- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.841
canım sağolasın cevabın için..canım sinirini bozma kısmetne ve varsa o oluyor.... sen dua et gerisi takdir allah ın... yarımkilo sütü içine 1 demet maydonoz kyarak kaynatacaksın buharı idrar yollarına gelecek şekilde çömelerek üzerine oturacaksın ama yanma dikkat et..... o buharı bitince birdaha kaynatacak gene oturacaksın ve ardından hemen ilişkiye gireceksin.. bu şekilde kanallar açılıyormuş spermler rahat geçiyormuş... sıcak tutacaksın kendini sonrasındada böyle işde... nırmalde iki günde bir yapın diyorlar da ben üşeniyorum..... bugün ilkkez yapacağım bende...
yarın dr sor canım bende ağrı olmadı ne kasıkta nede göğüsümde.
ya bilmiyorum benimde daha öncekilerde böyle birşey olmamıştı iyiyemi yorsam kötüyemi ne düşüneceğimi şaşırdım
senin kaçıncı aşılamandı.daha önceleri demişsin aynı dr muydu
bu 4. oldu. 2008 kasım ayında 3. aşılamada hamile kalmıştım ama bebeğin 8. haftada gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.uzunca bir süre ara vermiştik tekrar başladığımda doktorum bir sefer başardık aşılamayla tekrar hamile kalabilirsin dedi.
bende pek giremiyorm aslında kociş evdeyken ama dün akşam onunda işi ardı bilgisayarda çalışıyordu. bende fırsattan istifade girdim nete herkes kendi bilgisayarının başındaydı yani)))))
bu arada sen yaptınmı süt buharını bakayım?????????
evet dün yaptım....iki günde birmiş sanırım..... buharın sıcaklığını resmen hissediyorsun birde kokmasa kızlar ben hayatta süt içmem kokusuna bile tahammül edemem... yani bu bebiş bana neler yaptırıyor inanamıyorum....
maydonoz kokusunu alıyor ama ben 5 gün üst üste hergün yapmayı düşünüyorum buharı. onun için dün akşamda yaptım.
dur şimdi öldürme . adamlar şimdilik bize lazım canım. önce bir hamile kalalım sonra ne istersen yap
gelen gideni aratırmış unutma ama))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?