Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah olumlu sonuç alırsın.
bende zaten bir adet göreceğim acaba 2.ci adet görmeyide beklermi dedim.

kıslar y kimse yokmu sıkıldım ben offf kocacık uyudu ben sigarayı bırakmaya karar verdim dünden bri içmiyorum çıldırmak üzereyim...

bende iyiyim yarın soğan kürüne başlıycam sonrada incir kürünü uyguluycam

incir kürü çok etkiliymiş bende başlayacağımda kilodan çok korkuyorum incir ceviz bal çörek otu derken mahvolacağız hamiş kalmadan hamiş sanacaklafr bizi...

kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben

üzülme diyeceğim ama elde değil ağla içine atma kısmet buseferde değilmiş inş bidaki ay hamile kalırsın allahtan umut kesilmez .

kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben

üzülme demeyeğim canım çünkü insanın elinde değil üzülmemek. ama mahvoldum ben falan kabul etmiyoruz arkadaşım.seni çok iyi anlıyorum.adetin 2 günü ç.b.t.başlayıp çalışmalara devam diyoruz ne yapalım, bizim bebişler biraz nazlı,bizi uğraştırıyorlar gelsinlerde soralım onlara:CüvCüv:

kızlar ben akşam çatlatma iğnemi vuruldum yarın ilk aşılamamı olcam inşallah. Bugün karnımda ağrılar oldu baya kaygan bi akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı yarına kadar etkisi kaybolur mu acaba yani zamanı geçmiş olmaz inşallah bu konuda ki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

arkadaşım nolur kendini fazla yıpratma hayırlısı olsun inşallah bak öteki arkadaşlar da olumsuz sonuç aldılar ama asla kendilerini bırakmadılar bütün inancımızla elimizden ne geliyosa yapıp, dualarımızla yavrularımızın gelmesini beklicez inşallah
bir gün olacak inşallah rabbim güldürecek hepimizin yüzünü ben buna inanıyorum sende inan

Canım kendini bırakma zakın zamanı değilmiş bak hepimiz yaşıyoruz umutsuzluğa kapılıyoruz. Allah büyük bir gün bizde anne olacağız zamanını bekliyoruz sadece

benimde c.tesi çatlatma iğnesi yapılmıştı fakat ne ağrım oldu nede akıntım yarın dr.sor bakalım ne diyecek.

İçini ferah tut öyle birşey olsa doktor söylerdi zaten. Yumurta çatladıktan sonra bildiğim kadarıyla 24-36 saat içinde spermle birleşip dölleniyor. Yani zamanı geçmiyodur.

şimdi biraz daha iyiym agladım rahatladım biraz sogan kürü ve incir kürlerine baktım onları deniycem ailemin yanına gidicem biraz kafam dagılsın desteginiz için teşekürler hepiniz iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…