- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.901
bu sabah 5 itibariyle bebeğimizi kaybettik.....
daha perşembe günü 9mm lik kesesini görmüştük herşey yolundaydı....
ama Rabbimin taktiri ......
bugün öğleden sonra küçücük bebeğimizi gömdük....
HEPİNİZİN MELEKLERİNİ RABBİM KORUSUN ...... ve hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.......
HEPİNİZİN MELEKLERİNİ RABBİM KORUSUN ...... ve hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.......
Canım çok teşekkürler inşallah senin güzel haberlerinide burdan alırız. öpüyorum
teşekkürler arkadaşım. amin. Allah hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah.seninde güzel haberlerini okuyalım buradan biran önce. arasıra uğra bizleri habersiz bırakma olurmu
kızlar merhaba çok uzun süredir siteye giremedim çok problemli bir hamilelik geçirdim..preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) nedeni ile bebeğimi erken aldılar yoğum bakım sürecinin ardından kızım IRMAK'la evimize geldik şimdi herşey çok şükür yolunda....kartopu pınar hamile olduğunuzu duydum inanın bana çok sevindim...allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...tatlıcık bebeğini kaybetmene çok üzüldüm 2 kez yaşadım hissettiklerini anlıyabiliyorumm allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin sana ve bebek bekleyen herkese...fırsat buldukça girmeye çalışırım...dualarınız kabul olsun inşallah allaha emanet olun....
ececiğim hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah nazarlardan saklasınana babalı büyüsün. bahtı açık ömrü uzun olsun kızının. çok mu erken bir doğum oldu , yoksa zamanmı çabuk geçti yeni hamilelik haberi almış gibiydim senden. dışarıdan olunca çabuk geçmiş gibi görünüyor, ama şimdi kendime bakınca zaman geçmek bilmiyor. öpüyorum seni canım. kendine ve kızına iyi bak,bizleride habersiz bırakma olurmu
maşallahhhhhhkızlar merhaba çok uzun süredir siteye giremedim çok problemli bir hamilelik geçirdim..preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) nedeni ile bebeğimi erken aldılar yoğum bakım sürecinin ardından kızım IRMAK'la evimize geldik şimdi herşey çok şükür yolunda....kartopu pınar hamile olduğunuzu duydum inanın bana çok sevindim...allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...tatlıcık bebeğini kaybetmene çok üzüldüm 2 kez yaşadım hissettiklerini anlıyabiliyorumm allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin sana ve bebek bekleyen herkese...fırsat buldukça girmeye çalışırım...dualarınız kabul olsun inşallah allaha emanet olun....
Aminnn...kızımı 30 haftalıkken alacaklardı 34 haftalık doğdu ikimizde zor dayandık..allah sana kolay sıkıntısız bi hamilelik nasip etsin sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..ara ara girip haberlerinizi alıyorum.çok öptüm allaha emanet olun...
maşallahhhhhh
canım Allah analı babalı , sağlıkla büyütmeni nasip etsinnn.... benim için kokla minişini....
çok sağol iyi dileklerin için benimde 2. düşüğüm inşallah 3. daim olur sağlıkla, hayırla....
inşallah canım. 3. bebiş sıkı sıkı tutunacak annesine ve onu bırakmayacak Allahın izniyle. dualarım hepiniz için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?