- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.821
yaşasııııııııııııııııın bir güzel haber daha rabbime şükürler olsun pınar maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah meleğin tutunmuştur sana inan çok sevindim kucağına aldığın günleri de yazarsın inşallah
çoooooooooooooooooook sevindim çok güzel bihaber RABBİM kucağınada alamyı nasip etsin inş. olumsuz düşünme lütfenpazartesi değerini öğrenicen mutluluğumuz katkat artıcak herşeyin bivakti zamanı var bunu sizlerde daha iyi anladım artık hiç takmıyorum zamanımın gelmesini beklicem topiğimiz bebklerle anne adaylarıyla doldu inş sıradada bizler varızdır hepinizi çok seviyorum:))
canım benim nasl geçiyor hamilelik miğde bulantın varmı kendini çok yorma şu sıralar
emennecim annelik nasıl gidiyor benim için poposunu ufak ufak ısırırmısın
Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah.yaşasınn sayfamız bebek haberleriyle dolmaya başladı . öpüyorum pınarcım
çoooooooooooooooooook sevindim çok güzel bihaber RABBİM kucağınada alamyı nasip etsin inş. olumsuz düşünme lütfenpazartesi değerini öğrenicen mutluluğumuz katkat artıcak herşeyin bivakti zamanı var bunu sizlerde daha iyi anladım artık hiç takmıyorum zamanımın gelmesini beklicem topiğimiz bebklerle anne adaylarıyla doldu inş sıradada bizler varızdır hepinizi çok seviyorum:))
çok teşekkürler canım ..... ama ne bilim daha sanki inannasım gelmiyor. yarın teste gittiğimde 0,1 sonuç alacakmışım gibi geliyor... resmen korkuyorum teste gitmeye.... hanı ne bilim bu ay başka sebepden geçikmiş olabilirmi diyorum... acaba kismi oldu... ay ay ay yarın sonucu bildiririm.... bugün itibariyle 4gün geçti... bakalım artıkın:)))
esracım sen nasılsın
canım Allah ım hepimize hayırlıbirş ekilde evlat sahibi olmayı tez zamanda nasip etsin... yarın sonucu yazarım.. ama negatif çıkrsa çok üzüleceğim kesin ama en azından ş tesellim olacak önümüzdeki ay ilk tüp bebek denememiz için start verecekdir. bakalım artık bilemiyorum. bir an geliyor çoşuyorum bir an geliyor yok kendini kandırma hamiş olmama olasılığında var diyorum.... bakalım artık...
tatlıcım ,pınarcım inanın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kendinize dikkat edin ..
kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAAaşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah
kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAAaşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?