Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ...
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz ya saat verelim o saat te buluşalım gelemeyen de yazsın ama bu site boş kalmasın bu arada hepinizi çok merak ediyorum lütfen yazın sizleri çok özledim arkadaşlar

arkadaşlar artık buluşamıyoruz(( bitürlü denk gelemiyoruz.....

bu arada uzun zamandır hamiş haberide alamıyoruz((

belkide dualarımıza yeniden başlamalıyız..... biliyosunuz ki her duadan sonra mutlaka hayırlı bi kaç haber
alıyoduk......

yorumlarınızı bekliyorum ????

nasılsın tatlıcık haklısın her duadan sonra hamile haberleri duyuyorduk şimdi artık ne dua nede sohbetlerimiz kaldı ...bu arada bengole doğum yaptı erken doğum sezeryanla kızı dünyaya geldi durumlarıda iyiymiş haber verim dedim öptüm seni canım kib aeo ...

aaaaaaaaa çok şaşırdımmm

çok sevindim ilk bebeğimiz geldi demek gözümüz aydın.. maşallahhh...

ben iyiyim canım memleketteydim yeni geldim ... sen nasılsın bebiş nasıl iyce kocaman olmuştur:))

bende iyiyim canım taşınma işleriyle uğraşıyorum bebişde iyi Allaha şükür büyüyo teyzesi 2 ayımız kaldı Allahın izniyle....

bende iyiyim canım taşınma işleriyle uğraşıyorum bebişde iyi Allaha şükür büyüyo teyzesi 2 ayımız kaldı Allahın izniyle....

maşallah maşallah Allahım korusun nazarlardan.....

kolay gelsin taşınmak ta zor olur Allah yardımcın olsun.... hala ist . damısınız yoksa ankarayamı taşınıyosunuz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…