- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.081
ANAMMM YERİM BEN SENİN MİNİK CİMCİMENİ:))))) :CüvCüv:
MAŞALLAHHHHH
bende iim canım çok sevindim cinsiyetini öğrenmişsin bebişin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşlh
kızlar kaçgündür bilerek girmiyorum.. biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var.... menopoz sınırı 0,4 olan teste benim değer 0,5 çıkdı yani durumum vahim.... moralim çok bozuk içimden hiç birşey ypmak gelmiyor.... inşaallah menopoza girmeden bebiş sahibi olmak nasip olur demekden başka birşey gelmiyor elimden.. eğer menopoza bebiş olmadan girersem evliliğimi bitiririm... eşimin benim yüzümden baba olmamasını hazmedemem. bu çok ağır bir bedel ve ben bu bedeli eşime ödeyemem.... onu bukadar çok severken gözlerine bakamam.... benim yüzümden baba olamamasını kaldıramam.... nediyeyim ilk sözde son sözde canabı hakkın.ç. son sözü yüce yaradanım söyleyecek....
İyi geceler henüz 1 saat olmadı tatilden geleli ki hemen baktım hamisimiz var mı diye bengole hayirli olsun arkadasım kızımız geliyomus hepinizi öpüyorum comda özledim bol bol görüşürüz artık
aminnn arkadaşım inşlh dokt. tüp bebek için çok erken olduğunu ama istersen yaparım dedi bende vaz geçtim sadece klomen kullan takviye için dedi nasip bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun... geçelerde magazin proğramların birinde ceyda düvenciye soruyolar ne zaman bebek diye o da biz annesi ve babası olarak herzaman hazırız bebeğimiz ne zaman isterse o zaman gelecek dedi çok hoşuma gitti çok doğru biz herzaman hazırız nasip... akıl sağlığı beden sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin Rabbim...
3 yıl bitti ama 2 yıldır bebek istiyoruz[canım senin ve eşinin yaşı nedir bak ben 27 eşim 40 yaşında bu nedenden çok acele ettim evlendigim günden beri bebek istiyorduk çünkü eşimle 4 yılda evlilik öncesi vardı eşimi çok iyi tanıdıgım için hiç korunmadım ama olmadı kısmet tüp bebekteymiş belkide
3 yıl bitti ama 2 yıldır bebek istiyoruz
dokt görüşükten sonra rahatladım biraz beklicem bakalım yıl başına kadar inşlh o zamana kadar hamile kalabilirim:)[/QUOTE hayırlısıyla bebşin kendiliginden gelir inşallah dilerim hiç bir tedavi gerekmeden anne olursun canım arkadaşım
dokt görüşükten sonra rahatladım biraz beklicem bakalım yıl başına kadar inşlh o zamana kadar hamile kalabilirim:)
nasıl kürler uygulamaya başlasamki... tüp bebek önceside cesaret edip kürlere bulaşamıyorum... önümüzdeki ay bir ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım... bunun sebebi hem ufak bile olsa miyom felan vücutda kalmamasıymış ve bir sonraki ay ilaçlara başladığında doğum kontrol hapının etkisinden dolayı sağlıksız yumurtalar oluşmazmış.. oluşan yumurtalarda sağlıklı olurmuş. bundan doğumkontrol hapı veriyorlarmış canım ...
canım Rabbim yardımcın, yardımcımızz olsun ....
ben eskiden klomeni günde 3 tane alıyodum 1 tane yumurtam olunca seviniyoduk....
aşılamamdada 1 tane yumurtam oldu......
2 aşılama için 16 gün iğne vuruldum 1 tane olan yumurtam bitürlü büyümedi.....
ilk defa geçen ay soğan kürünü denedim yılmadan tam 15 gün içitim ve bu ay günde sadece 2 defa içtiğim klomenle 4 yumurtam oluştu ve 1 kaçtanede daha var dedi dr..... ben kesinlikle soğan suyuna bağlıyorumm..
saraçoğlunun sitesinde seninle aynı sıkıntıları çeken biçok arkadaşın değerleri normale dönmüş..... kesinlikle denemeni öneriyorum....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?