- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.661
tatlıcığım meraba benim kız nazlanıyo hala...gelmedi yani:))
5 ocak çarşamba saat sekizde doktorumla randevulaştık,suni sancı verilecek olmadı sezeryan olucam ,çok heyecanlıyım,nolur banada dua edin...Eğer ultrasona güvenirsek şükür boyuda kilosuda çok iyi bebişimin ,3,5 u geçtik bakalım:))
bu arada doğum sancılarını çekerken Rabbim unutturmasın,bu topicteki bütün kızlar için tek tek dua edicem inşallah,bebişime kavuşunca inşallah haber veririm,nolur duanıza bizide ekleyin... hepinizi çok özledim ve çok öptüm...
kızlar bu arada hepimize hayırlı ,bol bebişli bir yıl olması dileğiyle herkese mutlu yıllar...
Merhaba arkadaşlarım,
hepimize mutlu , sağlıklı , huzurlu,sevdiklerimizle ve evlatlarımızla birlikte bol kazançlı yıllar dilerim.
kızlar bu arada hepimize hayırlı ,bol bebişli bir yıl olması dileğiyle herkese mutlu yıllar...
onu allah bilirr.sperm sayısı çok olupta tutmayan var. bu arada aşılama 5 dklık bir işlem ve hiç canın yanmıor.çok kolay. rahat ol inş. bebişini alırsın kucağına..bende şuat ayında düşünüyorumda acaba doktor ben subatta istiyorum diye hemen o ay yaarmı öncesinde bi tedavi uygularmı ben im sorunum eşimde sper sayısı 13milyon doktor normal yolla olmaz diyor varikoselde var sizce ilk seferde tutramı kızlar acı hissediliyormu zor bi işlemmi
canımmmm benimm Rabbim kolaylıklar versin , hayırlısıyla, sağlıkla kucağına Aldığın günleri göstersin...
maşaallah la kuvvete illa billah.... Rabbim nazarlardan korusun kilosu gayet güzel....
duaları ekliyorumm canım:)
kocaman öpüyorum:)
evet doğru söylüyosun canım artık kimse gelmek istemiyo buraya heralde aslında şu dualara devam edilse çok güzel olucak bize o dualar yardımcı oldu.bak yarım kalmış hadi arkadaşlar bitsin dualar....
bengoleciğim evine gelmiş yavrun. güle güle büyüt inşallah. bize dua etmeyi unutma canım
bengole arkadaşım nasılsın bebeğin nasıl ??[/Q slm ece ben iyim bebeyimde çok şükür iyi sen nasılsın tatlımsen nasılsın _? nerelerdesiniz artık kimse topiye girmiyor neden ya hadi gelin toplu duaya allaha açılan eller boş kalmaz
selam arkadaşlar hepinize mutlu sağlıklı istediğiniz gibi bir yıl olmasını diliyorum hepinizi öpüyorum.bende değişiklik yok olacağıda yok gibi neyse yinede umudumuzu yitirmemek lazım bebişler gelmiş ne güzel RABBİM güzel sağlıklı anne babalı bir hayat versin inşallah.Bengole faceeden bebişinin fotoğrafınıgördüm bayıldım çok tatlı maaşallah arada uğrarım bye bye
çok teşekürler arkadaşım güzel dileklerin için dilerim bu güzel evlat sevgisini sende yaşarsın canım arkadaşım yeniden gelin buluşalum topikte yoksa kızımın resimlerini yayınlamam haa a:):):):) kızımın teyzeleri :))))))))) ÇABUK GELİN
Merhaba kızlar...
Bugün temizliğim bitti şükür tertemiz oldu evimiz odamız hazır bı tek kızımız kaldı onu bekliyoruz
Rabbim suzlerede yaşatsın ins bu tatlı telaşları ins dogum sekli henüz belli değil ama normal dogum olursa aklimdasiniz sizi söyleyerek dua edicem yinede ediyorum
Kızlar eskisi gibi toplanalım tekrar hoş ben bı süre sonra çok sık giremem ama takip ederim
Hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?