Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız hamile arkadaşlarım adına çok sevindim rabbim kucaklarınada almayı nasıp etsin bırakmıyalım topiğimizi yazalım inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz biçok topikte yazmayı denedim burdaki sıcaklık yoktu bende bıraktım okuyup geçiyorum sadece sizler iyi olun huzurlu olunda arada yazsanızda çok iyi olur tabi:) öpüyorum çok ALLAHA emanet olun bizede bolbol hamişler lohusalar dua edin:))

kartopucum bebeğini çok merak ettim gül seninde biizi mahrum bırakmayın bu güzelliklerden resimlerini koyun yakışıklıların:))

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla ATEŞ
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş...............................
TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16.............................................
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................

15 hamilemiz ........

5 hamiş adayımız var

kızlar kartopu doğum yaptımı bilen duyan varmı... iletişim bilgilerini vermek isteyen olursa özelden mesaj atarsa sevinirim. artık eskisi gibi giremiyorum zaten kimsede girmiyor sanırım... bu arada ateş isminden vazgeçtik oğluşumun adı tuğra olacak kismetse Allah ım hepimizin gönlüne göre versin... şimdeden hayırlı bayramlar dilerim sizlere...

arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
bu güzel bayram hürmetine rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

kızlaaar beni hatırlarmısınız bilmem çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum tatlıcım çok sistemli çalışıyor beni eklemiş hemen hamiş listesine.eylül ayında ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım çok şükür rabbime 10 haftalık hamileyim hala inanamıyorum, unutuyorum,hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bazende birşey olursa bebeğime diye çok korkuyorum..ALLAHIM bütün hamilelerin evladını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bütün evlat hasreti çekenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün bu mutluluğu yaşatsın...

tebrik ediyorum canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınada almak nasip olacakdır inanıyorum. Allahım senide bebişinide eşinide korusun.. mutluluklar dilerim.. Allah ım bu duyguyu herkese yaşatsın sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı kucaklarımızın dolmasını bizlerede tüm isteyenlerede nasip etsin.. amin.

slm arkadaşlar bizim çok şükür bebeğimiz ECEMİZ dünyaya geldi hepinize dua ettim inşallah en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi alacam Allaha emanet olun

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla ATEŞ
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş...............................
TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr

15 hamilemiz ........

5 hamiş adayımız var

kızlar hepinize merabalar hepinizi çok özledim:))) 3 hafta sonra kızımın ilk doğum gününü kutluycaz inşallahhhh ,yorum yapamasam da takipteyim,hepimiz için dua ediyorum...yeni hamişler ve sağlıklı bebeklerle inşallahhhhhh

slm arkadaşlar bizim çok şükür bebeğimiz ECEMİZ dünyaya geldi hepinize dua ettim inşallah en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi alacam Allaha emanet olun

canım çok sevindim yeni öğrendim merak ediyodum çok sağlıcakla kucağına aldın çok şükür inş bizlerede nasip olur kendine bebişine çok iyi bak çokk öpüyorum:)

canım çok sevindim yeni öğrendim merak ediyodum çok sağlıcakla kucağına aldın çok şükür inş bizlerede nasip olur kendine bebişine çok iyi bak çokk öpüyorum:)

güzel kardeşim dilerimen kısa zamanda sizlerde meleklerinize kavuşursunuz bak 10 kişi anne oldu sıra sizlerin az kaldı geriye sayım başlamış son 5 kişi allahım izniile sizlerinde müjdeli haberlerinizi alırız en kısa zamanda tüm dualarım sizlerle

rabbim ne olur bizimde böyle ismimiz burda yazılsın

kızlar çok şükür Allah ıma 2 ocak günü oğlum Tuğra yı kucağıma aldım. günü geçince suni sancıyla müdahale edildi gelmiyordu sanırım yerinden memnundu.............................:) suni sancıyı 5saat çektim rahim tam 5cm açıklığa ulaştığında sancıların şiddeti artmasıyla babişimin kalbi yavaşlamaya başladı hemen sezeryana geçiş yapmak zorunda kaldık. kısacası oğlum hem normal doğum sancısını çektirdi hemde sezaryanı yaşattırdı. ama değer.

şuan odasında uyuyor. 15günlük oldu. çok güzel bir duygu Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..

pınarcım gözünüz aydın ... çok sevindimm ama zor olmuşş geçmiş olsunnn.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinnn:)

enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla TUĞRA
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada ECE

15 hamilemiz ........

5 hamiş adayımız var

pınarcım gözünüz aydın ... çok sevindimm ama zor olmuşş geçmiş olsunnn.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinnn:)

Allah razı olsun canım. darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına.. spinal anasteziyle doğum yaptım. sezaryan sırasında bilimcim açıktı hatta doktorumla sohbet bile etim o esnada.. derler ya o esnada edilen dua kabull olur diye aklıma sen ve egeli ve tüm kadınlar kulübündeki arkadaşlarım ile birde nimet diye bir ablam var ona dua ettim... normal doğum gibi ilk bebeğimi ben gördüm.. ilk ağlama sesini duyduğumda öyle tuhaf oldumki.. tüm kalbimle sana ve diğer arkadaşlara Allahın en yakın zamanda bu duyguyu tatdırmasını dilerim... AMİN İNŞAALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…