Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet bende pek giremedim bu aralar.şimdi haberide alınca çok sevindim. inşallah en kısa zamanda bizlerde güzel haberleri vereceğiz buradan herkese canım

emenneciğim nasılsın,

oğluna maşşallah Allah nazarlardan saklasın. çok yakışıklı görülüyor. ne kadar oldu şimdi?

ikinizinde sağlık ve sıhatiniz iyidir inşallah

iyiyiz çok şükür canım oğlum birbuçuk aylık oldu büyüyor teyzesi
anne olmak hem çok güzel hem de çoooook zormuş canım bazen en ufak bişey de öyle üzülüyorum ki oturup ağlıyorum (çocuk rahatsızsa ağlıyorsa uyumuyorsa gibi) ama o kadar seviliyor ki anlatamam o benim dünyam Allahım en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah

amin inşallah.

hergüzelliğin bir zor tarafı var elbette. ama annelik böyle bir şey olsa gerek.Yüce Rabbim her isteyene en kısa zamanda anneliği tattırsın.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin çokkk mutlu oldum bebeklerini kucağına alan güzel annelerimiz gözünüz aydın. hepinizi öpüyorummm

tatlıcıkk nasıl sevindim anlatamammm gözün aydın arkadaşımm Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

canım kardeşim inan çok sevindim mu mutlu haberi esradan duydum şoka girdim inan kendim hamile oldugumda bukadar sevinmemiştim rabbim kucagınıza almayıda nasip eder inşallah allahtan umudunu kesmedin sabırla bekledin rabbimde sabrının mükafatını verdi dilerim darısı diyer arkadaşlarımıza olur maşallahhhh allah bereketini arttırsın dilerim bebeyini kucagına ladıgın günde bize bötle haber veririsin artık sen bir anne adayısın bebeyini düşün ve bol bol dinlen güzel beslen tamam mı canım kendinida asla zorlayacak birşey yama micize meleyine ve kendine iyi bak snei çok seviyorum kızıma kuzan geliyor yuppiiiiiii kızımın kuzanleri gün geçtikçede artacak ben buna inanıyorum dilerim darısı kartopu esra ve diyer arkadaşlarımıza olur herşey gönlünüzce olsun rabbim sizleri koruzun byy

bengoleciğim güzel dileklerin için çok teşekkürler. inşallah en kısa zamanda bizlerde buradan hamiş haberimizi vereceğiz. umarım sen ve kızın çok iyisinizdir. kendinize çok iyi bakın. öpüyorum seni ve kızını

mrb arkadaşlar hepinizi çok seviyorum tatlıcık 3gündür mutluluktan ucuyorum çoooooooooook çoooooooook sevindim canım test sonucunu zor bekledim evde bide adet gününe 1gün vardı sonuç 45 şimdi katkat katlanmıştır:)) şok oldum gel artık istanbuldanda sevincimizi bolbol paylaşalım ALLAHTAN dilerim enkısa zamanda bizede nasip eder eski arkadaşlarımızdan ben.sibel kartopu kaldık sanırım sırabizde herşeyin vaktı zamanı var demekki sabırla sonunda bizede nasip olucak inş.ben umudumu hiç yitirmedim umut başarmanın yarısındır yola devam çook öptüm hepinizi topığımızı eskisi gibi bırakamayalım

yubbiiiiiiiiii maşallaaaaaah harika bir haber bu canım tebrik ediyorum rabbim tutundursun meleğini sana bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah

canımmm benimm çok teşekkür ederimmm, bebişini öp benim içinnn...
inşallah tüm arkadaşlarımızdan alıcaz bu mutlu haberi:)

Allah razı olsunn canımmm inşallahhh en kısa zamanda seninde bebişinin haberini duyalım sağlıkla:)

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin çokkk mutlu oldum bebeklerini kucağına alan güzel annelerimiz gözünüz aydın. hepinizi öpüyorummm

çok teşşekkürlerrrr inşaallah Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsinnnn......

tatlıcıkk nasıl sevindim anlatamammm gözün aydın arkadaşımm Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

sağol canım benimmm daha bi kaç gün öncesinde konuşmuştuk seninle umutla umutsuzluk arasındaydımmm ve mucizem o an benimleymiş:)))

inşallah senin aşılama sonucunda pozitif olucakk ve bakarsınnn ilk hamiş haberini sen verirsinnn:)))

sağol canım benimmm çok teşekkür ederimmm elimden geldiğince dikkat ediyorumm, düşmesin diye jel kullanıyorum...

inşallah Rabbim hepimizin bebeklerini korur....

tuanamııı öp benimm içinnn:)

geldimmmmmmm canım benimmmm inşallahhh ennnnnn yakın zamanda bende senin haberine mutluluktan uçucammmmm:)))

aslında ben 28günü baz alarak 1 gün var diyodum:) aslında benim adetlerim 32 günde olur:) ve 27. gün test yaptırdım ,bakalımmm yarın tekrar dr gitcemm değerim kaç olmuş:) inşallah herşey yolundadırrrr.....

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız
esra16..............................................
enepınar..........................................
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................

tatlıcık.......................................... .veeeee artık oda bir hamişşşşşşşş

gül..................................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
sibel1982......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

9 hamilemiz ........

11 hamiş adayımız var

ekledim canım inşallah adının yanına hamiş yazmakta nasip olur:)

tşk kürler canım aşılamam yapıldı rahmin çok iyi dedi doktor eşimin spremi düşüktü ama onlar %85 kadar kuvetlendirmişler hayırlısı allahtan

hatdev aşolaman hayırlı olsun.inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana. test tarihin ne zaman ? bol bol dinlen bu arada . kafana hiçbirşey takma ve hep olumlu düşün, kendini anne gibi hisset ve öyle hayal et. olumlu düşünmenin çok faydası var canım

tatlıcık canım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor? doktor kontrolüne gittinmi? gördünmü bebişini

Allah nazarlardan saklasın canım. inşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.

aminn canımm çok teşekkürlerr gecenlerde şeyh mahmud hüdai hz türbesine gittik üsküdarda hepinize dua ettim Rabbim o mubareğin yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi hayırlısıyla nasip etsin...

evet canım dün dr daydım biraz kahverengi lekelenmem var düşük tehlikesi var maalesef, ama Allah şükür değerim 2 ye katlıyo...... şimdilik dinleniyorum ilaç jel kullanıyorum.....

bebeğim daha çok küçük olduğu için görünmedi son adetim 16 şubattı 5+2 günlük oluyo ama büyük ihtimalle geç döllenme olmuş.....

haftaya tekrar gidicezz:) inşallah meleğimi görmek , kalp atışlarınıda duymak nasip olur....

Son düzenleme:

hamilesin demekki Allahım yüce yarabbim sağlıklı sıhatli bir şekilde kucaına almayı nasip eder inşaallah nasıl sevindim anlatamam. son zamanlarda bilerek aranıza girmiyorum çünkü bu süreç beni çok yıprattı ve dinlenmeye bebkle ilgili herşeye ara vermeye karar verdim... arada bakıyorum nasıl sevindiğimi sana anlatamam.... gönlündeki gibi evladı canabı hakkım kucağına almayı nasip etsin...

ben bu duaları tamamen unuttum kusura bakmayın.... yarın cuma hafta sonu okuyamam ama pazartesi mutlaka bitirmiş olurum canabı hakkımdan bir mani çıkmazsa. vallah kusura bakmayın...

ben bu duaları tamamen unuttum kusura bakmayın.... yarın cuma hafta sonu okuyamam ama pazartesi mutlaka bitirmiş olurum canabı hakkımdan bir mani çıkmazsa. vallah kusura bakmayın...

birde ben benim arkadaşlarla konuşayım okuyabilirlerse kalanlara onlarda yardım ederler....

pınarcığım hoşgeldin çok özlemiştik seni

evet bazen ara vermek çok iyi geliyor insana. devamlı burada olmak insanı bazen çok zorluyor ve yıpratıyor.kendiyle kalmak istiyor insan. seni çok iyi anlayabiliyorum. inşallah Yüce Rabbim sana ve bizlerede gönlümüzdeki evladı en kısa sürede verir. bazen herşeyi oluruna bırakmak daha iyi gibi geliyor insana.bende arasıra girip okuyorum ve kısa kısa yazıyorum canım. mutlu haberler almak benide çok sevindiriyor. görüşmek üzere

Allah kabul etsin canım. sen şimdi istanbuldamısın, buradamı tedavi oluyordun, yoksa burayamı yerleştin. en azından birkaç hafta daha kal istanbulda bebiş iyice tutunsun annesine. kötü şeyler düşünme hep olumlu ol ve dua et. eminim yavrun hep seninle kalacaktır. Allah yardımcın olsun.

canım Allah razı olsun. amin inşaallah tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip eder canabı hakkım.... bende sizleri özlemiyor değilim ama seninde dediğin gibi bazen sessizlik iyi geliyor insana.... ama tatlıcığın hamişlik haberine çok ama çok sevindim... darısı bizlere inşaallah. sen ne yaptın nasıl gidiyor tüp bebek denemen oldumu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…