- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.481
canım arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş demek ama sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır tüm dualarımız sizinle dilerim rabbim sizlerede bu sevninci yaşatır hoşgeldin bu arad artık geri dönün buray pek boşladık
gül canım tüp denemişsin olmamış inan üzüldüm ama bütün kalbimle inanıyorum olacak inşallah rabbim nasip edecek sana ve buradaki bütün isteyen arkadaşlara dualarımız sizinle
Merhaba arkadaslarım Bayadir giremedim girsemde hemen çıktım
Kartopum anneciğine çok ama çok gecmis olsun ALLAH bidaha yaşatmasın ins
GUlcum bı an okurken hamilesin sandim hayırlısı arkadasım bigun olucak ins inanın ki hep duAlarimdasiniz ama soğan kurunun ise yarayacağını düşünüyorum tatlım
Tatlicik ins hepinizin tüpe gerek kalmadN gelir bebisleriniz arkadasım doğru zamanda RABBİM vericekti ins
Kızlar bu ctesi renkli ultrasonumuz var bakalım kime benziyor bizimki emennecim gibisi sormuşsun benim de daha kimse anlamiyo hamile oldugumu 6aya girdik ama daha4kilo aldım bide yiyorum ki sorm ama bebis iyiymis enson 400gr di
Can arkadaşlarım dualarımın en icteni sizlerle...
kızlar geçmişi okumak bu kadar aradan sonra çok zor.... pc bozuldu ancak yapıldı.... ondan giremiyordum... maalesef bendede henüz tık yok. tüp bebeğe geçeceğiz. doktorum üç ay ara demişdi. 2 ayı bitti son aydayız.. sanırım bir dahaki adetimde ön ilac verilir 1 ay kullanırım sonrada kısmet olursa tüp bebek....
canım hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
gül canım nasılsın. seni merak ediyorum. pek gelmiyrosun artık.
bitanem fazla girmiyorum, çok düşündükçe olmuyo diolar düşünmemeyede imkan yok ya :) senin hamileliğin nasıl geçiyor nasılsın canım ii misin
kızlar geçmişi okumak bu kadar aradan sonra çok zor.... pc bozuldu ancak yapıldı.... ondan giremiyordum... maalesef bendede henüz tık yok. tüp bebeğe geçeceğiz. doktorum üç ay ara demişdi. 2 ayı bitti son aydayız.. sanırım bir dahaki adetimde ön ilac verilir 1 ay kullanırım sonrada kısmet olursa tüp bebek....
Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır,
rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur !
İzlemeye devam et, şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde, o bir dengedir, o anlamlıdır, şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş, güzellik olanların içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur !..
Hayat üçbuçukla dört arasındadır... Ya üçbuçuk atarsın ya da
dört dörtlük yaşarsın...
NEYZEN TEVFİK
kızlar benim yaramaz kızım boynuna iki kez kordon dolamış ,doktorum 4-5 saat hareket etmezse acile başvur,çok nadirde olsa bi zararı olabilir dedi,yüreğim ağzımda,biraz pimpirik yaptım...onun haricinde bi problem yok şükür. tam 10kilo aldım,varil gibiyim:)
dualarınızı esirgemeyin,hepinizi çok öptüm ve özledim...
canım allah kaza ve beladan korusun umarım bebeyini birşey olmaz korkma bizim bebekler özel bebekler bence sadaca annelerini korkutuyorlar sadece benim cadıda hep beni korkutuyor ama bizi asla bırakmayacaklarından eminim bitanem içini ferah tutu tüm kalbimle dua ediyorum kendine ve kızına çok iyi bak görüşürüz byya.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?