- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.101
doktorum ne zaman psikolojik olarak hazır olursan o zaman gel demişti bana tatile çıkmak çok ii geldi eşinle başbaşa bir yere kaçamak yapma şansın varsa hafta sonu bile olsa kullan bence
canım bizim tatil için maddi değilde manevi sorunumuz var.. bizim köpeğimiz olduğundan ve kimseye emanet edemediğimizden dolayı hafta snları yatılı olarak kaçma şansına sahip değiliz... inan evlendik evleneli başka yerde kalmadık... ya eşim gitti ben evdeydim ya ben gittim elşim evdeydi:))) ama ramazanda eşimin işleri durgun olur bu nedenle en azından şile ye felan kaçalım diyoruz... ev kiralayalım 1 haftalığına hem betimizide alırız hem değişiklik olur diye düşünüyoruz...
canım bunu uygula vakit kaybetmeden döndüğünde kendini bomba gibi hissetceksin ve tedaviye hazırım psikolojin oluyor bende oldu. hakkımızda hayırlısı inşallah
mursan nerelerdesin canım inşallah senin bebeyiin saglıklı bir şekilde dünyaya gelir cinsiyet hiç önemli degil bizim bebeklerimiz özel bebekler bence ne olursa olsun tüm zorlukları aşıp kucagımıza gelecekler ve sıradaki tüm arkadaşlarımızında bebişleri gelecek biz buna inanıyoruz dualarımızı kesmeyelim kızlar mursen senide çok özledim seni kocaman öpüyorum bebeyine de iyi bak
kızlar bu arada ben gene ev değiştiriyorum:)))) ben bunalıma girdikçe canımın içi eşim değişiklik iyi gelir beni değişmeyide düşünürsün sen bu kafayla ben sana en iyisi ev değiştirteyimde kendimi garantiye alayım diye ev değiştiriyoruz:))))
sen ilaç kullanıyordun canım ne oldu bitmedimi ilacın ......
Mursecim aramızda tam bı hafta var:))) B'nde salı gidicem Dr a tekrar bakalım cinsiyeti için bisey dicekmi buarada 2 li test yaptirdinmi??
canım ankaradayım buğün burda son günümüz eşimin görevi bitti ve yarın evimize dönüyoruz.şükür inş. canım hepimizin bebeği sağlıkla sıhatle dünyaya gelir ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.darısı diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda onlarda bu mutlu heycanı yaşarlar.bende inanıyorum burdaki herkesin bebişleri olacak.buarada kızının ismi güzelmiş. bende meraklanmaya başladım cinsiyeti ne diye haftaya gösterirde bizde öğreniriz.hayırlısıyla bende seni öpüyorum kib aeo...sende bebişine iyi bak..
günaydın esracım nasılsın hayatım
canım kardeşim güzel dileklerin için çok teşekürler bebeyinin cinsiyetinide fazla kafana takma benim kız çok naz yaptı 20 . hatada gösterdi ve ben ne olursa olsun o benim meleyim kız erkek önemli degil önemli olan saglıklı sırhatli olmasıdır bu arada ben 3 lü test yapmadım çünkü üçlü test sakatlık testidir herkes yapma kısmetinde ne varsa o gelir eyer bebeyin sakat olursa aldıracakmısın dedi bende yok dedim arkadaşlarım yaptırma piskolojinide bozma hamileliginide güzel yaşamaya bak dedi bende onu yapıyorum allah vermişse herşeyde bir hayır vardır benim fikrim bu ama sen terst yapmakta özgürsün canım senden kendine ve bebeyine çok iyi bak öptüm byyyy
mursecim ben yaptırdım 2li test ilerleyen haftalarda da 3lü olucak..ense kalınlıgını ölçtüler ve kanda bazı degerlere bakılıcakmıs..yarın alıcaz sonucu göstericez bakalım dr.a..kilo aldın mı buarada..ben henüz almadım..çok hafif göbegim çıktı yavas yavas farkediliyo dısardan artık..
canım nasılsın?bebeğimin cinsiyetini kafama takmıyorum farketmiyo hayırlısı hangisiyse ona razıyım .sadece merak ediyorum işte .2 li testi doktor önermedi ama 3 lü testi mutlaka yaptır dedi eşimde yaptıralım diyo Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.hepimize.öptüm seni canım kendine ve yiğenime iyi bak aeo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?