Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Süt buharının yararlı olacağına ben de inanıyorum ama çok yoğun çalışıyorum ve vakit bulamıyorum açıkçası, ada çayının düşük etkisi yaptığını duymuştum, pek önermiyolar.Ovulasyondan sonraki günlerde içmesen ii olur bence...

selamlar,

bugün karnım ağrıyor. sizin de yumurtanız çatlarken karnınız ağrıyor mu? adet sancısı gibi.

eskiden hiç böyle şeyleri hissetmezdim .

canım Allah ım yüzünü güldürsün hadi ilk haberler sizlerden gelsin ... bir kaç arkadaş daga var bu ay aşılama yaptıranlar Allah ım hepinize hepimize anne olmayı hayırlı şekilde nasip eylesin bebişlerimizi kucağımıza aldırsın...... hiç kendinide yanlız hisetme hatta ailenin bilmemesi daha iyi inana kimse soru sormayacak ne güzel işde.... vallah bende herşeyi yanlız yaptım hsg filmi dahil herşeye tek gittim....... aşılamada bile eşim spermmi verdi gitti onda bile tekdim.... o nednele sakın kendini yanlız hissetme sadece kendini bir kaç gün kolla ve stresden uzakdur....

ben çatlatma iğnesi vurulmuştum evet baya karın ağrısı yaptı ben de aynı regli sancısı gibi olmuştu canım..

ilk tedaviye başladığımda sol kasığım ağrıdı ama nasıl... hatta doktora gittim böbreklerimde sorunmu var diye... o denli ağrıyordu. yan yatamıyordum sanki biri orada çamaşır sıkar gibi böbreğimi sıkıyormuş gibi geliyordu.. çok şükür birşey çıkmadı sonra ilaçlardan olduğunu öğrendim... yani normal canım.

ilk aşılamamı ilaçlar hariç 380ne yaptıırdım ilaç dediğime bakmayın verdiği ilaç 7,5tllik bir ilaçdı.... sonra duydum iğneyi sinir oldum. o nedenlede doktor değiştim şimdi aşılamayı 700tl ye yaptıracağım ilaçlarda 500 600 tutuyormuş sanırım iğneyle olunca.... Allah ım yüzümüzü gldürsün hepberaber ağız tadı nasip eylesin eşlerimize de bizlerede sağlık huzur nasip etsin.... eşlerimize baba olmayı nasip eylesin ama bizden.... aminnnnn

dilerim sonuç alırsın allah hepimizin yanında olsun ben çok mutsuzum anne olamadıgım için eşimi babab edemedigim için

dilerim sonuç alırsın allah hepimizin yanında olsun ben çok mutsuzum anne olamadıgım için eşimi babab edemedigim için

kaç yıllık evlisin neler yaptınız nasıl tedavi uyguladınız....bilmiyorum ama ne olursa olsun umutsuzluk yasak burda..... er yada geç inanıyorumki bu topikde hamiş patlaması olacak... içini ferah tut..... inan herşey yoluna girer.. bizde zamanı geldiğinde eşimmiizin baba olduğunu göreceğiz. demekki zamanı var. üzülme hiç.

canım ben 3 yıllık evliyim ve durmadan tedavi görmekten bıktım ve evlendigimde 49 kiloidim şuan 76 kilo oldum piskolojim bozuldu kerkes üzerime geliyor bebek neden olmuyor diye yalan söylemekten bıktım

Problemın eŞımden oldugunu sÖyleyemıyorum kımseye sadece henÜz erken dıyorum ama eŞımın be benım yaŞımında ılerledıgının farkındayım

Allah vermeyıncı olmuyormuŞ ben bunu anladım bÜtÜn bebek kıyafetlerı sandıkta duruyor kızım ıremnu olacak oglum umutcan olacaktı ama olmadı ne ıremım nede umudum gelmedı ıŞte ıkısıde benı anne olarak ıstemedı

Merhaba arkadaşlar, bir sorum var, eneplnar bu topiği tavsiye etti. Geçmiş birkaç sayfayı okudum ama benzer birşey bulamadım. 1,5yıllık evliyim. 3hafta önce öğrendim pkolu olduğumu.Korunmayı yeni (1,5ay kadar önce) bırakmıştık. Dr çocuk yapmayı denememizi söyledi.3aydır adet olamadığımdan da farlutal verdi.Bitiminde 9.günü hastalandım.Normalde benim 3-4 gün sürer, az olur ve biter.8.gündeyim hala ağrım ve kanamam azar azar var. Biter gibi oldu, gelmedi, temizlendim.ılişkiye girince yine başladı.ılk kez böyle birşey başıma geliyor.Size de oldu mu bir fikriniz var mı? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.doktorum ıstanbul'da ben Tekirdağdayım, çalıştığımdan gidemiyorum.

allahın bana vermiş oldugu en büyük ceza bu olsagerek bazen çekip gitmek istiyorum kimsenin beni tanımadı bir yere ama olmuyor belli düzen kurdum mardinden işte açlışıyorum ama aklım hep neden soruları ile dolu dilerim rabbimden bana nasip olmayan bebek inşallah sizlere nasip olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…