Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu sabah 5 itibariyle bebeğimizi kaybettik.....

daha perşembe günü 9mm lik kesesini görmüştük herşey yolundaydı....

ama Rabbimin taktiri ......

bugün öğleden sonra küçücük bebeğimizi gömdük....

HEPİNİZİN MELEKLERİNİ RABBİM KORUSUN ...... ve hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.......

Allah sabırlar versin canım. başka ne diyeceğimi bilemiyorum. hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor dilimden. vakti zamanı değilmiş. inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve bu sefer sağlıkla devam eder hamileliğin. akşam eve gidince senin için dua edeceğim tatlıcık. Allah yar ve Yardımcın olsun ve birdaha böyle kötü günler geçirtmesin sana ve ailene.

Son düzenleme:

canım benim inan çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin ne diyeceğimi de bilemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik müjdesi verirsin yine

Canım herşeyin hayırlısını dilemek lazım demekki hayırlısı buymuş vakti değilmiş. Allah büyük bitanem en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben 20.haftada bebeğimi kaybetmiştim ne kadar zor biliyorum ne olur güçlü ol tüm dualarım seninle tatlıcım

canım kardeşim inan duydugumda çok üzüldüm allah rahmet eylesin rabbim sana ve eşine uzun ömür versin dilerim en kısa zamanda rabbim seni yeniden annelik sıfatıyla müjdelendirir herşeyde bir hayır vardır allah güç kuvvet ve sabır ersin sizlere ne desem boştur inan hiçbir kelime üzüntünüzü hafifletmez ama rabbima tevvekkül et canı veren allah elbet birgünde alır herşey allahtan gelir dilerim en güzel haberlerini yeniden alırız seni çok seviyorum tekrardan başın sagolsun canım kardeşim

canım arkadaşım duyduğumda inan çok üzüldüm Allah sizlere sağlık versin en kısa zamanda yeniden müjdeli haberlerle gelirsin inşallah...

sağolun arkadaşlar ...

ALLAH kolaylığınıda veriyo , tabii üzüldüm ama Rabbimden gelene hiç bi söz söyleyemem...

onun taktiri.... nasıl bi sürprizle verdiyse , Almakta onun taktiri...

şükrediyorum bukadar erken aldı çok alışmadan, anlamadan...... fazla ağrı sızı çektirmeden.....

inşallah Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.... tabii banada :)

bu ikinci düşüğüm olduğu için bikaç ay sonra genetiğimiz araştırılıcak.... inşallah bi problem yoktur...

canım arkadaşım allah sabrını versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
ne diyeyimki allahım sınıyor bizi demekki sevdiği kullarıyızki sınavdan geçiyoruz umarım mükafatını tez zamanda alırız canım benim öpüyorum seni

teşekkürler arkadaşım. amin. Allah hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah.seninde güzel haberlerini okuyalım buradan biran önce. arasıra uğra bizleri habersiz bırakma olurmu

sağol canım arkadaşım iyi dileklerin için
arada uğruycam inşallah mutlu haberle tez zamanda gelirim canım bebişimize iyi bak öpüyorum seni

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

tatlıcık........................................

sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

enepınar.........................................................pınarcım ver müjdeyi
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

11 hamilemiz ........

9 hamiş adayımız var

kızlar merhaba çok uzun süredir siteye giremedim çok problemli bir hamilelik geçirdim..preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) nedeni ile bebeğimi erken aldılar yoğum bakım sürecinin ardından kızım IRMAK'la evimize geldik şimdi herşey çok şükür yolunda....kartopu pınar hamile olduğunuzu duydum inanın bana çok sevindim...allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...tatlıcık bebeğini kaybetmene çok üzüldüm 2 kez yaşadım hissettiklerini anlıyabiliyorumm allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin sana ve bebek bekleyen herkese...fırsat buldukça girmeye çalışırım...dualarınız kabul olsun inşallah allaha emanet olun....

ececiğim hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah nazarlardan saklasın ana babalı büyüsün. bahtı açık ömrü uzun olsun kızının. çok mu erken bir doğum oldu , yoksa zamanmı çabuk geçti yeni hamilelik haberi almış gibiydim senden. dışarıdan olunca çabuk geçmiş gibi görünüyor, ama şimdi kendime bakınca zaman geçmek bilmiyor. öpüyorum seni canım. kendine ve kızına iyi bak,bizleride habersiz bırakma olurmu

Son düzenleme:

Aminnn...kızımı 30 haftalıkken alacaklardı 34 haftalık doğdu ikimizde zor dayandık..allah sana kolay sıkıntısız bi hamilelik nasip etsin sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..ara ara girip haberlerinizi alıyorum.çok öptüm allaha emanet olun...

maşallahhhhhh
canım Allah analı babalı , sağlıkla büyütmeni nasip etsinnn.... benim için kokla minişini....

çok sağol iyi dileklerin için benimde 2. düşüğüm inşallah 3. daim olur sağlıkla, hayırla....

güle güle sağlıkla büyüt kızını canım. zor zamanları atlatmışsın. şimdi kızının keyfini çıkart.duaların için teşekkür ederim. arasıra girdiğinde muhakkak yaz,Irmak'tan haberdar et bizi. bende seni öpüyorum kendine ve kızına iyi bak

inşallah canım. 3. bebiş sıkı sıkı tutunacak annesine ve onu bırakmayacak Allahın izniyle. dualarım hepiniz için canım

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb benim durumum biraz değişik aşılama ile hamile kaldım doktora kalp atışı için gittiğimizde çok şaşırdık çünkü 2 kese vardı 5 haftalıkken de girmiştim ult ama o zaman çok küçük olduğu için görememiş dokt. biraz beklememiz gerektiğini söyledi 7. haftada tekrar ult girecektim hem çok şaşkındık hemde dokt daha emin olmadığından tedirgindik dün nihayet gittik doktora hala iki kese var fakat biri normal zamanında gelişimi kalp atışı 7 haftalık ama diğeri 3 haftalık gibi gözüküyomuş bünyen onu eritecek büyük bi ihtimal dedi ama takip edeceğiz bişi söylemek için erken dedi bu seferde içim sızladı kendimi kötü hissediyorum böyle bi durum ilk defa duyuyorum sizlerden bilgisi olan varsa bilgilendirise çoook sevinirim ne olur dua edin arkadaşlar çok korkuyorum Allahım hayırlısı ne ise inşallah o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…