- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.441
bi kaç ay önceden ilaç falan kullanılmıyo yani inan tutacağını bilsem hemen yaptıracam herşeyi göze alıp ama ya tutmazsa diye benim korkum birde çevremin duymasını istemiyorum sürekli yatmam gerekirse işe de gidemem ve herkez duyacak kimseye laf anlatmak istemiyorum artık bakalım hayırlısı doktorun dediği gibi bekliyeyim mi sence yoksa kurban bayramından sonra tüp bebeğe geçsem mi diye düşünüyorum artık kafam çok karışık bi türlü karar veremiyorum
çok t.ederim canım inan rahatlattın beni Allah razı olsun senden vakit kaybetmicem kurban bayramından sonra gidicem artık yoksa kendimi mahvediyorum eşimide tabi onun üzülmesine dayanamıyorum benim yaşım 27 eşim 30 yaşında birde artık tek embriyo konuluyomuş artık öyle bi yasa çıkmış şansım daha mı az?canım bizde kimsenin duymasını istemedik ve tüp bebek yaptıgımız hala kimse bilmiyor herkese kis ameliyat oldum kontrola gidiyorum dedim ailem den ve eşim ailesinden bile gizledik birtek 2 arkadaşım ve sizler biliyorsunuz inan insanlara gerçekten birşeyleri anlatmak çok zor bide yarın ne olacagını bilemeyiz ki bebeyin tutup tutamayacagınıda bilemeyiz sadece allaha sıgınarak dualarala başlayarak atılmak gerekir her zaman geçtikçe anne olma şansın da azalır bunuda unutma bide senin ve eşinin yaşıda ömeli ben 27 eşim 40 yaşında oldugu için doktorlar probleminde eşimde oldugu için yaşıda büyük oldugu için şansına olur yada olmaz ama sen eyer para bula bilrisen ben yaparım dedi bizde borç ettik ve yaptrdım demek istedigim bence geçiktirme başak bir doktor dahda araştır canım arkadaşım dilerim sende içindeki evlat hasretini dindirrisin içinide ferah tutu ve çokta kendini üzme canım
çok t.ederim canım inan rahatlattın beni Allah razı olsun senden vakit kaybetmicem kurban bayramından sonra gidicem artık yoksa kendimi mahvediyorum eşimide tabi onun üzülmesine dayanamıyorum benim yaşım 27 eşim 30 yaşında birde artık tek embriyo konuluyomuş artık öyle bi yasa çıkmış şansım daha mı az?
çok t.ederim canım inan rahatlattın beni Allah razı olsun senden vakit kaybetmicem kurban bayramından sonra gidicem artık yoksa kendimi mahvediyorum eşimide tabi onun üzülmesine dayanamıyorum benim yaşım 27 eşim 30 yaşında birde artık tek embriyo konuluyomuş artık öyle bi yasa çıkmış şansım daha mı az?
ii geceler canım çok teşekkür ederim tekrar konuşuruz geç oldu yarın iş var sende dinlen k.i.b
benden şimdilik bu kadar . hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere. hoşcakalınnnnnnnn a.s.
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş. 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... .........inşallah meleğim göbişimdedir.....
murse............................................. hamişşşşşşşşşş2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:
8 hamilemiz........hihoyyythihoyyythihoyyyt
12 hamiş adayımız var
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq:
Uzun zamandır yoktum sizleri çok özledim ilk tüp bebek tedavim sonucu negatif. çok üzüldüm
eşimle çok umutluydum
hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak birşey yok buda kısmet
canım hoşgeldin...
kısmet işte...
inşallah en yakın zamnda gelicek bebişlerimiz inanıyorum çok yakında gelicek:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?