadan jel var aynı saate . benimde saatim gelmiş. herkese iyi geceler gül,esra ikinizide öpüyorum. yarın görüşmek üzere Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

fiyatı çok iyi imiş hayatım. neyse ayrıntıları sonra konuşuruz. öpüyorum. tekrar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…