- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.941
evet yeni adet olduğum için bu kadar gerginim farkındayım ama her geçen gün beni korkutuyo bakalım c.tesi konuşup bi karara varacağız doktorumla ne diyecek kesin kızacak bana biliyorum daha bekle bekle beklecanım 2 ay oldu diyosun bak rahim filmi çekileli bence yaşına göre en az 6 ay bekle oda olmadı 2 ay daha dene ama ben bekleyemiycen diyosun tüp bebek dene bitanemn. emin ol benide korkutuyo tüp bebek tedavisi Allaha emanet başlıycam kaderimde ne varsa o olcak kısmet . bence biraz sakinleşmeyi bekle yeni adet oldun muhtemelen panikledin sakince karar ver
ben demir hapı kullanmıyorum valla.birde onu kullanırsam yandık. kan değerimde düşük ama. hamile kalınca kullanacağım dedim. başlamadım
evet yeni adet olduğum için bu kadar gerginim farkındayım ama her geçen gün beni korkutuyo bakalım c.tesi konuşup bi karara varacağız doktorumla ne diyecek kesin kızacak bana biliyorum daha bekle bekle bekleRabbim yardımcımız olsun napalım bizim kaderimizdede bunları yaşamak görmek varmış Allah beterinden saklasın...t.ederim gerçekten burası terapi gibi geliyo
tızzlar ne güzel sohbet olmuş.... malum bugün evlilik yıldönümümüz olduğundan dışarıdaydık yeni geldim.... bu arada banada doktorum zayıflamamı söyledi.... kilolusun tek avantajın boy boyun kurtarıyor ama acilen 5 kilo ver dedi veeee bana ilk defa bir doktorum sorunun ne olduğunu açıklayabildi... erken menepoz durumummu e varmış. acilen tüp bebek dedii.... bu ay ara vereceğim bir dahaki ay tüp bebeğe start vereceğim.... artık kısmet..
bizimkiler sonbahar hamileliği olacak gül. rahat rahat bir hamilelik geçireceğiz. alışverişelerimizi rahat serin serin yapacağız hayatım.
eminönü , çarşı dolaşmak kolay değil. bebek şekerleri yapacağız, kurabiyeler pişirip süsleyeceğiz. sıcakta uğraşamazdık valla.
onun için bekliyoruz hayatım :))))))))
maşallah allah seninde gülünde neşesini bozmasın ne güzel bir sohpet etmişsiniz inanın ben ohurken gülmekten öldüm beni güldürdünüz sabah sabah dilerim rabbim sizlerinde o gül yüzünü güldürür hayırlı evlatlar verir bende bu shpeti kaçırdıgıma yanıyorum ama olsun bugün çok şey yaptım bebeyime kızlar bebeyime yün yorgan diktim yastıgınıda diktim artık yavaş yavaş balşadım bebişimin çeyizini yapmaya inşallah hayırlısıyla kulanmayıda nasip eder allah kendinize iyi bakın şimdiden hepinize hayırlı günler canım arkadaşım
bengoleciğim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. rahat rahat mışıl mışıl uyusun bebişin yorganında ve yastığında, hayırlı bir evlat olsun inşallah canım
kızlar demişdim ya engin oral a gittim diye hayatımın şokunu yaşadım adam bana dediki bunca zamanı boşuna kaybetmişsiniz ve masrafıda boşuna yapmışsınız normal yolla veya aşılamayla gebelik şansın yok denecek kadar azken böyle birşeyi nasıl yapmşlar nasıl farketmeyip zaman kaybettirmişler dedi.. 30 yaşındayım malum yaşıma göre yumurta rezarvim çok ama çok azmış.. buda erken menopozun göstergesiymiş büyük ihtimalle 2 yıl zamanın var dedi. bu sonradan olan değil doğuşdan gelen bir şeydir ve hatta şuan senin ilk tüp bebekde tutmama durumunda var dedi... ve zamanın kısıtlı... bana tek emriya yasası geçmiyormuş... sağlıklı bir kadın olsaydın olurdu ama senin kaybedecek zamanın olmadığından dolayı ilk transferde zaten 2 veya üç yumurtan olursa olur onlarında sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğimizden mecburen hepsi işlemden geçecek ya iki yada üç embriyo transferi yapılacak dedi... dün kan aldı ve nezaman menepoza gireceğime dair testmiş bu test... 2 ay önce veya sonra net sonuç verirmiş... aslında moralim çok bozukkkk
kızlar demişdim ya engin oral a gittim diye hayatımın şokunu yaşadım adam bana dediki bunca zamanı boşuna kaybetmişsiniz ve masrafıda boşuna yapmışsınız normal yolla veya aşılamayla gebelik şansın yok denecek kadar azken böyle birşeyi nasıl yapmşlar nasıl farketmeyip zaman kaybettirmişler dedi.. 30 yaşındayım malum yaşıma göre yumurta rezarvim çok ama çok azmış.. buda erken menopozun göstergesiymiş büyük ihtimalle 2 yıl zamanın var dedi. bu sonradan olan değil doğuşdan gelen bir şeydir ve hatta şuan senin ilk tüp bebekde tutmama durumunda var dedi... ve zamanın kısıtlı... bana tek emriya yasası geçmiyormuş... sağlıklı bir kadın olsaydın olurdu ama senin kaybedecek zamanın olmadığından dolayı ilk transferde zaten 2 veya üç yumurtan olursa olur onlarında sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğimizden mecburen hepsi işlemden geçecek ya iki yada üç embriyo transferi yapılacak dedi... dün kan aldı ve nezaman menepoza gireceğime dair testmiş bu test... 2 ay önce veya sonra net sonuç verirmiş... aslında moralim çok bozukkkk
nasıl kafam karışık anlatamam arkadaşım artık parayı falan bi yana bıraktım ya tüp yaparsam Allah korusun o da olumsuz olursa diye çok korkuyorum vi hiç bi bilgim yok tüp bebekte ne gibi aşamalardan geçiliyo o da çok korkutuyo gerçi dokt. daha tüp falan da demedi ben olasılıkları düşünmekten sıyıracam yakındacanım kardeşim kafanı fazla karıştırma bence içinden ne geliyorsa yap sakın parayı düşünme inan ben hiç düşünmeden yaptım tüp bebegi şimdide 5 milyar borcum kaldı ama iyi ki yapmışım diyorum param olursa borcuda kapatırım ailemden aldıgım için sıkıntım da yok çok şülür dedigim gibi bence başla tüp bebeye inan annelik çok güzel bir duyguymuş hele kucaga alacagımız günü düşündügümda hayal bile edemiyorum dilerim bu mübarek aylarda rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip eder kendine iyi bak ve hiç bebek işinide erteleme canım
nasıl kafam karışık anlatamam arkadaşım artık parayı falan bi yana bıraktım ya tüp yaparsam Allah korusun o da olumsuz olursa diye çok korkuyorum vi hiç bi bilgim yok tüp bebekte ne gibi aşamalardan geçiliyo o da çok korkutuyo gerçi dokt. daha tüp falan da demedi ben olasılıkları düşünmekten sıyıracam yakında
bengole burdaymışsın şimdi gördüm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?