- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.921
doktora gidişinde sanada verecektir gül. çünkü yumurta kalitesini arttırıyormuş. vermezse de sor kullanmamda sakınca varmı diye
değilim aslında kararsızlık çok canımı sıkıyo... kendimi bi türlü toparlayamıyorumcanım iyimisin
ilacı içmeye çalış emin ol kilo verirsin ya keşke banada verse işin kötüsü eşim zayıfla dio ama inan diyet yapacak enerjim yok şu anda sadece tedavime yönelmek istiyorum belki buda kaçıştır :kedi:
kartopum hayırlısıyla hamile kalırsak diyetisyene gidelim senle beraber iki kişi daha ii oluyor
hamile kalınca beraber yeditepeye gideceğiz ya arkadaşım, rahat ve az kilo ile hamileliği bitirelim diye. ben kendimi hep ona ayarlıyorum. hamilelikte çok dengeli beslenip az kilo alacağım.
ebru şallıdan neyimiz eksik bizim.
fazlalığımız var o başka tabi sırnaşık şey
ruh eşimi bulmuş gibiyim gül . ne düşünürsem sende aynı şeyi yazıyorsun vallaopuyorumnanaktan
değilim aslında kararsızlık çok canımı sıkıyo... kendimi bi türlü toparlayamıyorum
Öldürdün gene beniii tamam yeditepeye gidelim :)))) bende kendimi ona ayarlıyorum biliyomusun dengeli beslenip az kilo alalım :ecrin_bebek: a.s.
buda bzim züğürt tesellimiz olmasın))))))))) şimdi kilo veremiyoruz ya.eşime diyorum ben hamilelikte hiç kilo almayacağım. dengeli besleneceğim benim verdiğim kilo bebişe geçecek böylece aynı kilo ile hamileliği bitireceğim. doğumdan sonrada hoppppppppppp bir anda zayıflamış olarak çıkacağım doğumhaneden. o garibimde bana bakıp bakıp inşallah diyor:))))))))))) eeeeeee başka çaresi yok tabiiiiiiii :))))))))))))))))))
c,tesi dokt randevu aldım tüp bebek konusunda kararsızım 2ay oldum rahim filmi çektireli ama hala kalamdım 3 kez aşılamadan sonra korkutuyo tüp bebek beni...napmalıyım kızlar sizcecanım tüp bebek konusundamı kararsızsın aşılama konusundamı
sibelciğim bence hiç araştırma falan yapma, bak doktorun ne güzel söylemiş. hiçbirşey yok bekleyin diye. yaşında müsait bence oluruna bırak tatlım
bizimkiler sonbahar hamileliği olacak gül. rahat rahat bir hamilelik geçireceğiz. alışverişelerimizi rahat serin serin yapacağız hayatım.
eminönü , çarşı dolaşmak kolay değil. bebek şekerleri yapacağız, kurabiyeler pişirip süsleyeceğiz. sıcakta uğraşamazdık valla.
onun için bekliyoruz hayatım :))))))))
ben çıkıyorum ağbim geliyor. erken olursa girerim
iyi geceler....................
c,tesi dokt randevu aldım tüp bebek konusunda kararsızım 2ay oldum rahim filmi çektireli ama hala kalamdım 3 kez aşılamadan sonra korkutuyo tüp bebek beni...napmalıyım kızlar sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?