- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.161
sağol canım evet bende isimlerin karakter taşıdığına inanırım ... biz kararımızı verdik artık tüm aile beğendi eşimde beğeniyodu ama nazlanıyodu ARTIK BELLİ OLDU Allah nasip ederse.... BEREN .. KOYUCAZ:)) eşimle benim isimlerimizin birleşimi oluyo ve anlamıda çok güzel.... AKILLI , KUVVETLİ , GÜÇLÜ , TANINMIŞ, KUZU VE KADİFE demek yani tam olarak kızımızı anlatıyoo:))
sağoll bitanemm Allah razı olsun aminn....tatlıcık adıyla yaşasın kızın inşallahHayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin canım
estamp ,emenne ikinizin adınada çok sevindim. hayırlsı ile Allah gönlünüzdeki muradı versin.
bende bu akşam süper lotodan bulursam parayı 2.yi hemen yapmayı düşünüyorum açıkcası.çünkü oğluma şimdi annem bakıyor,bakıcıya emanet edemedik. çalıştığım için 2.bebeği pek düşünemiyorum,yaşta var zaten. ama para çıkarsa o başka
estamp ,emenne ikinizin adınada çok sevindim. hayırlsı ile Allah gönlünüzdeki muradı versin.
bende bu akşam süper lotodan bulursam parayı 2.yi hemen yapmayı düşünüyorum açıkcası.çünkü oğluma şimdi annem bakıyor,bakıcıya emanet edemedik. çalıştığım için 2.bebeği pek düşünemiyorum,yaşta var zaten. ama para çıkarsa o başka
Burağı kocamannnnn öptümmm,kartopum özledim ben seni yaaaa:))) benimde kızıma annem bakıyor,inanılmaz rahatlık şükür:))
bu arada 2. bebişimin cinsiyeti belli oldu,oğluşumuz olacak inşallah:) bizde Sarp koymayı düşünüyoruz inşallah...bu arada loto konusuna gelince Allah gönlüne göre versin canım,kimbilir bide kızım olsa dersin bigün,geliverir
ayy maaşallahh bide oğluş geliyo demekk Sağlıkla sıhhatle bi avazda kurtulalım inşallahh....
Burağı kocamannnnn öptümmm,kartopum özledim ben seni yaaaa:))) benimde kızıma annem bakıyor,inanılmaz rahatlık şükür:))
bu arada 2. bebişimin cinsiyeti belli oldu,oğluşumuz olacak inşallah:) bizde Sarp koymayı düşünüyoruz inşallah...bu arada loto konusuna gelince Allah gönlüne göre versin canım,kimbilir bide kızım olsa dersin bigün,geliverir
canım çok sevindim oğlun olacak Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın ben hala öğrenemedim çok merak ediyorum beşinci ayım da bitti
emennecim belli oldumu kuzunun cinsiyeti?,bu arada doğum tarihiniz ne zaman? 21 aralık gibi bizim Allah nasib ederse:)
emennecim belli oldumu kuzunun cinsiyeti?,bu arada doğum tarihiniz ne zaman? 21 aralık gibi bizim Allah nasib ederse:)
emenne ve estamp, ikiniz adınada çok sevindim,hem kız hem oğulunuz oluyor çok güzel allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bahtları açık ömürleri uzun olsun kuzuların.
loto işin şaka kısmı tabiki allah nasip ederse ve kısmetimizde varsa ikinciyide bebeğide görürüz.hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki
ohhh bayram sekeri niyetine:) bereketleriyle gelirler inşallah:))) valla kızlar erken doğar derler ama benim Durum 40+ 3 te gelmişti teyzesi:))))kızı olucakmış canımm :) biz faceden msj la haberleşiyoz ... sağlıkla doğsun hepimizin tatlı bebişleri benimki 28 ekim görünüyo tam bayrama, ama kızlar biraz erken doğarmış bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edicek inşallah sağlıkla zamanında doğsunlar...
hayırlı olsun canım,aşağı yukarı 2 ay var aramızda demekki,Allah bi sancıda kurtarsın...evet canım belli oldu kızımız olacak inşallah doğum tarihine 15 ekim dedi doktor hayırlısı bakalım
kartopum çok sağol,nerelerden nerelere geldik ,hepimiz için hayırlısı...emenne ve estamp, ikiniz adınada çok sevindim,hem kız hem oğulunuz oluyor çok güzel allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bahtları açık ömürleri uzun olsun kuzuların.
loto işin şaka kısmı tabiki allah nasip ederse ve kısmetimizde varsa ikinciyide bebeğide görürüz.hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrasızeynep naz
murse..............................................hamiş..........2.aşılamadaayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamadaIRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamadakız
gül...................................................hamiş ...........doğal yollaKUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yollaTUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebekKIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamadaECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebekERKEK
TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞ TATLI BİR KIZ
estamp............................................hamiş .........1. aşılamadazeynep duru VE 2. YE HAMİLE OĞLUŞ GELİYOR
esra16.............................................ESRAM TÜP BEBEK YOLUNDA MÜJDELİ HABERİ VERİCEK YAKINDAA
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................
13 SAĞLIKLA DOĞMUŞ BEBİŞİMİZ VAR
3 hamilemiz VAR
4 hamiş adayımız var
burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:))
burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?