Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm kızlar artık kimse girmiyor topiğe
dertleşemiyoruz.....

dün adetin 13. günüydü.. dr a gittim ALLAHIMA şükürler olsun gelişmiş 23mm boylarında 4 yumoşum var .. ama çoğul gebelik ihtimaline karşın çatlatma iğnesi vurmayalım dedi dr... şimdi kendiliğinden çatlamasını beklicez ve çok çalışmamız gerekiyo... ama bu gün eşim istanbula gitti.... yarın dönücek inşallah kaçırmam çatladığı zamanı......

lütfen dua edinn bana busefer gelsin meleğim veya meleklerimmm

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece...............................................
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamilemiz

13 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım tatlışım tüm dualarım seninle Allah emeklerini boşa çıkarmasın önce göbüşünde sonra kucağında bebişin olsun inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım tatlışım tüm dualarım seninle Allah emeklerini boşa çıkarmasın önce göbüşünde sonra kucağında bebişin olsun inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah razı olsunn canımm benim inşallaaaaaaahhhhh:))))))

inşallah hepimizin yüzü bu mubarek ayda güler.:Saruboceq:

canım inş busefer hamile kalırsın bütün dualarım seninle inş güzel haberini alıcaz benimde adetim 6gün oldu bugün gecikti
evde test yaptım çıkmadı hayırlısı artık.....

canım inş busefer hamile kalırsın bütün dualarım seninle inş güzel haberini alıcaz benimde adetim 6gün oldu bugün gecikti
evde test yaptım çıkmadı hayırlısı artık.....

sağol canım Allah razı olsun yeni bi ümitle başladım bu aya inşallaah alırım hayırlı sonucu...

belki geç döllenme filan olmuştur inşallah hamişsindir canım inşallahhhhhh:Saruboceq:

arkadaşalar herkese günaydın

hayırlı ramazanlar diliyorum, bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

tatlıcık ramazanın hürmetine inşallah arkadaşım gelecek bebişlerin. hayırlısı olsun canım

kızlar ben bu aralar giremiyorum topiğe annemi hasteneye yatırdık. onunla ilgileniyorum. dualarınızı esirgemeyin lütfen.

şimdilik hoşcakalın. fırsat buldukça girerim.

tekrar hayırlı ramazanlar.

sağol canım Allah razı olsun yeni bi ümitle başladım bu aya inşallaah alırım hayırlı sonucu...

belki geç döllenme filan olmuştur inşallah hamişsindir canım inşallahhhhhh:Saruboceq:

inş bekliyorum aslında aile hekimine gittim test yaptır dedi kan testi bende bekliyorum bide oruçluyum bugün bide orucum bozulur filan.....

kızlar ben bu aralar giremiyorum topiğe annemi hasteneye yatırdık. onunla ilgileniyorum. dualarınızı esirgemeyin lütfen.

şimdilik hoşcakalın. fırsat buldukça girerim.

tekrar hayırlı ramazanlar.

çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifasını versin, yardımcınız olsun
inşallah önemli bişi yoktur....

inş bekliyorum aslında aile hekimine gittim test yaptır dedi kan testi bende bekliyorum bide oruçluyum bugün bide orucum bozulur filan.....

ayyy inşallah hamişsindir canım yaaa:))

hiç geçikirmiydi adetin?

dün tv de kan vermekle oruç bozulmaz dedi hocalar ama bende şüpheliyim bu konuda....

kızlar bişi sorucam sizce evdeki çatlatma iğnemi vursammı??
eyvahedigeldismile ya kendiliğinden çatlamassa bu yumoşlar

kızlar bişi sorucam sizce evdeki çatlatma iğnemi vursammı??
eyvahedigeldismile ya kendiliğinden çatlamassa bu yumoşlar

tatlıcık canım bence vurma doktorun bibildiği vardır muhakkak yada bideçatlayan yumurtaların üzerine vurursan döllenen yumurtalarada zarar verirsin zaten doktor seni tekrar muayeneye çağırır belli olur ozaman vurdurur.... bana gelince tedavilere başladığımdan berihiç adetim gecikmemişti ama herzaman göğüslerim şişerdi busefer hiç şişmedide buarada evde 2kere tahlil yaptım çıkmadı hayırlısı artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…