- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.861
slmlar sizlere bir sorum olacak müsadenizle..sizlerde asilama tedavisinden gecmissiniz sanirim asilmadan sonraki adetiniz nasildi? benim bir türlu tam gelemiyo 5 gündur kahverengi seklinde ve az geliyor normalde birgun kahverengi gelir ikincigun adet baslardi:44:
arkadaşlar bugün tekrar test yapmamı söylemişti doktorum yaptım değerim 56 olmuş çook şükür bin şükür Allahım devamını da sağlıcakla getirir inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarıminşallah diğer arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verirler...AMİNN
Emennecim nasılsın
arkadaşlar bugün tekrar test yapmamı söylemişti doktorum yaptım değerim 56 olmuş çook şükür bin şükür Allahım devamını da sağlıcakla getirir inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarıminşallah diğer arkadaşlarımızda en kısa zamanda hamiş haberlerini verirler...AMİNN
Canım arkadaşlarım amniyosentez sonucunu alana kadar korktuğum için paylaşmak istemedim çünkü birbuçuk sene önce 20.haftalık gebeliğimde kızımı kaybetmiştim.
Amniyosentez sonucu aldım Allaha şükürler olsun sağlıklı bir oğlum olacakmışDarısı tüm istiyen arkadaşlara inşallah. ben ikinci tüp bebek tedavime başlıycakken DHEA kullandım dokorum vermişti bebeğim kendiliğinden geldi şükürler olsun
kızlarr galiba HAMİLYELİMMM ALLAHIMM ŞÜKÜRLER OLSUN SANAAaşılamanınn 10. günü test yapmamı söyledi dokt ve yaptımm 14.6 değerim biraz düşük ama adetime daha 10 gün var normaldir dimi kızlarr dua edin yarın tekrar test yapıcam yükselir inşallah lütfenn dua edin bana.... Allahım isteyen herkeze sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşallah
sibelciğim inan çok sevindim. maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın .hayırlı evlat olsun inşallah.
Yüce Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin
kızlar bukadar güzel haberin arasına benimkide girsin artık. topiğin ilk yazarı ve hepinizin ablası olarak bende sizinle hamile haberimi paylaşayımbende size gül gibi biraz geç haber verdim benim bebişimde 12 haftalık oldu bugün. doktor 12. haftaya kadar en tehlikelii dönem kendini çok kaptırma dedi. bizde eşimle kimseye söyleyemedik. aileler bile yeni öğrendi diyebilirim. bugün birazdaha rahatlattı doktor bizi. işyerinede bugün söyleyebildim. ama tabi benim önümde daha uzun bir yolculuk var. en önemliside amniyo sentez. inşallah ondanda güzel sonuç alırsam daha bir rahatlayacağım.
kızlar bukadar güzel haberin arasına benimkide girsin artık. topiğin ilk yazarı ve hepinizin ablası olarak bende sizinle hamile haberimi paylaşayımbende size gül gibi biraz geç haber verdim benim bebişimde 12 haftalık oldu bugün. doktor 12. haftaya kadar en tehlikelii dönem kendini çok kaptırma dedi. bizde eşimle kimseye söyleyemedik. aileler bile yeni öğrendi diyebilirim. bugün birazdaha rahatlattı doktor bizi. işyerinede bugün söyleyebildim. ama tabi benim önümde daha uzun bir yolculuk var. en önemliside amniyo sentez. inşallah ondanda güzel sonuç alırsam daha bir rahatlayacağım.
neeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzel bihaber inan çok sevindim çok kötüsünüzya nasıl sakladınız bukadar allahım banada nasip eder inş bi ben kaldım bugün idrarda test yaptım negatif do0ktorum buay kendiliğinden olabileceğini söylemişti yine hüsran sadece ağlıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?