- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.461
benden şimdilik bu kadar . hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere. hoşcakalınnnnnnnn a.s.
Hoşbulduk bitanem evet kısmet başka diycek bişey yok zaten hakkımızda hayırlısı inşallah sen nasılsın canım
sağol canım bende iyiyim işte herzamanki gibi:)bayanssulusmile
bu ay 12 günlük bi gecikmem var inatla kan testi yapmıyorumlmaz:
6 gün geçmişken idrar testi yaptım negatiftimafoldumben
öyle bekliyorum kırmızı kartı:))))kötükedihüso
canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkkla gelir bebişin
artık naz etmeselerde gelseler diyorum annecikleri çok yorulduu
evet yaaa çok yorulduk valla Rabbim büyüktür verir elbet diyip beklicem ...
dr ara vericem 2-3 ay sonra sanırım bizde tüp bebek denemek zorunda kalıcaz
ondanda ümidim çok yok ama işte denicez
Herkesde olmıycak die düşünme bitanem buda kısmet ilk denemede hamile kalanda çok var. Biz elimizden geleni yapalımda :Saruboceq:
bu ay soğan kürünü deniyim diyorum ama sadece kisti olanmı yapıyo yoksa herkes içinmi
yooo herkes yapabilir..... saraçoğlu diyoki hiç bi sorunu olmayan bi kadın bile yılda 1 kere yapmalı...
ben çok faydasını gördüm yaptığım aydan sonraki tedavimde 4 tane 23mm yumurtam oldu:)
hep 1 tane olurdu... kesinlikle rahmi ve yumurtalıkları tenmizliyo......
namaza gidiyorum canım çokkk iyi bak kendine tekrar özletme sık sık gel olurmu:)))
sağol bitanem kurban bayramına kadar yapıyımda hayırlısı ondan sonra tekrar bi kere daha denemeyi düşünüyorum sen , ben , kartopum aynı ay deneriz belki. İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelirler :Saruboceq: Pınarcım egeli ne yaptı acaba,
Güzel anne adaylarımız Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah .
bizlere dua edin lütfen annelerin duaları kabul olurmuş
günaydın emenne nasılsın canım
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne durumdasın doğumun tam olarak ne zaman normal mi olacak
ben 6. ayımdayım ama kocaman bir karnım var şimdiden son günlerimi düşünemiyorum artık:dance:
bengole ve gamsem inanamıyorum ya acaba benim karnım niye bu kadar büyük inşallah bir anormallik yoktur tam midemden aşağıya kocaman bir karnım var şimdiden hareket etmekte güçlük çekiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun yavrularımız da
diğer arkadaşlarımızında en kısa zamanda melekleri gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?