Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 26 şubatta aşılama yaptırdım en zor zamandayım şimdi bekliyorum ALLAHIM yardım et hepimize.

canım valla bigün girmedim hemen paylaşmışınız tefriciyeleri :dance:,
kalan olduysa bende alıyım,çorbada tuzum olsun,cevap yazarsan sevinirim,Allah dualarımızı kabul etsin...

100 tane de sana verelim arkadaşım. gerçi 244 tane kaldı ama belki çorbada tuzu olsun isteyen birileri daha çıkabilir )))))))):smiley-cool:

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 100 ad
pancarr
minaaa 144
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp 200 ad
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:
hayırlısı ile bir bşlasak arkadaşım. Alnımızın akıyla şu işi bitirsek layıkıyla çok sevineceğim.:Saruboceq:

başarırız canım ben ezberlemek için cuma niyetle başladım günde 550 okuyorum 2 günüm kaldı ben yalnız başarıyorsam hep beraber çok rahat biter tatlımkaydirigubbakcemile3

Kızlar paylaşmışsınız bana bişey kalmamış, giremedim çok yoğunum, geri kalanını alayım mı?

canım valla bigün girmedim hemen paylaşmışınız tefriciyeleri :dance:,
kalan olduysa bende alıyım,çorbada tuzum olsun,cevap yazarsan sevinirim,Allah dualarımızı kabul etsin...

paylaşabiliriz de kalanı, herkesin tuzu bulunsun, ne kadar çok nefes olursa o kadar ii olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…