Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sağolasın cevabın için..

senin kaçıncı aşılamandı.daha önceleri demişsin aynı dr muydu

bu 4. oldu. 2008 kasım ayında 3. aşılamada hamile kalmıştım ama bebeğin 8. haftada gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.uzunca bir süre ara vermiştik tekrar başladığımda doktorum bir sefer başardık aşılamayla tekrar hamile kalabilirsin dedi.

inşallah başarılı olur canım benim ilk tutmadı ikinci bakalım ne olacak bende 10 yıllık evliyim.bu aradaseninle meslektaşızkaydirigubbakcemile3

sen hamile kalmışsın tutma olasılığı çok yüksek ne güzel ben hiç hamile kalmadım bakalım umutluyum yinede

günaydın kızlar akşam sohbet güzelmmiş koçişleri naptınız girdinizzz.... ben kocacık varken pek nete giremem... şimdide uyandırmaya çalışıyorum işe yollayacağım. hehe sonra tekrar yatacağım. kalkdığımda görüşürüz.... HEPİNİZ ALLAHA EMANETSİNİZ... ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ TEZ ZAMANDA VER.. AMİNNNN

bende pek giremiyorm aslında kociş evdeyken ama dün akşam onunda işi ardı bilgisayarda çalışıyordu. bende fırsattan istifade girdim nete herkes kendi bilgisayarının başındaydı yani)))))

bende pek giremiyorm aslında kociş evdeyken ama dün akşam onunda işi ardı bilgisayarda çalışıyordu. bende fırsattan istifade girdim nete herkes kendi bilgisayarının başındaydı yani)))))

:))) AY KIZLAR benimkini kaldırmak deveye hendek atlatmak gibi her sabah kavga dövüş kaldırıyorum:):))) biriaz elastik bir kelime oldu uyandırıyorum desem dahamı iyiy:))))

her sabaha aynı çile bir hamiş kalsam ben yapacağımı biliyorum elimden gelen tüm huysuzlukları yapacağım kocacığıma:)))))) çok kızıyorum çokkk...

bu arada sen yaptınmı süt buharını bakayım?????????

evet dün yaptım....iki günde birmiş sanırım..... buharın sıcaklığını resmen hissediyorsun birde kokmasa kızlar ben hayatta süt içmem kokusuna bile tahammül edemem... yani bu bebiş bana neler yaptırıyor inanamıyorum....

maydonoz kokusunu alıyor ama ben 5 gün üst üste hergün yapmayı düşünüyorum buharı. onun için dün akşamda yaptım.

maydonoz kokusunu alıyor ama ben 5 gün üst üste hergün yapmayı düşünüyorum buharı. onun için dün akşamda yaptım.

evet maydonoz kokusunu biraz aldı hatta peynirli börek gibi koktu:) yok ben bu kocişi bir gün öldürürsem sabah uyandırırken öldürürüm... ya cinnet geçirmeme az kaldı. her sabah saat 8de başlıyor.. 5 dk sonra sonra gidiyorum bir 5 dk daha sonra 10dk bir bakıyorum 1 saat geçmiş şimdiki gibi....

gelen gideni aratırmış unutma ama ))))))))))))

günaydın seldacımmmm kız eğer olurda kocişi öldürürsem bir daha evlenirmiyim delimiyi.... şimdiki aklım olsa dost hayatı yaşardım hehe ne güzel bak ismi bile dost hayatı....... ne işim olur nikahla:))))))

hehe okusan hiç öldürmemede gerek kalmaz gider kendiliğinden :))))) ay canımcım Allah korusun:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…