Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ecrincim hakkında hayırlısı olsun .zamanı değilmiş demekki inş en kısa zamanda sende kavuşursun bebişine rabbim fazla aratmasın hayırlısını versin.

güzel dileklerin için sgaol canım allah razı olsun teşekkürler inş.canım inş.

ayy cnm benimm rabbim bir nefeste kurtarsın insaallahh cnm.lütfen banada dua et yarın yavrumun kalp atışlarını duyamaya gidecem insaallah
kardeşim inş.bugün duydugun gibi RABBİM kucagına da almayı nasip etsin bnm daha dün gibi aklımda zaman da çabuk geçiyo RABBİM herkesin gönlüne göre versin inş..
ecrincim hayırlısı arkadasım hakkında hayırlısı sen kürlere devam et mutlaka iyi bi sonuc alıcaksın inş.dualaara devam iyi dileklerin için de çok teşekkürler:))
canım kızının ismi güzelmiş .bakalım nst de sancı çıkıcakmı ama en önemli kalp atışları inş iyi gider.

mursecim sancı çıktı ama kücük bi sancı dedi doktormkorkulacak bişey yokmus 15te 1 e düştü kontroller ocagın 11inden sonrada haftada bir bebgimin kilosu azmıs 2 kilo suan aama saglıklıymıs o biraz canımı sıktı ama bende 2 kg dogmusum zaten kalp atışları ıle ılgılı bişi demedi sorun olsaydı derdi heralde..ALLAH hepimize hayırlı dogumlar versin inş..senin dogum şekli belli oldu mu canım ?

gamsemcim bebişin kilosuna takılma sağlıklı olsun bizim için önemli olan o benimkide 2.400 gr geçen cuma gittiğimde şimdi 15 günde 1 doğumum şuan belli değil ama normal istiyorum hayırlısı ile kurtuluruz inş. şimdide sanki zaman geçmiyo gibi günler geçsede biran önce kızıma kavuşsam diye bekliyorum...

ecrincim kısmet işte inşallah ocak ayı hepimize uğurlu gelir.....

bebeğim01 iyiyim canım şehir dışındaydım oyüzden biraz ara verdim...... endişelenme inşallah hayırlısıyla duyucaksın o dünyanın en güzel sesini... Rabbim seni ve bebişini korusun....

murse ve gamsem inşallah Allahım kolaylıklarla kurtarsın sizi, meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın...

estamap bebeğine kavuştunmu çok merak ediyoruz......

Slm kızlar nerelerdesiniz bitürlü denk gelmiyoruz ne olur artık eskisi gibi olaım ben o eski günleri çok arıyorum hepinizi özledim çabuk gelin artık

Slm kızlar nerelerdesiniz bitürlü denk gelmiyoruz ne olur artık eskisi gibi olaım ben o eski günleri çok arıyorum hepinizi özledim çabuk gelin artık

evet doğru söylüyosun canım artık kimse gelmek istemiyo buraya heralde aslında şu dualara devam edilse çok güzel olucak bize o dualar yardımcı oldu.bak yarım kalmış hadi arkadaşlar bitsin dualar....

canım bende alabilirim....dağılıma dikkat etmedim sen kafana göre ayarla ben yarın bakar uygulamaya başlarım...

OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 31 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 22 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 32 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 300 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 300 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 100 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: bitti SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: bitti TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 3144 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak isteyenler ?????

enepınar....................1 meryem , 2yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 200 tefriciye , 100 ihlas

OKUNAN.....................

Tatlıcık......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN..

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN.....................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas , 10 felak , 10 tefriciye , 10 salavat , 100 tevhid , 10 ihlas

pancarr....................

OKUNAN...................?

kayse...................................... 4 yasin , ......... , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tEvhid , 100ihlas

OKUNAN......................

ayşe C ...................... 2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 300tefriciye , 500 salavat , 500tevhid , 100 ihlas

OKUNAN.......................2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 200tefriciye , 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

murse...................................... , 2 yasin ,........................................, 100tefriciye , ....................................200ihlas

OKUNAN.....................................

gamsem.......................3 meryem , 2 Yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat ,100tevhid , 100ihlas

OKUNAN......................

ecrin...........................2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid , 100ihlas

OKUNAN ........................................................... .100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid , 100ihlas

Son düzenleme:
enepınar....................1 meryem , 2yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 200 tefriciye , 100 ihlas

canım bu şekilde senide ekledim.......

tekrar almak istersen ve ya fazla olmuş dersen düzenleme yaparım....

tatlıcığım meraba benim kız nazlanıyo hala...gelmedi yani:))
5 ocak çarşamba saat sekizde doktorumla randevulaştık,suni sancı verilecek olmadı sezeryan olucam ,çok heyecanlıyım,nolur banada dua edin...Eğer ultrasona güvenirsek şükür boyuda kilosuda çok iyi bebişimin ,3,5 u geçtik bakalım:))
bu arada doğum sancılarını çekerken Rabbim unutturmasın,bu topicteki bütün kızlar için tek tek dua edicem inşallah,bebişime kavuşunca inşallah haber veririm,nolur duanıza bizide ekleyin... hepinizi çok özledim ve çok öptüm...

canım bu şekilde senide ekledim.......

tekrar almak istersen ve ya fazla olmuş dersen düzenleme yaparım....

canım bende çarşamba doğuma gidene kadar okurum İnşallah,listeye benide ekle;
-2 meryem,2 yasin,2 fetih,300 nas,300 felak,300 tefriciye,300 ihlas,300 salavat,300 tevhid...

Son düzenleme:
inşallah 2011 de bebeği olanlar bebeğini sağlıcakla büyütsün , hamileler bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alsın, hamile olmayı bekleyenlerde biran önce sağlıcakla göbişlerini bebiş ile doldursun

canım hayırlısı ile bir avazda kurtul inşallah. sağlıcakla bebişini al kucağına, bizlerden duanı eksik etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…