Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bizde kimsenin duymasını istemedik ve tüp bebek yaptıgımız hala kimse bilmiyor herkese kis ameliyat oldum kontrola gidiyorum dedim ailem den ve eşim ailesinden bile gizledik birtek 2 arkadaşım ve sizler biliyorsunuz inan insanlara gerçekten birşeyleri anlatmak çok zor bide yarın ne olacagını bilemeyiz ki bebeyin tutup tutamayacagınıda bilemeyiz sadece allaha sıgınarak dualarala başlayarak atılmak gerekir her zaman geçtikçe anne olma şansın da azalır bunuda unutma bide senin ve eşinin yaşıda ömeli ben 27 eşim 40 yaşında oldugu için doktorlar probleminde eşimde oldugu için yaşıda büyük oldugu için şansına olur yada olmaz ama sen eyer para bula bilrisen ben yaparım dedi bizde borç ettik ve yaptrdım demek istedigim bence geçiktirme başak bir doktor dahda araştır canım arkadaşım dilerim sende içindeki evlat hasretini dindirrisin içinide ferah tutu ve çokta kendini üzme canım

çok t.ederim canım inan rahatlattın beni Allah razı olsun senden vakit kaybetmicem kurban bayramından sonra gidicem artık yoksa kendimi mahvediyorum eşimide tabi onun üzülmesine dayanamıyorum benim yaşım 27 eşim 30 yaşında birde artık tek embriyo konuluyomuş artık öyle bi yasa çıkmış şansım daha mı az?

canım kardeşim hiç kendini üzme ve allah dua et olur inşallah bide san birşey söylim benimle beraber tüp bebek yapılan herkese tek yumurta transferi yapıldı ama doktor gizli olarak 2 tane bana transfer etti çünkü eşimin yaşı büyüktü ve parayıda borç ettigimizi gördü bide bize birazda acıdı galiba çünkü ben durumumu doktora anlatmıştım bebek oladıgı için boşanmayı bile düşündügümüzü eşimle hergün tartışıp üzdügümü söylemiştim bu son şansıda denemek için çabada sarf ettim allahta emeklerimizi boşa çıkarmadı inşallah rabbim sizlerede nasip eder sibelcim inşallah bebeksiz hiç bir ev olmaz allah herkese nasip eder ve sizlerin emeklerini boşa çıkarmaz herşey gönlünüzce olsun rabbim sizlerle olsun iyi geceler yarın görüşmek üzere bitanem

bu arada eşininde seninde yaşın daha fazlada geçmemiş ama eşinide üzmeyi bırak bugünlerinizin tatdını çıkarın tamam mı canım herşey gönlünüzce olsun ben inanıyorum ki seninde olacak ama biraz sabır ve tevekkül tamam mı isyan etmek hayatı kendine zehir etmenn hiç bir anlamı yok tatlım eşine bugece sım sıkı sarıl ve yanında oldugu içinde allah şükret rabbim mutlulugunuzun meyvesini en kısa zamande verecek bundan emin ol allah herşeyin zamanı gelince verirti sakın unutma canım iyi geceler eşim dinlenmem için söylenip duruyor gitmem gerek kendine iyi bak canım

ii geceler canım çok teşekkür ederim tekrar konuşuruz geç oldu yarın iş var sende dinlen k.i.b

bu arada can_dostum_24@otmail.com bu msn adresim eklersen konuşuruz aklına takılan birşey olursa eyer iyi geceler teşekür etmenede gerek yok canım benim için büyük bir zevkti sohpetin için teşekürler byyya.s.a.s.a.s.a.s.

biliyorsunuz annem rahatsızd.onun hastalığıyla ilgilendim. onunla yoğun bi zaman geçirdim. şimdi çok şükür iyi. bu sebeple giremedim nete.

bazen girip şöyle bir okudum ve hemen çıktım. kısmen hepinizden haberim var .

bu aralar şirkettede internete kota koydular o sebeple pek girip bir şeyler yazamıyorum. akşamlarıda evden giremedim. ama bundan sonra en azından akşamları girer yazmaya çalışırım.

hamile arkadaşlarım maşallah hepinizin durumu gayet iyi devam ediyor. Allah nazarlardan saklasın sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. güle güle büyütün yavrularınızı.

bende kurban bayramından sonra yeniden deneyeceğim inşallah. bu arada pınardan haberi olan varmı. hiç görünmemiş ortalarda,egelidende ses seda yok herhalde.

benden şimdilik bu kadar . hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere. hoşcakalınnnnnnnn a.s.

merhaba kartopu hoşgeldin annene büyük geçmişler olsun inşallah şimdi iyigir allah başınızdan eksik etmesin bu arad bayramdan sonra tedaviyeyey başlayacakmışsın hayırlı ugurlu olsun tatlım inşallah hayırlısıyla sende güzel bir sonuç alırsın dilerim bu defa tutar tüm dularım sezinle bu arad pınarı bende merak ediyorum hiç yok buralarda merak içindeyim bilgisi olan bilgi verirse sevinirim kendine iyi bak ugur böcegim :) seni ve tüm arkadaşları özledim inşallah eskisi gibi burad buluşuruz iyi geceler by

Uzun zamandır yoktum sizleri çok özledim ilk tüp bebek tedavim sonucu negatif. çok üzüldüm

eşimle çok umutluydum

hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak birşey yok buda kısmet

Son düzenleme:
Güzel anne adaylarımız Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah .

bizlere dua edin lütfen annelerin duaları kabul olurmuş

Son düzenleme:
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... .........inşallah meleğim göbişimdedir.....
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Uzun zamandır yoktum sizleri çok özledim ilk tüp bebek tedavim sonucu negatif. çok üzüldüm

eşimle çok umutluydum

hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak birşey yok buda kısmet

canım hoşgeldin...

kısmet işte...

inşallah en yakın zamnda gelicek bebişlerimiz inanıyorum çok yakında gelicek:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…