Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
murseciğim dua et bana yarın akşam tahlil yaptıracağım

canım tüm kalbim seninle,Allahım bu açtığın topiğin ve edilmesine vesile olduğun duaların hatırına bi koluna kızını bi koluna oğluşunu versin innnnnşalllahhhh...
bizleri habersiz bırakma canım:))):1hug:

Allah razı olsun hayatım. resmen gözlerim doldu boğazım düğümlendi ettiğin dua karşısında Yüce Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah benimle beraber. sende kızını sağlıcakla al kucağına inşallah canım

murseciğim dua et bana yarın akşam tahlil yaptıracağım

canım dualarım seninle Rabbim inş.2 meleğinide kucağına almayı nasip etsin ben inanıyorum seninle meleklerin kalbini ferah tut aklımdan çıkmıyosun zaten pınarıda merak ettim inş müjdeyi verir bizlere ...ya ben heycanlandım şimdiden içimde güzel hisler var....

kartopucum ben test günümden 2 gün önce idrar testi yaptım evde 2 çizgi silik çıktı aynı sını emennede yapmıştı ondada silik çıktı....yani varsa çıkıyo ....

sağol hayatım Allah hepinizden razı olsun.Sende hayırlısı ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah

kan testinde hamile olduğunu öğrendikten sonra akşam idrar testi yap 5-6 tane ne olur bi tanede benim için ne zevkli olur çift çizgilere bakmak sempatiksalakcinni

bende iyiyim hayatım beklemedeyim artık,heyecan basmaya başladı. bazen çıkıp gideyim bir test yaptırayım diyorum. ama sonuç olumsuzsa yarın işe gelmek zor olur :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…