Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ee tatlıcık anlat bakalım ön belirtiler neler :) adet tarihinden önce gerçekden belirti oluyormu olmuyormu birinci ağızdan sıcak sıcak dinleyelim.....:) birazdan duaları okumaya başlayacağım ancak pazartesiye bir engel çıkmazsa yatiştiririm... arada bakarım cevabına.... çok merak ediyorum yaşayamadığımdan gerçekden ön belirti diye birşey varmı?

tşk kürler canım aşılamam yapıldı rahmin çok iyi dedi doktor eşimin spremi düşüktü ama onlar %85 kadar kuvetlendirmişler hayırlısı allahtan

canım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun.... ilk aşılamanmış sanırım... kendini fazla dinleme çatlatma iğnesi ne yazıkki hamilelik belirtileri yaşanmasına sebep veriyor içindeki hormon takviyesinden ötürü. gögüsler şişiyor kasık ağrıyor baş dönmesi miğde bulantısı yapabiliyor... va sakın idrar testini adetin geçmeden yapma hayal kırıklığı yaşanmasına sebep oluyor... çünkü çatlatma iğnesi adetden önce hafifde olsa ikinci çizginin çıkmasına neden oluyor.. tecrübelerle sabit....

:

ALLAH razı olsun canımm :))) evet sürpriz meleğim kendiliğinden geldi.... hiç dr takibi yapmadan hiç stres yapmadan bi andaaa geldi:)))

inşallahhh en kısa zamandada sizden alıcaz bu mutlu haberi inşallahhhhhhhh

yok canım geçen haftaki salı değerim 45 çıktı adetimden bi kaç gün önce... çarşambada ist gelicektik önceden ayarlanmıştı doktorum uçakla gitmemin hiç bi sakıncası olmadığını söyledi gidebilirsin dedi
orda 5 gün kalıp pazar akşamı döndük antakyaya ..... döndüğümden beri yatıyorum, bu arada ben bu ay hiç dr'A gitmemiştim :) 8 -9 aydır hiç bi detavi olmuyodum ara vermiştim:)

demekki bi zamanı varmış stres en önemli faktörmüş...... ara vermek uzunca bi süre pek düşünmemek iyi geldi:)

şimdi herşey RABBİMİN taktiri , inşallah sonuna kadar evladımı esirger korur, ben ona sığındım , neylerse güzel eyler .....

canımm benim hiç göğüslerim ağrımaz adetten önce ağrımaya başladı..
bu saydıklarımın hepsi adetten 1 hafta öncesi benim hissettiklerim...
ağızdaaa çoooooooooook kuruluk sabahın köründe bi uyanıyodum suuu diye....
rahimde sanki titriyomuş gibi bi his 1 - 2 gün sürdü sanırım ilk yerleşmeydi?
okadar çok uykum geliyodukiii sabah akşam esniyodum
halsizlikk
mide ekşimesi bulatı gibi değil ama ekşiyodu sanki
arada bi stres ağlama.....

bide içinde garip bi umut , ilkkez bukadar emindim, ama korkuyodumda , eşime habire hamileyim diyodum oda yok ya diyodu bende iddaya girelim dedim altın bileziğine:))) kazandımmmmm:))))))
ama aldımı ? almadıııı((( doğum yapınca takıcakmış:)

inşallah sağlıkla o günlere geliyimde başka bişi istemem........

RABBİM HEPİNİZE YAŞATSINN ANNE İÇGÜDÜSÜ HİSSEDERSİNİZ SİZDE ........

peki belinde ağrı oldumu sancılandınmı adetin gelecekmiş gibi

adet öncesi belimde çok abartı bi ağrı yoktu sadece yumurtalıklarımda ara ara batmalar oluyodu....

ama şiddetli bel ağrımm 2-3 gün tam adet günlerimde oldu.... ve hafif kahverengi lekelenme

adet öncesi belimde çok abartı bi ağrı yoktu sadece yumurtalıklarımda ara ara batmalar oluyodu....

ama şiddetli bel ağrımm 2-3 gün tam adet günlerimde oldu.... ve hafif kahverengi lekelenme
benim bunları ısrarla sormamın nedeni daha hastalanmamış olmam... geçen ay 24 de oldum.. normalde sonraki ay 4 gün önce olurum hadi dedim şubat 28 çekti 2gün önce olayım... olmadım...24 geçti olmadım .... acabamı dedim kendi kendime... tabi bu evhamda olabilir ama sanki halsizlik var bu hafta bende... yürüken sanki ayaklarıma kilo bağlamışlarda öyle yoruluyorum. ya bu sabah yatak örtüsünü değiştiriken yoruldum sebepsiz. onun dışında bel ve bacak ağrısı var... ama bunlar zaten her adetimde olan şeyler... ya oturuken yoruluyorum... kemiklerim batıyor sanki. ama bugün akşam 5,30 gibi test aldım yaptım negatif... bakalım yarında olmazsam pazartesi kan tahlili gözüküyor sen idradamı öğrendin kandamı...

şöyle ekleyeyim ben salı eşime hastalandım dedim ama sanki öyle gelmişdi... hehe beni garibim hasta biliyor pazartesi onu iki süprizden biri bekliyor ya bebiş hehe yada kırmızı daha yeni gelmiş olacak:))) bugün garibim ne zaman bitecek diye sordu:))) artımk bende allah allah bu ay neden uzadı ki derim:))))) karnımın içinde acı değilde batmamı desem ne bilim yumruk oturmuş gibi bir rahatsızlık veren birşey var ama adını koyamıyorum.. karnımı oğlum ateş im diye sevesim geliyor:))):) yok ben en iyi yarın gideyim kırmızıyı görmezsem yoksa pazar gününü eşime zehir ederim....

hadi bakalım inşallahhh meleğin seninledir canım ama yoksada bu ay mutlaka soğan kürünü öneririm sana ben çok faydasını gördüm..... nap neet 15 gün sabah akşam iç........

16 şubat son adetim di 9 martta dayanamadım bi idrar testi yaptım negatifti sonra 13 martta bi test daha yaptım önce negatifti, ama saatler sonra sadece benim görebildiğim bi gölge şeklinde çizgi çıktı hııh yine yok dedim sonra 15 martta bi kan testi yaptırdım 45. çıktı hemen eve geldim akşam üstü bi idrar testi yaptım 2 çizgi çok kırmızı olmasada çıktı..... bu arada ben 32 günde adet olurum ögrendiğimde 27. günümdü yani 4-5 gün vardı adetime.....

bencede yarın yaptır testi adetin geçmiş hemen çıkar:)
ben bu ay hem dikkat ettim hem umursamadım çok kafaya takmadım başka meşkuliyetlerimiz vardı..

ama 2 ay önce görüştüğüm eşimin doç dr kuzeni bana dediki hiç bi sorununuz yok 6 ay deneyin adetin 10. gününden 20. gününe mutlaka deneyin olur dedi... hatta bu ay bile gebe kalabilirsin dedi.... hiç bi tedaviye gerek yok dedi.... oysaki ben ona tüp bebek için gitmiştim... bianda okadar rahatladım ki.... dedim bu ay olmassa 6 ay içinde olur olmassa tüpe gideriz....

4buçuk yıllık evliyizz toplasan 1 yıl anca korunmuşuzdur 3buçuk yıldırda bebek için yapmadığım kalmamıştı...

herşeyin bi zamanı varmış olucağına mutlaka inan ....

canımmm gözünn dört yerden aydın olsunn inan topikte duyum havalar uçtum desem yeridir inanılmaz sevindim canımmm yaaaaaa keseyi görmeye gittinizmi.nasıl oldu dogal yollamı kür felanmı yaptın ilaç kullanmı anlatırsan sevinirim canım ayrıca özelden bilgilerini yaz bana listeye ekleyim seni

ALLAH RAZI OLSUN BİTANEM ... inşallah en kısa zamanda sendednde alıcaz bu haberi....

ocakta soğan kürü yapmıştım ...... 1 marttada sadece 2 gün incir suyu kaynattım içinede havuç attım içtim yumurta çatlatıyomuş......

yazdım bilgilerimi canım...

kızlar bu sabah evde test yaptım.. ve ikinci çizgiyi gördüm ve belirgin bir şekilde... ama sabah yaptım 10dk bekledim yok yattım kalktığımda bir baktımki iknci çizgi çıkmış... kalbim yerinden çıkacak gbi atıyor .. ben tam tüp bebek tedavisine başlayacakdım. bu ay hastalanınca sözde doktora testlerin bazılarını tekrarlamak için gidecekdim. önümüzdeki adette ön ilaca başlayacakdım .. ama kendiliğinden geldi bebişim... inanamıyorum... elim ayağım titriyor... gene içimde bir acaba var ama ne bilim çok farklı bir acaba bu... dua edin ne olur rüya değil gerçek olsun... ama kendimi gerçeğe bu kadar yakın hiç hissetememişdim. pazartesi artık kan testine giderim... şimdi yarın içinde test alayım sabahdan yapmak için... çok mutluyum.... Allah ım hepimize nasip etsin herkese tüm isteyenlere amin...

yaptığım testi öpesim geliyr :) kızlar bu rüya değildir inşaallah... ikinci çizgi o kadar belirgin ki... bende bu ay hiç umursamadım misafirlerim vardı ablam geldi 1 hafta kaldı gitti.3gün sonra eşimiin arkadaşı eşiyle geldi 10gün kaldı. sonra eşimin babası geldi 1 hafta kaldı ben evin şeklinni onlardan sonra değiştirdim ama nasıl bazaları odadan odaya taşıdım koltukların yerlerini değiştirdim ve hep tek başıma yaptım. sonra beğenmedim eski haline gene tek başıma geçirdim. bu ay tutması resmen mucize br lutuf bende yaparken tedaviye başlayacağım evi bir değştireyim başladığımda yapamayacağım zihniyetiyle yaptım.. bilmiyorum artık pazartesi netleşecek ne olur dua edin benim için...

çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyumm canımmmm benimmm çokkkkkk ... bak o halsizliklerinin sebebi buymuş demekkkkkkk çok sevindim inşallahhh herşey yolunda sağlıkla giderrrr bitanemmmm tebrik ediyorummm:)))))))

canımm benim tekrar hayırlı uğurlu olsunnnn:))) sende kasım annesi olucan inşallahh inşallah kandada hayırlısıyla kesinleşir..... şimdi dinlen sakın kalma yat bu günlerde..... sıkı sıkı tutunsun annesine:)))) olmadı bi acile git kan yaptır kesinleştiğini gör:)

yaşasııııııııııııııııın bir güzel haber daha rabbime şükürler olsun pınar maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah meleğin tutunmuştur sana inan çok sevindim kucağına aldığın günleri de yazarsın inşallah

sağol canım inşaallah pazartesi netleşecek sanki bir rüyadayımda uyanacağım diye bir koku var... değişik bir duygu.... inşaallah hayırlı bir şekilde hamişimdir.. darısı diğer arkadaşların başına...

içimde bir korku var.. ne bilim kan tahlili sonucunu alana kadar elime emin olamıyorum. korkuyorum hayal kırıklığı yaşamakdan... dua edin arkadaşlar...

çoooooooooooooooooook sevindim çok güzel bihaber RABBİM kucağınada alamyı nasip etsin inş. olumsuz düşünme lütfenpazartesi değerini öğrenicen mutluluğumuz katkat artıcak herşeyin bivakti zamanı var bunu sizlerde daha iyi anladım artık hiç takmıyorum zamanımın gelmesini beklicem topiğimiz bebklerle anne adaylarıyla doldu inş sıradada bizler varızdır hepinizi çok seviyorum:))

Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah. yaşasınn sayfamız bebek haberleriyle dolmaya başladı . öpüyorum pınarcım

canım benim nasl geçiyor hamilelik miğde bulantın varmı kendini çok yorma şu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…