Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim hiç sıkma canını korkma demekki iki bebeğin olmuş:) k.k da en az 5 kişi biliyorum senin durumunda olan.... inşallah 3 haftalık olan bebeğinde gelişmeye devam eder ama bazen beden tek gebelik olsun sağlıklı olsun diye küçük olanı eritiyo hiç bişi anlamadan yok oluyo... ama Allah büyük inşallah sağlıkla büyümeye devam eder..... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinide....

gerçekten miii bu durumda olan varmıydı demek ki ilk ben değilim 10 gün sonra ult. belli olur dedi doktorum ama ister istemez endişeleniyorum Rabbim büyük hayırlısı ne ise o olsun saol canım desteğin için inan sende benim hepp aklımdasın inşallah tez zamanda sende güzel haberlerle geleceksin inşallah

sibelciğim içini ferah tut arkadaşım. inşallah ikiside güzel gelişim gösterir. hayırlısı olsun canım

sibelciğim içini ferah tut arkadaşım. inşallah ikiside güzel gelişim gösterir. hayırlısı olsun canım

kartopu hamilaymişsin hayırlı ugurlu olsun inanın çok sevindim senin adına bakın herşey zamnala oluyor allahın izni ile inşallah bebeyini saglık içinde kucagına alırsın rabbim olmayanlara nasip eder iniallah en kısa zamanad tatlıcıkta yeniden anne olur

Arkadaşlar hayırlı cumalar

SİBELCİM hayırlısıyla güzel şeyler olacak .Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Tatlıcım nasılsın inşallah güzel haberini burdan alırız. Test sonuçların belli oldumu

Bengolacım nasılsın ufaklık nasıl. Hepinizi öpüyorum

sağol canımm yok daha testte gitmedik doktorum 1 ay geçsin biraz zaman geçsin dedi sanırım moral olsun diye..... 1 hafta sonra düşünüyoruz bakalım genetiklerimize bakılıcak......

umarım sen ve bebişinde iyidir... ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN :)))

kızlar gecen ay test yapmışdım evde sizede demişdim. pazartesi sabah kana gidecekdim fakat hastalanınca gerek kalmadığından gitmedim. zaten ilk testimde 3 saat sonra çıkmışdı ... diğerlerinde çıkmamışdı ... ama işde boşuna umutlanmış oldum... yıkıldım.... ya ben de kötü huy birşeye üzülünce içime kapanırım.... içime kanadım gene.... nu ada gene adetimi geçtim geçen ayki gibi olmuşdur dedim. oralı olmadım. çünkü geçen ay resmen mahvolmuşdum.. cumartesi dayanamdım .. tast aldın yaptım.. 2. çizgi saniyesinde anında çıktı ben şok.. ama ben böyle birşey görmemişdim... sonra hemen 2. testi ayptım anında çıktı... sonra 3 saat sonra saat öğlen 1 gibi 3. testi yaptım.. anında 2. çizgi çıktı... başka test markasını aldım.. saat akşam 5 gibi yaptın gene anında çıktı... gece 5. testi gece 12 gibi yaptım gene anında çıktı ve dünde 6. testi yaptım:) gene saniyesinde 2. çizgi çıktı eşim ben şaşkın ama geçen ay yaşadığımdan dolayı aşıırı sevinç yaşayamadım. bugün doktora gittim. kese tam olarak görünmüyor ama oluşmaya başladığını öğrendim.. yani geçen ay bir tık yokdu ama bu ay 4+6 günlk hamileyim... hala rüya ve şaka gibi geliyor...

tatlıcık geçmişi fazla okuyamadım... senin bebişe ne oldu...

gül ve kartopudamı hamiş. kız bu foruma hatırlarsanız birlikde başladık. 3müz aynı andamı hamişiz... ya inanın gözlerim doldu... çok sevindim.. Allah ım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.... tüm isteyenlere bekleyenlere versin....

sizlerinde doğal yollamı oldu....

tatlıcık canım nediyeceğimi inan bilemiyorum... gönlündeki bebişi tez zamanda kucağına almanı Allah ımdan dilerim sağlıkla sihatla...

canımmm benimmmm çok sevindiiiiiiimmmm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:)))

bak demekki herşeyin bi zamanı varmış:) geçen ay değil bu aymış:)))))))

tatlıcık canım nediyeceğimi inan bilemiyorum... gönlündeki bebişi tez zamanda kucağına almanı Allah ımdan dilerim sağlıkla sihatla...

çok teşekkür ederim canım kısmeti bu kadarmış , elimden geleni yapsanda gidecek bebeği tutamıyomuşsun inşallah kaybettiğim meleklerim daha sağlıklı kardeşlerini çok çabuk zamanda yollarlar:)

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

tatlıcık........................................

sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA

esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22......................................... inşallah meleği sıkı sıkı tutunur

12 hamilemiz ........

8 hamiş adayımız var

Son düzenleme:

tebrikler canım Allahım tamamına erdirsin meleğini sağ salim kucağına al inşallah

canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah nasıl gidiyor hamilelik

canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah nasıl gidiyor hamilelik

çok şükür canım iyi gidiyor... daha birşey anlamış değilim... ne miğde bulantısı var nede başka bir şey .... bugün itibariyle tam 7 hafta oldu... kalp atışını çokşükür gördüm.. senin nasıl gidiyor... erkek miş.. cinsiyetini bile öğrenmişsin ne güzel... Allah ım hepimize kucağımıza sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişimizi almayı nasip etsin... darısı olmayan arkadaşlarımızın başına..

bengoleciğim çok teşekkür ederim. sen başlattın topikte hamileliği bizde sürdürüyoruz, Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah. darısı tüm arkadaşların başına. kızın nasıl canım büyümüştür maşallah resim eklersen sevinirim görürüz mnik tuanamızı.

pınarcığım senden bu haberi bekliyordum, seninde en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyordum canım, çok sevindim inan Hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yüce Rabbim inşallah

Sibelciğim bir şey yazmamışsın, merak ettim. İnşallah sağlıkla devam ediyordur hamileliğin , güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Tatlıcık , şimdi sıra sende senin için ve diğer arkadaşlar için dua ediyorum. enkısa zamanda sizlerdende alacağız hamilelik haberlerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…