- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.621
canım bende hsg çektirdim sonra adet gördüm pazartesi aşılamamı olcam inşallah yani dediğin gibi çektirdikten sonra 2. ay aşılamayı önerdi doktorum bi de bana dediki hsg çektirdikten sonraki ilk 2 ay aşılama için çok uygunmuş istersen sen de 2. ayı bekle
selam naber sigarayı bırakmana sevindim canım:enbuyukkk:
bende iyiyim yarın soğan kürüne başlıycam sonrada incir kürünü uyguluycam
incir kürü çok etkiliymiş bende başlayacağımda kilodan çok korkuyorum incir ceviz bal çörek otu derken mahvolacağız hamiş kalmadan hamiş sanacaklafr bizi...
kıslar y kimse yokmu sıkıldım ben offf kocacık uyudu ben sigarayı bırakmaya karar verdim dünden bri içmiyorum çıldırmak üzereyim...
kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben
kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben
kızlar ben akşam çatlatma iğnemi vuruldum yarın ilk aşılamamı olcam inşallah. Bugün karnımda ağrılar oldu baya kaygan bi akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı yarına kadar etkisi kaybolur mu acaba yani zamanı geçmiş olmaz inşallah bu konuda ki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
kızlar ben akşam çatlatma iğnemi vuruldum yarın ilk aşılamamı olcam inşallah. Bugün karnımda ağrılar oldu baya kaygan bi akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı yarına kadar etkisi kaybolur mu acaba yani zamanı geçmiş olmaz inşallah bu konuda ki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
arkadaşım nolur kendini fazla yıpratma hayırlısı olsun inşallah bak öteki arkadaşlar da olumsuz sonuç aldılar ama asla kendilerini bırakmadılar bütün inancımızla elimizden ne geliyosa yapıp, dualarımızla yavrularımızın gelmesini beklicez inşallah
bir gün olacak inşallah rabbim güldürecek hepimizin yüzünü ben buna inanıyorum sende inan
iyi yapmışsın canım ya keşke bende eşimle birlikte bırakabilsek inş. başlamazsın sığaraya tekrardan
erenpınarcım dediğin gibi yoksa yumurtalardan oluruz allah korusun aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?