- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.121
iyiyim teşekkür sıcaklarla uğraşıyorum bursa çok sıcak sen nasılsın kızımızda geliyomuş çok sevindim... allah hayırlısıyla kucağına almayı nas allah razı olusun min güzel dileklerin için çok teşekürler esracıgım dilerim sizlerde en kısa zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz rabbim sizinle olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
slm kızlar artık kimse girmiyor topiğe
dertleşemiyoruz.....
dün adetin 13. günüydü.. dr a gittim ALLAHIMA şükürler olsun gelişmiş 23mm boylarında 4 yumoşum var .. ama çoğul gebelik ihtimaline karşın çatlatma iğnesi vurmayalım dedi dr... şimdi kendiliğinden çatlamasını beklicez ve çok çalışmamız gerekiyo... ama bu gün eşim istanbula gitti.... yarın dönücek inşallah kaçırmam çatladığı zamanı......
lütfen dua edinn bana busefer gelsin meleğim veya meleklerimmm
Canım tatlışım tüm dualarım seninle Allah emeklerini boşa çıkarmasın önce göbüşünde sonra kucağında bebişin olsun inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dertleşemiyoruz.....
dün adetin 13. günüydü.. dr a gittim ALLAHIMA şükürler olsun gelişmiş 23mm boylarında 4 yumoşum var .. ama çoğul gebelik ihtimaline karşın çatlatma iğnesi vurmayalım dedi dr... şimdi kendiliğinden çatlamasını beklicez ve çok çalışmamız gerekiyo... ama bu gün eşim istanbula gitti.... yarın dönücek inşallah kaçırmam çatladığı zamanı......
canım inş busefer hamile kalırsın bütün dualarım seninle inş güzel haberini alıcaz benimde adetim 6gün oldu bugün gecikti
evde test yaptım çıkmadı hayırlısı artık.....
dertleşemiyoruz.....
sağol canım Allah razı olsun yeni bi ümitle başladım bu aya inşallaah alırım hayırlı sonucu...
belki geç döllenme filan olmuştur inşallah hamişsindir canım inşallahhhhhh:Saruboceq:
kızlar ben bu aralar giremiyorum topiğe annemi hasteneye yatırdık. onunla ilgileniyorum. dualarınızı esirgemeyin lütfen.
şimdilik hoşcakalın. fırsat buldukça girerim.
tekrar hayırlı ramazanlar.
tatlıcık ramazanın hürmetine inşallah arkadaşım gelecek bebişlerin. hayırlısı olsun canım
inş bekliyorum aslında aile hekimine gittim test yaptır dedi kan testi bende bekliyorum bide oruçluyum bugün bide orucum bozulur filan.....
kızlar bişi sorucam sizce evdeki çatlatma iğnemi vursammı??
eyvahedigeldismile ya kendiliğinden çatlamassa bu yumoşlar
bengole kız geliyormuş ne güzel. sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Allahım bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin[/Q amin çok teşekürler arkadaşım güzel dileklerin için inşallah rabbim sizlerede nasip eder hayırlı evlatlar bu arada annen hastaymı allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun kendine iyi bak tüm dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?