Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımmmm benimm Rabbim kolaylıklar versin , hayırlısıyla, sağlıkla kucağına Aldığın günleri göstersin...

maşaallah la kuvvete illa billah.... Rabbim nazarlardan korusun kilosu gayet güzel....

duaları ekliyorumm canım:)

kocaman öpüyorum:)

OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 29 MERYEM
41 YASıN..............KALAN: 20 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 30 FETİH
4444 TEFRıCıYE.....KALAN: 2844 TEFRİCİYE

1000 NAS............KALAN: BİTTİ
1000 FELAK.........KALAN: BİTTİ
1000 ıHLAS..........KALAN: BİTTİ
1000 SALAVAT.....KALAN: BİTTİ
1000 TEVHıD........KALAN: BİTTİ

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak isteyenler ?????

enepınar....................1 meryem , 2yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 200 tefriciye , 100 ihlas

OKUNAN.....................

Tatlıcık......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid ,100 ihlas

OKUNAN..

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid ,100 ihlas

OKUNAN.....................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas , 10 felak , 10 tefriciye , 10 salavat , 100 tevhid ,10 ihlas

pancarr....................

OKUNAN...................?

kayse...................................... 4 yasin , ......... , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tEvhid ,100ihlas

OKUNAN......................

ayşe C ...................... 2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 300tefriciye , 500 salavat , 500tevhid ,100 ihlas

OKUNAN.......................2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 200tefriciye , 100 salavat , 100tevhid ,100 ihlas

murse...................................... , 2 yasin ,........................................, 100tefriciye , ....................................200ihlas

OKUNAN.....................................

gamsem.......................3 meryem , 2 Yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat ,100tevhid ,100ihlas

OKUNAN......................

ecrin...........................2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid ,100ihlas

OKUNAN ........................................................... .100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid ,100ihlas

estamp........................2 meryem, 2 yasin , 2 fetih , 300 nas , 300 felak , 300 tefriciye , 300 ihlas, 300 salavat,300 tevhid...

OKUNAN.........

Son düzenleme:
kızlar bu arada hepimize hayırlı ,bol bebişli bir yıl olması dileğiyle herkese mutlu yıllar...

MUTLLU YILAAR BİTANEM .... BEBİŞİNLE BİRLİKTE ÇOOOOOK MUTLU YILLAR....
Merhaba arkadaşlarım,

hepimize mutlu , sağlıklı , huzurlu,sevdiklerimizle ve evlatlarımızla birlikte bol kazançlı yıllar dilerim.

KARTOPUM HOŞGELDİN:) SENİNDE YENİ YILIN KUTLU OLSUN İNŞALLAH BU YIL BEBİŞLERİMİZE KAVUŞDUĞUMUZ, ÖPÜP KOKLADIĞIMIZ Bİ YIL OLUCAKK:)

arkadaşlar '''Bismillahirrahmanirrahim''' diyerek yeni yılın ilk msj ben yazıyorum; bu yıl bizlere sağlık,mutluluk,huzur ve sağlıklı bebekler getirsin inşallah... AMİN...

bende şuat ayında düşünüyorumda acaba doktor ben subatta istiyorum diye hemen o ay yaarmı öncesinde bi tedavi uygularmı ben im sorunum eşimde sper sayısı 13milyon doktor normal yolla olmaz diyor varikoselde var sizce ilk seferde tutramı kızlar acı hissediliyormu zor bi işlemmi

onu allah bilirr.sperm sayısı çok olupta tutmayan var. bu arada aşılama 5 dklık bir işlem ve hiç canın yanmıor.çok kolay. rahat ol inş. bebişini alırsın kucağına..

Merhabalar kızlar bu hafta okadar yoruldum ki çöktüm resmen kızımın odası boyası temizlik derken helak oldum Allah'tan kayınvalidem geldi annem bel fıtığı oldugundan oda ütüleri vs halletti ama ben mahvoldum daha da bitmedi bu paza biticek ins buarada demem o ki ben duaları bitidim 2meryem 50 tefriciye kaldı biri alabilir mı dicektim şu arammumkun değilde aklımdan dA cikmiyo ben rahatlayinc tekrar Almaya çalışırım çok öpüyorum hepinizi

canım ben şuan hastayım 3.. günüm 3 günüm kaldı bana yazdıklarını okurum zaman ne zaman ne zamana kadar bitmesi lazım mesajla bildirirsen belki daha fazla alabilirim. zaman kısıtlıysa ancak bunları yetiştiriririm.

selam arkadaşlar hepinize mutlu sağlıklı istediğiniz gibi bir yıl olmasını diliyorum hepinizi öpüyorum.bende değişiklik yok olacağıda yok gibi neyse yinede umudumuzu yitirmemek lazım bebişler gelmiş ne güzel RABBİM güzel sağlıklı anne babalı bir hayat versin inşallah.Bengole faceeden bebişinin fotoğrafınıgördüm bayıldım çok tatlı maaşallah arada uğrarım bye bye

evet doğru söylüyosun canım artık kimse gelmek istemiyo buraya heralde aslında şu dualara devam edilse çok güzel olucak bize o dualar yardımcı oldu.bak yarım kalmış hadi arkadaşlar bitsin dualar....

evet mursancim bencede toplanalım ve yeniden dualara başlayalım yeni arkadaşlarımız hamile kalır inşallah hepinizi özledim inan bu arada bebeye çok iyi bak tatlım allah senide bir sancıda kurtarız inşallah görüşmek üzere by

bengoleciğim evine gelmiş yavrun. güle güle büyüt inşallah. bize dua etmeyi unutma canım

tşk canım allah razı olsun inşallah darısı senin ve diyer arkadaşların başına olur bu arada sen nasılsın canım hala işe gidiyormusun neler yapıyorsun ben bebeye daldım hepinizi unuttum bu aralar ama artık eskisi gibi yeniden toplanalım canım görüşmeküzere bay

çok teşekürler arkadaşım güzel dileklerin için dilerim bu güzel evlat sevgisini sende yaşarsın canım arkadaşım yeniden gelin buluşalum topikte yoksa kızımın resimlerini yayınlamam haa a:):):):) kızımın teyzeleri :))))))))) ÇABUK GELİN

Merhaba kızlar...
Bugün temizliğim bitti şükür tertemiz oldu evimiz odamız hazır bı tek kızımız kaldı onu bekliyoruz

Rabbim suzlerede yaşatsın ins bu tatlı telaşları ins dogum sekli henüz belli değil ama normal dogum olursa aklimdasiniz sizi söyleyerek dua edicem yinede ediyorum
Kızlar eskisi gibi toplanalım tekrar hoş ben bı süre sonra çok sık giremem ama takip ederim
Hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun:)))

Bengole bnm face hesabım yok topige eklermisin prensesini görelim kızımızı icimiz açılsın :))

oh ohhh negüzel güle güle kirletin canım :))))bende buğün annemle yaptım temizliği inş bu son temizlik olurda haftaya doğururum :)) hayırlısıyla tabiki.c.tesi dr.gittiğimde bebeğin suyu azalmış 3 kilo olmuş bebişim ,3 5 kiloyu geçerse sezaryan olursun dedi dr.um çatım darmış heralde bakalım bu hafta ne olucak.hayırlısıyla bi doğum yapsaydık .benim bütün hazırlıklarım bitti en son bebeğimin şekerlerini bitirdik ...Rabbim bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inş..hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze....aminnnn.

emenne nerelerdesin canım.ne durumdasın arada bi yaz meraklandırma bizi ..görüşemesekte rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin inş... amin..

Merhaba arkadaşlar! Aranıza geçen yıl şubat ayında ilk aşılamayla katılmıştım, sonuç olumsuz olunca, tedaviyi de topiği de bıraktım.Uzun süre ara verdim, ara ara sizleri takip ettim ama yazmak gelmedi hiç içimden..Şu an ilk tüp bebek denememde çok şükür hamileyim. Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu mutluluğu.Bebeğini kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah yar ve yardımcı olsun, dualarım sizlerle...

mrb canım arkadaşlarım nasılsınız allah hamilelere biran önce kucaklarına sağlıcakla almayı nasıp etsin benim gibi umutla bekleyenlerede tezzamanda nasip etsin inş topiğimize tekrar devam edelim nolur.bende tüpbebğe başlıcam yakında adetimi bekliyorum nolur aydınlatın beni neler yapıcaklar uykularım kaçıyo artık korku var heyecan var dua edin bana nolur tutsun dualarımıza devam edelim hepinizi, çok seviyorum kendiniz eve bebişlerine çok iyi bakın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…