Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşbulduk bitanem evet kısmet başka diycek bişey yok zaten hakkımızda hayırlısı inşallah sen nasılsın canım

sağol canım bende iyiyim işte herzamanki gibi:)bayanssulusmile

bu ay 12 günlük bi gecikmem var inatla kan testi yapmıyorumlmaz:

6 gün geçmişken idrar testi yaptım negatiftimafoldumben

öyle bekliyorum kırmızı kartı:))))kötükedihüso

canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkkla gelir bebişin

artık naz etmeselerde gelseler diyorum annecikleri çok yorulduu

canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkkla gelir bebişin

artık naz etmeselerde gelseler diyorum annecikleri çok yorulduu

evet yaaa çok yorulduk valla Rabbim büyüktür verir elbet diyip beklicem ...

dr ara vericem 2-3 ay sonra sanırım bizde tüp bebek denemek zorunda kalıcaz

ondanda ümidim çok yok ama işte denicez

Son düzenleme:
evet yaaa çok yorulduk valla Rabbim büyüktür verir elbet diyip beklicem ...

dr ara vericem 2-3 ay sonra sanırım bizde tüp bebek denemek zorunda kalıcaz

ondanda ümidim çok yok ama işte denicez

Herkesde olmıycak die düşünme bitanem buda kısmet ilk denemede hamile kalanda çok var. Biz elimizden geleni yapalımda :Saruboceq:

bu ay soğan kürünü deniyim diyorum ama sadece kisti olanmı yapıyo yoksa herkes içinmi

yooo herkes yapabilir..... saraçoğlu diyoki hiç bi sorunu olmayan bi kadın bile yılda 1 kere yapmalı...

ben çok faydasını gördüm yaptığım aydan sonraki tedavimde 4 tane 23mm yumurtam oldu:)

hep 1 tane olurdu... kesinlikle rahmi ve yumurtalıkları tenmizliyo......

sağol bitanem kurban bayramına kadar yapıyımda hayırlısı ondan sonra tekrar bi kere daha denemeyi düşünüyorum sen , ben , kartopum aynı ay deneriz belki. İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelirler :Saruboceq: Pınarcım egeli ne yaptı acaba,

Son düzenleme:

inşallah gerek kalmaz gelir melekleriniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pınarın en son gecikmesi oldu baya bi hevesliydi sonra hiç haber vermedi....

egelide pek girmiyo

Güzel anne adaylarımız Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah .

bizlere dua edin lütfen annelerin duaları kabul olurmuş

canım arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş demek ama sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır tüm dualarımız sizinle dilerim rabbim sizlerede bu sevninci yaşatır hoşgeldin bu arad artık geri dönün buray pek boşladık

bu arada kartopu anneciğine geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inan her zaman dua ediyorum sizin için Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sizlerin de melekleri sağlıklı bir şekilde gelsin

gül canım tüp denemişsin olmamış inan üzüldüm ama bütün kalbimle inanıyorum olacak inşallah rabbim nasip edecek sana ve buradaki bütün isteyen arkadaşlara dualarımız sizinle

kusura bakma sabah internet kesildi şimdi gelldim bende iyim canım allah şükürler olsun bende 28. haftamdayım ama karnım henüz çıkmadı 5 aylık hamile olan arkadaşlarımın karnı benimkisinden büyük bebeyim çok zayıflım bende bay kilo verdim ufak tefek problemler yaşıyoruz am allah şükürler olsun beterinden korusun rabbim benim dogum büyük ihtimak 20 aralık ve sonrasıda olabilir ve sezeryan olacak normal dogum yapma şansım çok düşük allah tevekkül ediyorum son gününe kadar bekleyecegim kısmetimizde ne varsa onu yaşayacagız sende kendien dikkat et canım bol bol ye dinlern benim yaşadıgım problemlerle bari sizler karşılaşmayasınız inşallah rabbim anne adaylara hayrılısıyla kurtulmayı nasip etsin olmayanlarad hayırlı evlatlar nasip eder inşallah iyi geceler görüşmek üzere canım

Merhaba arkadaslarım Bayadir giremedim girsemde hemen çıktım

Kartopum anneciğine çok ama çok gecmis olsun ALLAH bidaha yaşatmasın ins

GUlcum bı an okurken hamilesin sandim hayırlısı arkadasım bigun olucak ins inanın ki hep duAlarimdasiniz ama soğan kurunun ise yarayacağını düşünüyorum tatlım

Tatlicik ins hepinizin tüpe gerek kalmadN gelir bebisleriniz arkadasım doğru zamanda RABBİM vericekti ins

Kızlar bu ctesi renkli ultrasonumuz var bakalım kime benziyor bizimki emennecim gibisi sormuşsun benim de daha kimse anlamiyo hamile oldugumu 6aya girdik ama daha4kilo aldım bide yiyorum ki sorm ama bebis iyiymis enson 400gr di
Can arkadaşlarım dualarımın en icteni sizlerle...

bengole ve gamsem inanamıyorum ya acaba benim karnım niye bu kadar büyük inşallah bir anormallik yoktur tam midemden aşağıya kocaman bir karnım var şimdiden hareket etmekte güçlük çekiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun yavrularımız da
diğer arkadaşlarımızında en kısa zamanda melekleri gelsin inşallah

amin inşallah diyer arkadaşlarımızda anne olurlar bu arada korkacak birşey yok bazı insanlara çok kilo alır bazıları almaz bünye meselesi bence sen gebeligin tadını çıkarmaya bak canım tedirgin olup bebeyide strese koyma bende kilo alamıyorum göbeyim daha 5 aylık gibi duruyor ama bebeyim iyi olsunda ben böyle kalsamda iyi dilerim bütün herkes hayırlısıyla bebeyini kucagına alır bu arada damat adayıma iyi bak görüşmek üzere by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…