Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ANAMMM YERİM BEN SENİN MİNİK CİMCİMENİ:))))) :CüvCüv:

MAŞALLAHHHHH

canım arkadaşım güzel yazıların için teşekürler ama allah sizlerede nasip eder inşallah ozamanı sevincimiz 2 katı olur bu arada kızımın ismi tuana irem teyzesi yakında kocaman öpücüklere bogacak sizleri

canım kardeşim allaha tevekkül et neden böyle hayatı kendinede eşinede zehir ediyorsun hem senin şuan yaptıgın isyan ne olur kendini toparla bu dönemler de bende eşim için aynı şeyi düşünmüştüm bak sabırla rabbim verdi dilerim rabbim en kısa zamanda sanada bir bebiş verir ve sende tövbe edersin inşallah seni çok seviyorum ne olur kendini toparla tatlım

aminnn arkadaşım inşlh dokt. tüp bebek için çok erken olduğunu ama istersen yaparım dedi bende vaz geçtim sadece klomen kullan takviye için dedi nasip bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun... geçelerde magazin proğramların birinde ceyda düvenciye soruyolar ne zaman bebek diye o da biz annesi ve babası olarak herzaman hazırız bebeğimiz ne zaman isterse o zaman gelecek dedi çok hoşuma gitti çok doğru biz herzaman hazırız nasip... akıl sağlığı beden sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin Rabbim...

İyi geceler henüz 1 saat olmadı tatilden geleli ki hemen baktım hamisimiz var mı diye bengole hayirli olsun arkadasım kızımız geliyomus hepinizi öpüyorum comda özledim bol bol görüşürüz artık

hoşgelmişsin canım allah razı olsun dilerim sende bebeyini kucagına alacagın günleri görürüsün allah seninle olsun canım arkadaşıma.s.a.s.a.s.

bende izlemiştim ve eşime dedim ki bak negüzel bir kelime oysa biz olmuyor diye günlerce aglayıp evliligimizi zehir etmiştik çok şükür bebeyim geldi bütün sıkıntılar gitti inşallah sizlerin zamanı dolunca gelir ve sizlerde diyer arkadaşlarımıza bol bol cesaret veririsiniz bu arada kaç yıllık evliydin canım

mursan nerelerdesin canım inşallah senin bebeyiin saglıklı bir şekilde dünyaya gelir cinsiyet hiç önemli degil bizim bebeklerimiz özel bebekler bence ne olursa olsun tüm zorlukları aşıp kucagımıza gelecekler ve sıradaki tüm arkadaşlarımızında bebişleri gelecek biz buna inanıyoruz dualarımızı kesmeyelim kızlar mursen senide çok özledim seni kocaman öpüyorum bebeyine de iyi bak

dokt görüşükten sonra rahatladım biraz beklicem bakalım yıl başına kadar inşlh o zamana kadar hamile kalabilirim:)

canım ben kaçıyorum kendine iyi bak eşim çok kötü yorgun ona yorgunluk çayı yapayım belki kendisine gelir kusura bakma sohpetine doyum olmadı dilerim rabbim en kısa zamanda melegini kucagına veriri dua et canım kardeşim byyyyy iyi geceler

ALLAHIM BİZ HAYIRLI ,SAĞLIKLI BEBEKLER İSTİYORUZ .N'LURSUN BU AY HEPİMİZE VERİRMİSİN:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece...............................................
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamilemiz

13 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım receteye yazdı ama bu ay ara vermek istediğimden almadım almadığım içinde ne yazdığına dikkat etmedim. 22de muhtemelen hastalanacağım o zaman tekrrar muayaneye gideceğim o zaman başlayacağım.... o nedenle adına dikkat etmedim. zaten reçeteyi okumak mümkün değil:)))

canım kürlere bende başlamayı düşünüyorum ama tedaviye bir yan etkisi olur diyede korktuğumdan başlayamıyorum.. ama bir ihtimal belki önümüzdeki ayıda atlatabilirim .. kendimi iyice dinlemeden tüp bebeğe geçmek istemiyorum olurda önümüzdeki ayıda atlatmaya karar verirsem soğan kürüne başlarım....

doktorum ne zaman psikolojik olarak hazır olursan o zaman gel demişti bana tatile çıkmak çok ii geldi eşinle başbaşa bir yere kaçamak yapma şansın varsa hafta sonu bile olsa kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…