Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet yeni adet olduğum için bu kadar gerginim farkındayım ama her geçen gün beni korkutuyo bakalım c.tesi konuşup bi karara varacağız doktorumla ne diyecek kesin kızacak bana biliyorum daha bekle bekle bekle Rabbim yardımcımız olsun napalım bizim kaderimizdede bunları yaşamak görmek varmış Allah beterinden saklasın...t.ederim gerçekten burası terapi gibi geliyo

ben demir hapı kullanmıyorum valla.birde onu kullanırsam yandık. kan değerimde düşük ama. hamile kalınca kullanacağım dedim. başlamadım

tızzlar ne güzel sohbet olmuş.... malum bugün evlilik yıldönümümüz olduğundan dışarıdaydık yeni geldim.... bu arada banada doktorum zayıflamamı söyledi.... kilolusun tek avantajın boy boyun kurtarıyor ama acilen 5 kilo ver dedi veeee bana ilk defa bir doktorum sorunun ne olduğunu açıklayabildi... erken menepoz durumummu e varmış. acilen tüp bebek dedii.... bu ay ara vereceğim bir dahaki ay tüp bebeğe start vereceğim.... artık kısmet..

canım kardeşim kafanı fazla karıştırma bence içinden ne geliyorsa yap sakın parayı düşünme inan ben hiç düşünmeden yaptım tüp bebegi şimdide 5 milyar borcum kaldı ama iyi ki yapmışım diyorum param olursa borcuda kapatırım ailemden aldıgım için sıkıntım da yok çok şülür dedigim gibi bence başla tüp bebeye inan annelik çok güzel bir duyguymuş hele kucaga alacagımız günü düşündügümda hayal bile edemiyorum dilerim bu mübarek aylarda rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip eder kendine iyi bak ve hiç bebek işinide erteleme canım

pınardın evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice yıllara inşallah bu yıl eşine hayırlı sağlıklı nurtopu gibi bir bebek veririsin canım arkadaşım allah evinize huzur mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

maşallah allah seninde gülünde neşesini bozmasın ne güzel bir sohpet etmişsiniz inanın ben ohurken gülmekten öldüm beni güldürdünüz sabah sabah dilerim rabbim sizlerinde o gül yüzünü güldürür hayırlı evlatlar verir bende bu shpeti kaçırdıgıma yanıyorum ama olsun bugün çok şey yaptım bebeyime kızlar bebeyime yün yorgan diktim yastıgınıda diktim artık yavaş yavaş balşadım bebişimin çeyizini yapmaya inşallah hayırlısıyla kulanmayıda nasip eder allah kendinize iyi bakın şimdiden hepinize hayırlı günler canım arkadaşım

pınarcığım evlilik yıldönümün hayırlı olsun canım. inşallah seneye 3 hatta 4 kişi olarak kutlarsınız yıldönümünüzü.

tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah.

bengoleciğim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. rahat rahat mışıl mışıl uyusun bebişin yorganında ve yastığında, hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

ağustos ve eylülde hayırlısıyla tüp bebek patlaması olacak gibi sonlarıda hayırlı olur inşallah bebeişler önce karnımıza sonra kucağımıza geldin :)

bengoleciğim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. rahat rahat mışıl mışıl uyusun bebişin yorganında ve yastığında, hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

çok teşekürler canım arkadaşım amin allah razı olsun dilerim rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin ve onlara beraber çeyiz yaparız kendine çok iyi bak tatlım allah eşenizi hiç bozmasın

kızlar demişdim ya engin oral a gittim diye hayatımın şokunu yaşadım adam bana dediki bunca zamanı boşuna kaybetmişsiniz ve masrafıda boşuna yapmışsınız normal yolla veya aşılamayla gebelik şansın yok denecek kadar azken böyle birşeyi nasıl yapmşlar nasıl farketmeyip zaman kaybettirmişler dedi.. 30 yaşındayım malum yaşıma göre yumurta rezarvim çok ama çok azmış.. buda erken menopozun göstergesiymiş büyük ihtimalle 2 yıl zamanın var dedi. bu sonradan olan değil doğuşdan gelen bir şeydir ve hatta şuan senin ilk tüp bebekde tutmama durumunda var dedi... ve zamanın kısıtlı... bana tek emriya yasası geçmiyormuş... sağlıklı bir kadın olsaydın olurdu ama senin kaybedecek zamanın olmadığından dolayı ilk transferde zaten 2 veya üç yumurtan olursa olur onlarında sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğimizden mecburen hepsi işlemden geçecek ya iki yada üç embriyo transferi yapılacak dedi... dün kan aldı ve nezaman menepoza gireceğime dair testmiş bu test... 2 ay önce veya sonra net sonuç verirmiş... aslında moralim çok bozukkkk

canım bence moralini bozma herşeyde bi hayır var ya bu doktora gitmeseydin bunları öğrenmeseydin boşu boşuna çabalasaydın gerçeği öğrendiğindede iş işten geçmiş olsaydı

bence olayı ii tarafından görmek lazım bundan sonra hakkında hayırlısı insanlar tek yumurtayla hamile kalıyor ki senin 2-3 yumurta olurmuş. Bence Allahın izniyle bu doktor seni anne de yapıcak.

bahsettiğin test amh testi olması lazım benimde 0,7 senin değerin kaç çıkmıştı. bu değerin düşük çıkması rezervde azalma gösteriyor benimki gibi.

gül haklı pınar. herşeyde bir hayır vardır. bak iyiki bu doktora gittin. hiç kafana takma burada tek embriyo ile hamile kalan çok kişi duydum ben.Hayırlısı allahtan arkadaşım.

canım hiç mpralini bozma daha zamanın var hiç üzme kendini belkide üçyüz bebebyin olacak yılların acısınız 3 bebekte çıkarırısın birde olumlu yönden baksan herşey için daha geç degil canım kendine hayatı zehir etmenin bir anlamı yok canım kardeşim allah hakkında yıyırlısını nasip eder inşallah kendine iyi bak canım

nasıl kafam karışık anlatamam arkadaşım artık parayı falan bi yana bıraktım ya tüp yaparsam Allah korusun o da olumsuz olursa diye çok korkuyorum vi hiç bi bilgim yok tüp bebekte ne gibi aşamalardan geçiliyo o da çok korkutuyo gerçi dokt. daha tüp falan da demedi ben olasılıkları düşünmekten sıyıracam yakında

canım kardeşim kafayın sıyırmana gerek yok bak ben tüp bebey yaptıgımda 2 bayan daha vardı onların 2. denemesiydi bende korkuyordum ya tutmasa diye çok üzülüyordum ama eşim dünyanın sonu degil tutana kadar deneyecegiz artık birkere girdik bu işin içine dedineyecegiz olana kadar dedi ama allaha şükürler olsun ki bizim ilk denemede oldu ve o bayanların olmadı allah ol demeyinceye kadar olmaz canım kendinide sıtrese yoyup hayatı zehir etme kendine canım arkadaşm tüb bebek aşamaları çok basit doktor önce göbekten sonra kol göbek daha sonrada kol göbek ve kalçadan inneler yaptırmamı istedi okadar basitti ki kendi innelerimi kendim yaptım kendime hemen hemen hergün doktora gidip utrasyondan yumurta gelişimini takip ediyorlar sonrada çatlatma inneleri vuruyorlar o inneden 24 saat sonra yumurta toplama işlemi yapıldı benim yumurtalarım toplanırken eşimide bir odaya koymuşlar bir kutuya boşalmasını istemişlerve vermiş eşim va daha sonra yürüyerek eve gittim 4 gün sonra yumurta tıransferi yapıldı onuda canlı canlı gördüm anlayacagın aynı gün ayaga kalkıyorsun sadece yumurta tıransfer yapıldıgı zaman 7 saat hastahanedeydik ama akşam eve gönderildik canım korkacak birşey yok canım kardeşim başka ögrenmek istedigin birşey varsa sor ben cevaplarım canım

bengole burdaymışsın şimdi gördüm nasılsın?

canım ben iyiyim çok şükür evde bebeyimle beraber zaman geçiriyorum ama arada bir korkutuyor bizi dogunca çok çekecek benden bir dogsun ebesinden önce poposunu önce ben vuracagım yolun yarısını yarıladık sayılır canım kardeşim artık dogum için gün saymaya başladık çeyizi hazırlanıyor minik minik eşyalar alınmaya başladı çok şükür allah hayırlısıyla kucagımada almayı nasip eder inşallah dilerim rabbim hepinize bu mutlu heyecanı sizlerede nasip eder çok karmaşık duygular yaşıyorum ama biryandan sevincimi tam yaşayamıyorum sizlerin hepinizin bebeyi olunca doya doya beraber sevincimizi paylaşabilseydik keşkem ama ben inanıyorum ki hepinizin olacak içimdeki histen yanılmam genelde ama herşeyin bir zamanı vardır canım sabır ve dua allahtan asla umudunuzu yetirmeyin bol bol dua edelim allah görüyor biz kullarıda asla geri çevirmez bundan eminim
kendinide üzme tatlım herşeyde vardır bir hayır k. i b görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…