- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.181
rabbime şükürler olsun canım ramazanın mucizesi seni bu güzel ayda sevindirdi mevlam hayırlı olsun devamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin daha nediyeyim esracım şuan okadar doldumki anlatamam gözlerim dolu dolu......maşallah maşallahcanım benim içime doğuyordu hep kendiliğininden hamile kalacağın ...tebrik ediyorum öpüyorum seni facede yazamıyorum sorunlu biraz anlatmıştım sana neyse kendine iyi bak çok çok dikkat et Allaha emanet ol .......
burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:))
burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:))
çok çok çok sevindim,kocaman maaşallah
Allahım devamını getirsin,sağlıkl kucağına almayıda nasibetsin canım:))))))
teşekkür ederim canım ALLAH RAZI OLSUN çok şşakınım hala sanıırm tekmeleri duyana kadarda böyle devam edecek :))
canım şimdi 2012 ekim annelerinde okudum,kızını sağlıcakla kucağına almışsın.hayırlısı olsun.Allah analı büyütsün bahtı açık,ömür uzun olsun.
merhaba canlarım öncelikle doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum .burda çoğumuz ilk bebişlerimize tedaviyle kavuştuk sanırım ikinciler hep normal olucak bende buğün ikinci kez HAMİLE olduğumu öğrendim çok şükür bi bebişim daha olucak Allahım tüm istiyenlere nasip etsin.. Allaha emanet olun yavrularınızla mutlu huzurlu kalın ..........
merhaba canlarım öncelikle doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum .burda çoğumuz ilk bebişlerimize tedaviyle kavuştuk sanırım ikinciler hep normal olucak bende buğün ikinci kez HAMİLE olduğumu öğrendim çok şükür bi bebişim daha olucak Allahım tüm istiyenlere nasip etsin.. Allaha emanet olun yavrularınızla mutlu huzurlu kalın ..........
sağolll bitanemm evet 4 günlük oldu kızımm :) cumartesi gecesi 20 ekim , normal doğumla 2840 gr 50 cm olarak dünya ya geldi minik kızım , Allaha şükür herşey yolunda gitti ve mucizem dünyaya hoşgeldii ..
inşallah tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin Rabbim dualarım onlarla ..
esracığım şimdi okudum ve çok sevindim.ne güzel açtığım topikte hemen hemen herkes hamile kalıp yavrularını kucağına aldı yada almak üzere,hatta 2.ler bile geliyor.
Allah analı babalı büyütsün canım ,sağlıcakla kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?