- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.801
hehe ben burda hep gdo luları yiyom vallah hep onlar yüzünden bebişimiz olmuyor...... gül bu arada sigara işini ne yaptın bırakdın mı....
kızlar çıktım
bende 26 şubatta aşılama yaptırdım en zor zamandayım şimdi bekliyorum ALLAHIM yardım et hepimize.
bende 26 şubatta aşılama yaptırdım en zor zamandayım şimdi bekliyorum ALLAHIM yardım et hepimize.
canım valla bigün girmedim hemen paylaşmışınız tefriciyeleri :dance:,
kalan olduysa bende alıyım,çorbada tuzum olsun,cevap yazarsan sevinirim,Allah dualarımızı kabul etsin...
kartopu acaba gerçek isimlerimizi duada söylesekmi ne dersin
zaten niyet olarak bu duada bana yardım eden arkadaşlar diyeceğiz ya Allah Öylede kabul eder hayatım.
tamam canım doğru düşünüyorsun
hayırlısı ile bir bşlasak arkadaşım. Alnımızın akıyla şu işi bitirsek layıkıyla çok sevineceğim.:Saruboceq:
hayırlısı ile bir bşlasak arkadaşım. Alnımızın akıyla şu işi bitirsek layıkıyla çok sevineceğim.:Saruboceq:
gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 200 ad
pancarr
minaaa
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp 100 ad
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad
eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle
12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.
canım valla bigün girmedim hemen paylaşmışınız tefriciyeleri :dance:,
kalan olduysa bende alıyım,çorbada tuzum olsun,cevap yazarsan sevinirim,Allah dualarımızı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?