- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.041
kızlaaar beni hatırlarmısınız bilmem çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum tatlıcım çok sistemli çalışıyor beni eklemiş hemen hamiş listesine.eylül ayında ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım çok şükür rabbime 10 haftalık hamileyim hala inanamıyorum, unutuyorum,hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bazende birşey olursa bebeğime diye çok korkuyorum..ALLAHIM bütün hamilelerin evladını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bütün evlat hasreti çekenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün bu mutluluğu yaşatsın...
kızlaaar beni hatırlarmısınız bilmem çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum tatlıcım çok sistemli çalışıyor beni eklemiş hemen hamiş listesine.eylül ayında ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım çok şükür rabbime 10 haftalık hamileyim hala inanamıyorum, unutuyorum,hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bazende birşey olursa bebeğime diye çok korkuyorum..ALLAHIM bütün hamilelerin evladını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bütün evlat hasreti çekenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün bu mutluluğu yaşatsın...
slm arkadaşlar bizim çok şükür bebeğimiz ECEMİZ dünyaya geldi hepinize dua ettim inşallah en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi alacam Allaha emanet olun
slm arkadaşlar bizim çok şükür bebeğimiz ECEMİZ dünyaya geldi hepinize dua ettim inşallah en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi alacam Allaha emanet olun
canım çok sevindim yeni öğrendim merak ediyodum çok sağlıcakla kucağına aldın çok şükür inş bizlerede nasip olur kendine bebişine çok iyi bak çokk öpüyorum:)
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrasızeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamadazeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamadaayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamadaIRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamadakız
gül...................................................hamiş ...........doğal yollaKUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yollaATEŞ
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebekKIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamadaECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş...............................
TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16.............................................
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................
15 hamilemiz........
5 hamiş adayımız var
pınarcım gözünüz aydın ... çok sevindimm ama zor olmuşş geçmiş olsunnn.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?