- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.901
benimkide yok. ağbim gelecek birazdan. onun eşide geliboluda yazlıkta. bizde ağbi kardeş baş başa yemeğe çıkalım dedik. ama onunişi uzadı geç kaldı karşıdan gelyor köprüde kalabalık herhalde. anlayacağın daha yemek yemedim. cokacimcoook
h.bulduk tatlım nasılsın?
ayy kıyamam sana ben keşke ufak tefek atıştırsaydın ben bu ilaçlardan sonra açlığa dayanamaz oldum zanki midemi zımparalıyorlar :uhm: demir hapından sonra oldu
:CüvCüv: :CüvCüv: banada doktor yazıfla biraz dedi ama çok zor o kadar ilaçla pek mümkün görünmüyor
glukopajmı şu şeker hapı zayıflatıyor eşime doktor verdi yağları parçalama özelliği var senin doktorunun da sana verddiği hap sana müjdeli haber veriyim :) en az 3 kilo verirsin. benim doktora giderken gözlük alcam bana bişey demedi ama gerçekten şu anda bence şişkoyum :)
kartopumun abisi geldi :) sibel çıktı bende ütü yapıyım bari
dedi zaten açlığı kesiyor zayıflamana yardımcı olur. bakalım. yanlız biraz mide mulantısı yapıyor gül. ishalde yapabilir bir bak dedi. ama bir kaçgünde geçer , geçmezse ilacı keseriz falan dedi. daha tam başalmadım yarın başlıyacağım. demekki kilon fazla değil hayatım.doktor birşey söylemediğine göre. bana direk zayıfla dedi adam cokacimcoook
aynıyız gül boy pos zemuszemus
ama ben gögüs farkı ile seni geçebilirim. ayıptır söylemesi biraz samanta fox misali :))))))))))))))))))))[/QUOT
bende de şakira o zamannnn aradaki farkı öyle popodan kapatırım zemuszemus zemuszemus akşam akşam ne güzel güldük Allah ağlatmasın en kötü günümüz böyle olsun inşallahhhh
ilacı içmeye çalış emin ol kilo verirsin ya keşke banada verse işin kötüsü eşim zayıfla dio ama inan diyet yapacak enerjim yok şu anda sadece tedavime yönelmek istiyorum belki buda kaçıştır :kedi:
kızlar çıkamadım burdayım da sebebsiz infertilite yi araştırıyodum kafam iice karıştıı
ama ben gögüs farkı ile seni geçebilirim. ayıptır söylemesi biraz samanta fox misali :))))))))))))))))))))[/QUOT
bende de şakira o zamannnn aradaki farkı öyle popodan kapatırım zemuszemus zemuszemus akşam akşam ne güzel güldük Allah ağlatmasın en kötü günümüz böyle olsun inşallahhhh
:roflol::roflol::roflol:
aminnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?