Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sibelcim takmasak zaten emin ol hamile kalacağız ben tek sebebin bu olduğunu düşünüyorum ama sen gençsin bence çok sıkma canını

ilacı içmeye çalış emin ol kilo verirsin ya keşke banada verse işin kötüsü eşim zayıfla dio ama inan diyet yapacak enerjim yok şu anda sadece tedavime yönelmek istiyorum belki buda kaçıştır :kedi:

hamile kalınca beraber yeditepeye gideceğiz ya arkadaşım, rahat ve az kilo ile hamileliği bitirelim diye. ben kendimi hep ona ayarlıyorum. hamilelikte çok dengeli beslenip az kilo alacağım.

ebru şallıdan neyimiz eksik bizim.

fazlalığımız var o başka tabi sırnaşık şey

Öldürdün gene beniii tamam yeditepeye gidelim :)))) bende kendimi ona ayarlıyorum biliyomusun dengeli beslenip az kilo alalım :ecrin_bebek: a.s.

Öldürdün gene beniii tamam yeditepeye gidelim :)))) bende kendimi ona ayarlıyorum biliyomusun dengeli beslenip az kilo alalım :ecrin_bebek: a.s.

buda bzim züğürt tesellimiz olmasın ))))))))) şimdi kilo veremiyoruz ya.eşime diyorum ben hamilelikte hiç kilo almayacağım. dengeli besleneceğim benim verdiğim kilo bebişe geçecek böylece aynı kilo ile hamileliği bitireceğim. doğumdan sonrada hoppppppppppp bir anda zayıflamış olarak çıkacağım doğumhaneden. o garibimde bana bakıp bakıp inşallah diyor:))))))))))) eeeeeee başka çaresi yok tabiiiiiiii :))))))))))))))))))

sibelciğim bence hiç araştırma falan yapma, bak doktorun ne güzel söylemiş. hiçbirşey yok bekleyin diye. yaşında müsait bence oluruna bırak tatlım

evde tek başımaaa kahkahaaa sesleri yükseliyorrrrrrrr delikafadulden benim eşim benden ümidi kesti bence habire ne olur zayıfla dioda ben öyle rahat bağlamışımki :) hamile kalınca diyetisyene gidicem kiloları topluca vericem diyorum. sigarayıda bırakınca 2-3 kilo aldım

bizimkiler sonbahar hamileliği olacak gül. rahat rahat bir hamilelik geçireceğiz. alışverişelerimizi rahat serin serin yapacağız hayatım.

eminönü , çarşı dolaşmak kolay değil. bebek şekerleri yapacağız, kurabiyeler pişirip süsleyeceğiz. sıcakta uğraşamazdık valla.

onun için bekliyoruz hayatım :))))))))

sibelciğim bence hiç araştırma falan yapma, bak doktorun ne güzel söylemiş. hiçbirşey yok bekleyin diye. yaşında müsait bence oluruna bırak tatlım

bencede herşeyin hayırlısı ama bak biz doktora gidince doktor direk beklemeyin dio sana bekle demesi bile yaşının genç olmasından canım bence güzel şeyler düşün

inşallah bitanem Allah kısmet ederde bunları beraber yaparız sıcaklar bunaltmadan :)))))

c,tesi dokt randevu aldım tüp bebek konusunda kararsızım 2ay oldum rahim filmi çektireli ama hala kalamdım 3 kez aşılamadan sonra korkutuyo tüp bebek beni...napmalıyım kızlar sizce

canım 2 ay oldu diyosun bak rahim filmi çekileli bence yaşına göre en az 6 ay bekle oda olmadı 2 ay daha dene ama ben bekleyemiycen diyosun tüp bebek dene bitanemn. emin ol benide korkutuyo tüp bebek tedavisi Allaha emanet başlıycam kaderimde ne varsa o olcak kısmet . bence biraz sakinleşmeyi bekle yeni adet oldun muhtemelen panikledin sakince karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…