- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.881
minacığım ben bal çörekotu tarçını yapıyorum. sabah akşam bir kaşık. birde 1 , 2 bardak adaçayı içmeye çalışıyorum. tabi bunlar 15 ne kadar devam edecek. birde 2 gündür süt buharı yapıyorum. inşallah bu ay güzel sonuç alacağım. sizlerle birlikte tabiki
ben yemeğe çıkıyorum.
ben içmeye çalışıyorum ama iğrenç, burnumu kapatıp nefes almadan içmeye çalışyorum ama çok kötü kokuyor....
selamlar,
bugün karnım ağrıyor. sizin de yumurtanız çatlarken karnınız ağrıyor mu? adet sancısı gibi.
eskiden hiç böyle şeyleri hissetmezdim .
arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra inş. ilk aşılamam yapılıcak biraz stresliyim sankii( bana dua edermisiniz ? ailelerimizden kimse bilmiyo ama böylede zor oluyomuş yalnız hissediyorum kendimi bu arada herşey dahil 600 tl tuttu sizce bu normal fiyatmı benim hiç bilgim yokta bu konuda ondan sordum ?.. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN:)
ben çatlatma iğnesi vurulmuştum evet baya karın ağrısı yaptı ben de aynı regli sancısı gibi olmuştu canım..
canm inşallah hakkında hayırlısı olur .ve bu ay hamiş haberini alırız ailelere gelince en iyisi söylememek bende bu ay hami,ş olmazsam nisanın başında aşılama yaptırıcam ama inş gerek kalmaz ve iki aileyede haber vermek istemiyorum.tutmayınca kötü oluyo yoksa....600 tl iyi normal bence Allah yardımcın olsun.:ecrin_bebek:
kızlar inşallah hepiniz anne olursunuz
dilerim sonuç alırsın allah hepimizin yanında olsun ben çok mutsuzum anne olamadıgım için eşimi babab edemedigim için
çok teşekkür ederim şimdi geldim evime hemen yatıcamm gerçekten hiç streslik bişi yokmuş guclubacismile yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederimm:)) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:))[/QUOT
aşılaman hayırlı olsun canım bende 2 gün önce yaptırdım bakalım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bugün dinlen yarın normal hayatına devam edersin seninle yaklaşık aynı tarihlerde sonucumuzu öğreneceğiz şimdiden heyecanlandım bak benim dün de bu gün de kalçalarıma karnıma iğne batar gibi ağrı oluyo kullandığımız iğnelerden olabileceğini düşündüm bende hayırlısı bakalım neler olacak
kaç yıllık evlisin neler yaptınız nasıl tedavi uyguladınız....bilmiyorum ama ne olursa olsun umutsuzluk yasak burda..... Er yada geç inanıyorumki bu topikde hamiş patlaması olacak... Içini ferah tut..... Inan herşey yoluna girer.. Bizde zamanı geldiğinde eşimmiizin baba olduğunu göreceğiz. Demekki zamanı var. üzülme hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?