Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

emennecim annelik nasıl gidiyor benim için poposunu ufak ufak ısırırmısın

esracım sen nasılsın

canım benim nasl geçiyor hamilelik miğde bulantın varmı kendini çok yorma şu sıralar

sağol canım benim iyi gidiyo :) şimdilik çok bulantım yok bazen kokulardan tiksiniyorum ozaman bulanıyo...... inş hiç başlamaz :)

inşallah en yakın zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin..... hergün dua ediyorum inan......

emennecim annelik nasıl gidiyor benim için poposunu ufak ufak ısırırmısın

iyi gidiyor canım Allahım bütün isteyenlere bu güzelliği yaşamayı nasip etsin inşallah bazı sıkıntıları var ama annelik gerçekten de çok güzel
bebeğimi öpmicem diyorum ama dayanamıyorum ellerini ayaklarını alnını burnunu çok öpüyorum senin için de poposunu ısırırım canım

Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah. yaşasınn sayfamız bebek haberleriyle dolmaya başladı . öpüyorum pınarcım

çok teşekkürler canım ..... ama ne bilim daha sanki inannasım gelmiyor. yarın teste gittiğimde 0,1 sonuç alacakmışım gibi geliyor... resmen korkuyorum teste gitmeye.... hanı ne bilim bu ay başka sebepden geçikmiş olabilirmi diyorum... acaba kismi oldu... ay ay ay yarın sonucu bildiririm.... bugün itibariyle 4gün geçti... bakalım artıkın:)))

canım Allah ım hepimize hayırlıbirş ekilde evlat sahibi olmayı tez zamanda nasip etsin... yarın sonucu yazarım.. ama negatif çıkrsa çok üzüleceğim kesin ama en azından ş tesellim olacak önümüzdeki ay ilk tüp bebek denememiz için start verecekdir. bakalım artık bilemiyorum. bir an geliyor çoşuyorum bir an geliyor yok kendini kandırma hamiş olmama olasılığında var diyorum.... bakalım artık...

Arkadaşım şimdiden tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah darısı bana ve tüm arkadaşlarıma

esracım sen nasılsın

teşekkür ederim canım ben aynı geçen ay başarısız bir tüpbebk denenmem oldu şimdide adetim 3gün gecikti ama hiç umutlanmıyorum çünkü doktor önceden uyardı günler değişebilir tüpbebkten sonra dedi gecikirse umutlanmıyayım diye ama ilaçların etkisinin devam edebiliceğinide söyledi hakkımızda hayırlıısı sen nasılsın?

canım benimya olurmu niye olumsuz düşünüyosun idrarda çııkkmışsa vardır benimde 3gecikti şuan ama ilaçlardandır diye hiç umutlanmıyorum görüceksin yarın var bebiğn seninle ALLAHIN izniyle

slm arkadaşlar ben sizlerin yazdıklarını okuyunca mutluluktan havalara uçtum tebrik ederim pınarcım çok ama çok sevindim allah tamamını erdirsin dilerim en kısa zamanda sizlerde evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inan pnarcım tatlıcıktan sonra sen içime umut oldun ve buna inanıyorum ki sırada diyer alkadaşlarımız olacak :92::92: maşallah rabiim bereketini arttırsın inanamıyorum yaa daha dün gibi ben hamile haberimi verdim şimdi sırada sizler varsınız allah hepinizin kucagına güzel mucize melekler veririz inşallah gül sende hoş gelmişsin bakıyorum hamile haberleri hepimizi yeniden bir araya topluyor rabbim bu bereketi arttırır inşallah sizleri çok ama çok seviyorum rabbim hepinizi sevindiriri inşlallah herşey gönlünüzce olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler byyy bol bebek li günlere :)

tatlıcım ,pınarcım inanın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kendinize dikkat edin ..

tatlıcım ,pınarcım inanın çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kendinize dikkat edin ..

canımm benimm RABBİM razı olsunnn.... darısı tüm isteyenlerin başına..... inşallah ennn kısa zamandaa.........

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız
esra16..............................................
enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................

tatlıcık.......................................... .veeeee artık oda bir hamişşşşşşşş

gül..................................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
sibel1982......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

9 hamilemiz ........

11 hamiş adayımız var [/QUOTE]

kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAA aşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah

canımmmmm benimmm yaaaaa çok sevindimmm sanırım sende kasım annesi olucan:) hayırla uğurla

gelsin inşallahhh:)

listeye ekliyorum gelişmeleri aktar dualarım seninle......................

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

tatlıcık...............................................hamiş..........doğal yolla:)
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16.............................................
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
gül..................................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

10 hamilemiz ........

10 hamiş adayımız var

Son düzenleme:

maşallah tebrik ediyorum canım harika ya sitemize güzellikler geldi çok mutluyum inşallah devamı da gelecek bence hamilesin canım çok erken yapmışsın tahlili bak yarın katlanmış olacak dualarımız seninle pınarı merak ediyorum gelmedi inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür amiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…