Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy kıyamam sana ben keşke ufak tefek atıştırsaydın ben bu ilaçlardan sonra açlığa dayanamaz oldum zanki midemi zımparalıyorlar :uhm: demir hapından sonra oldu

ayy kıyamam sana ben keşke ufak tefek atıştırsaydın ben bu ilaçlardan sonra açlığa dayanamaz oldum zanki midemi zımparalıyorlar :uhm: demir hapından sonra oldu

ben demir hapı kullanmıyorum valla.birde onu kullanırsam yandık. kan değerimde düşük ama. hamile kalınca kullanacağım dedim. başlamadım

:CüvCüv: :CüvCüv: banada doktor yazıfla biraz dedi ama çok zor o kadar ilaçla pek mümkün görünmüyor

glukopajmı şu şeker hapı zayıflatıyor eşime doktor verdi yağları parçalama özelliği var senin doktorunun da sana verddiği hap sana müjdeli haber veriyim :) en az 3 kilo verirsin. benim doktora giderken gözlük alcam bana bişey demedi ama gerçekten şu anda bence şişkoyum :)

dedi zaten açlığı kesiyor zayıflamana yardımcı olur. bakalım. yanlız biraz mide mulantısı yapıyor gül. ishalde yapabilir bir bak dedi. ama bir kaçgünde geçer , geçmezse ilacı keseriz falan dedi. daha tam başalmadım yarın başlıyacağım. demekki kilon fazla değil hayatım.doktor birşey söylemediğine göre. bana direk zayıfla dedi adam cokacimcoook

canım ya ciddiyim doktora gözlük götürcem :)))

Son düzenleme:
ilacı içmeye çalış emin ol kilo verirsin ya keşke banada verse işin kötüsü eşim zayıfla dio ama inan diyet yapacak enerjim yok şu anda sadece tedavime yönelmek istiyorum belki buda kaçıştır :kedi:

ilacı içmeye çalış emin ol kilo verirsin ya keşke banada verse işin kötüsü eşim zayıfla dio ama inan diyet yapacak enerjim yok şu anda sadece tedavime yönelmek istiyorum belki buda kaçıştır :kedi:

doktora gidişinde sanada verecektir gül. çünkü yumurta kalitesini arttırıyormuş. vermezse de sor kullanmamda sakınca varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…