Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok teşekkürler . inşallah bizde bunları yaşarız . ufaklığa 41 kere maşallah

canımmmm sakın ağlama üzülme hiç ummadığın anda bebeğin göbüşüne yerleşcek en canlı örnekleriyiz.öpüyorum

inş geçen ay tüpbebk denenmem oldu vede doktor enbaştan 2tane koyacağını söyle di 1.kalıte 8hücreli olunca 2tane koymalıyım büyük biihtimal tutar bide bölünürse ikiz olur 2.koyarsak 3.4tane olur vucudun taşıyamaz diye koymadı çok umutlyudu tabi bende tutmayınca şok oldum çünkü hiç beklemiyodum resmeen yıkılmıştım doktorum şaşkın oldğunu hiç beklemediğini söyledi sonra buay bazı günler verdi bugünlerde girin kendiliğin olur dedi baya umut bağladım bide kasıklarım filan baya ağrıdı adetimde bugün 7.gündü gecikeli yine hüsran tabı sen neler yaptın sanırım sende denemiştin tüpbbek napmalıyım doktoruma dedim psikolojikse gidiyim tedavi oluyum sakın dedi kendini üzersin ilaçlar daha kötü yapar napmalıyım akıl verin anolur RABBİM BEBEKLERİNİZİ KRUSUn hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin:))

teşekkür ederim sibelciğim.

Allah hepimizin yavrusunu sağlıcakla kucağımıza almayı, tüm isteyenlerinde biran önce göbişlerinin bebişleri ile dolmasını nasip etsin inşallah.

yavrusunu kucağına alanlar da güle güle büyütsünler.

teşekkür ederim esracığım. amaç sizlerden saklamak değildi asla. kendimizi fazla kaptırmamaktı. doktor tamam der demez hemen sizlerle paylaştım canım. inşallah Yüce Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder. daha çok gençsin sen,hiç üzülüp ağlama bol bol dua et. dediğim gibi kenzül arş duasını oku. kendiliğinden gelecektir. bebeğin inşallah.

gamzeciğim teşekkür ederiz. inşallah hayırlısı ile kucağımızada alacağız. sende yavrucuğunu güle güle büyüt inşallah.

hayırlı cumalar arkadaşlar,

Yüce Rabbim tüm isteyenlerle beraber bizlere de bir an önce anneliği tattırsın inşallah. anneliği yaşayanlarada yavrularıyla ve aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk versin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Aminnnnnnnnnnnn

teşekkürler canımm:)))) ALLAH RAZI OLSUN..... DARISI tüm bekleyen arkadaşlarımıza.....

öpüyorum bebişini minicik ellerinden:)

inanamıyorum yaaaaaaaaa söyleyecek laf bulamıyorum kartopum tebrikler canım maşallah Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah inan çok sevindim sabretmek ve dua etmenin meyveleri bunlar Allahım isteyen herkese versin amiiiiiin

emenneciğim çok teşekkür ederim. inan bu sevinci sizinle paylaşmak dahada güzel oldu benim için.sizler başı çektiniz bizlerde devam ettiriyoruz. inşallah tüm listedeki arkadaşlar sırayla hamiş haberlerini verecekler buradan

Canım yazdım ama arada kaçtı kesin :) Çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah. Sayfaya bereket geldi maşallah

canım hiç moralini bozma bana tüp bebek tedavisinde 2 embriyo konuldu olmadı. eşim yıkıldı ben yıkıldım. çok ümitliydik. doktorumdan istediğim için bana dhea verdi onu kullandım. arıdünyası internetten araştır. 2 ay arı sütü bal polen yaptım. Yavrumuza kavuştuk şükür. bunlar belki sebep oldu bide sigarayı bıraktım 5 ay olmuştu. sakın ümidini kesme ummadık zamanda gelecek hayırlısıyla sonra benim gibi inanamıycaksın uzun bir süre. öpüyorumm

inş ağzından bal damlıyobende bal arı sütü poleni çok duydum şimdi eşim hersababh keçi boynuzu pekmezi yiyiyo peki buarı sütü poleni aktardan alsam olurmu satılıyomuş saırım tadı kötümüinş vesile olur buyaptıklarımız doktorumda en son konuştuğumda olucak ama ne zaman bende bilmiyorum bigün olucak filan dedi senin işin ALLAHLIK FİLAN DEDİ TIBBEN YAPILABİLİCEK HERŞEY YAPILDI zamanımın gelmesini beklicem sizler gibi herşeyin bizamanı var şunu itiraf etmeliyim hayatta evliliğim dışında hiçbişey hemen olmadı hep geç oldu ama engüzeli oldu inş bebk meselemız öyle olur

gülcüm kartopum tatlıcıkdan haber aldım anında geldim buraya çok çok mutluyum sizin adınıza yazarken mutlulukyan ağlıyorum rabbim sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canlarım

tatlıcık geçmişi okudum sende hamişsiiinnn yaşasıınnn
çok çok mutluyum canım benim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tatlıcık geçmişi okudum sende hamişsiiinnn yaşasıınnn
çok çok mutluyum canım benim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağoll bitanemmm.. Allah razı olsun..... inşallahhhhh en kısa zamana senden ve esradanda alıcaz bu mutlu haberi:)

her an dualarımdasınız.....

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

tatlıcık.............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

12 hamilemiz ........

8 hamiş adayımız var

Son düzenleme:
gülcüm kartopum tatlıcıkdan haber aldım anında geldim buraya çok çok mutluyum sizin adınıza yazarken mutlulukyan ağlıyorum rabbim sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canlarım

teşekkürler arkadaşım. amin. Allah hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah.seninde güzel haberlerini okuyalım buradan biran önce. arasıra uğra bizleri habersiz bırakma olurmu

Canım çok teşekkürler inşallah senin güzel haberlerinide burdan alırız. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…