Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm çok erken tahlil yapmışsın.bende hamile oldugumu erken ögrendim ama sen çok aceleci olmuşsun ay başına yine yap cnm o zaman kesin hamile oldugun belli olur 5 gün önce önemli deil cnm

bize haber vermey unutma ecrin senin için dua edicem

inş.canım inş.sagol canım sizde benim dualrımdasınızz.yazarım tabıkıde canım

cnm çok erken tahlil yapmışsın.bende hamile oldugumu erken ögrendim ama sen çok aceleci olmuşsun ay başına yine yap cnm o zaman kesin hamile oldugun belli olur 5 gün önce önemli deil cnm

evet cok erken yaptırdım kayınvalıdem ısrar edınce dayanamadım yaptırdım adtenıe 1hafta varrr inş.hamıleyımdır

insaallah cnm belirtilerin devam ediyormu üşütmüşte olabilirsin.bende hamilelik belirtisi olmamıştı halende yok.ben adetime 5 gün kala test yaptım ozaman 30 çıkmıştı ama şimdi gidip test yaptırsan 5 ten yukarı çıkması lazım.

anladım canım evet cok erken yaptırmıstım adetıme 1hafta var yarın yaptırcam inş.degerim yükselır yazarım burayada

heyecannlanndımm şimdiiii benim yaptırdıgım an aklıma geldiii ama ben idrar testi yaptım ve çift çizgi çıkıncakan verdimmm inan bana çokk heyecannlıyım.insaallah güzel haberler verirsin cnm.yarın nerde yaptıracan saglık ocaındamı özel kliniktemi hemen çıkarmı sonuç.sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum cnm

yaa geçen yaptırdıgımdsa ozel polıkinlikde yaptırdım sabah kan vermıstım 5-30ögrendım sonuumu özel hastaneye bakcam eger akşam gidebilirsem gidicem haber veririm tabıkıde senın aşılama falan degıl dım ı

hadi bakalım hayırlısı canım inş mutlu haberler verirsin yeni yıla umutla girersin:)))

bebeğim1 önce soğan kürü ardından incir kürü ve preseed kullandı ve hemencecik (maşallah) hamile kaldı....... onca aşılamadan, uğraştan sonra doğal yolla geldi meleği....

Ecrincim hadi hayırlısı arkadasım ins hamilesindir B'ne klomen kullandığım ay yapmıştım 5.9 çıkmıştı ama malesef adet oldum sonra sen onuda kullanmadın ins hamilesin
Kızlar yrn kontrolum var B'nde nst ye giricem bu hafta sonu odamız geliyo ondan sndada çantamı hazırlicam hepinizi öpüyorum buarada ismimizi ZEYNEP NAZ koyuyoruz esım ve babam çok istedi Zeynep ismini naz isminize annem koydu:)))

arkadaşlar mrb geçen ayın 24 adet olmuştum bu ay hala adet olamadım çok hastydım antibiyotik almadan önce dokt.kanda bhcg baktırdı ona göre ilaç alacaktım cuma 0,5 ti değerim yok diye ilaca başladım niye gelmedi anlamadım enfeksiyonum var diye fitil vermişti ayrıca onu kullanıyorum bunlar gecikmesine sebeb olabilir mi sizce?

inşallah güzel haberler verirsin ecrin bize güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz iice umutsuzluğa kapıldım ben çünkü Allahım artık hayırlısı...

ayy cnm benimm rabbim bir nefeste kurtarsın insaallahh cnm.lütfen banada dua et yarın yavrumun kalp atışlarını duyamaya gidecem insaallah

cnm nerelerdesin yaaa napıyorsunn tedavii varmı ne deişlikler varanlat bakalımmmm çok merakk ettim senideee.cnm bana dua et çok ihtiyacım var.bebişimin kalp atışlarını yarın 2 de duymaya gidecegiz çok heyecanlı ve endişeliyim.

malesef degerım düşmüş canım 0,64 olmus malesef ben bu ay incir kürü yapmıstım ama galıba o yüksek gösterdi hayırlısı olsun bende adetım başlasın soğpan suyu yapamaya başlayacam sonra incir ve presed kullanacam inş.

bende incir kürü yamıstım galıba onun için yüsksek cıktı dgeerım cnaım hayırlsııs olsun kısmet degılmıss adetım 5ocakekleyecem sonra sogan sutu yapcam bende kızın ismi çok güzeel ismi gibi bahtıda güzel olsun cnaım

inşallah güzel haberler verirsin ecrin bize güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz iice umutsuzluğa kapıldım ben çünkü Allahım artık hayırlısı...

malesef degerim düştü canım nasip degimiş 5ocakda adetim günümü beklıyorum jayırlısı olsun artık ne diyeyeim umurtsuzluga kapılma sakın zamanı var demekkı hayırlısı

dualarım senınle canım inş.bebişin kalp atışlarını duyarsın hayırlısı olsun canım

canım kızının ismi güzelmiş .bakalım nst de sancı çıkıcakmı ama en önemli kalp atışları inş iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…