Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra inş. ilk aşılamam yapılıcak biraz stresliyim sankii( bana dua edermisiniz ? ailelerimizden kimse bilmiyo ama böylede zor oluyomuş yalnız hissediyorum kendimi bu arada herşey dahil 600 tl tuttu sizce bu normal fiyatmı benim hiç bilgim yokta bu konuda ondan sordum ?.. ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN AMıN:)

hiç strese girme hakkında hayırlısı ne ise o olsun..stres rahme kan akışını yavaşlatıyormuş bilgin olsun..boşver ailelerin bilmemesi dah iyi benimde bilmiyordu..bilince daha fazla stres olursun herkes ayrı bir soru sorar canın sıkılır..600 tl de oldukça iyi bir fiyat ben ilaç hariç aşılamaya o kadar para verdim..allah yardımcın olsun..gönlün egöre versin inşallah..

herkese günaydın kızlar...geçmişi şöyle bir okudum...yanma pahasına süt banyolarına başlamışsınız..

kızlar bende dün hayıt tohumu içmeye başladım..tadı değilde ne iğrenç bir kokusu var onun yaaa..içen var mı aranızda..

günaydınn:) çok teşekkür ederim :)) evet bizde sırf durmadan soru sorarlar diye söylemedik ailemize... inşallah herşey hepimiz için çok güzel ve sevindirici haberlerle dolu olur:)) iyiki buraya üye olmuşumm :))) olumunekankayizsmile

günaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur canım fiyatı normal bende bu aşılamamda aileme söylemeyi düşünmüyorum.bıktım sorulardaaaaaannnnnn.

canm inşallah hakkında hayırlısı olur .ve bu ay hamiş haberini alırız ailelere gelince en iyisi söylememek bende bu ay hami,ş olmazsam nisanın başında aşılama yaptırıcam ama inş gerek kalmaz ve iki aileyede haber vermek istemiyorum.tutmayınca kötü oluyo yoksa....600 tl iyi normal bence Allah yardımcın olsun.:ecrin_bebek:

geçen hafta yazdıklarınızdan sonra cuma b+ç+t karışımı yaptırmaya aktara gittim, tamamen farklı şeyler alıp çıktım..Sorucam sizlere kaç gündür girmeye, girsem de yazmaya vakit bulamıyorum...

Şöyleki aktar istediklerimi duyunca size daha etkili olabilecek hazır karışımlar önerebileceğini söyledi, önermekle kalmayıp sattı. Arı sütü, red ginseng korea ve hayıt suyu aldım arkadaşlar...hayıt suyu hariç diğerlerini düzenli kullanıyorum, sonucu önümüzdeki ay görücez bakalım...süt buharı yapmaya da vakit ayıramıyırum, güzel haberlerinizi duyunca belki gaza gelirim...Arı sütü, red ginseng korea ve hayıt suyu bunları kullanan ve faydalarını gören var mı acabaCADIARZU

çok teşekkür ederim şimdi geldim evime hemen yatıcamm gerçekten hiç streslik bişi yokmuş guclubacismile yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederimm:)) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:))

aminn ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ... inşşallah burda derdini anlatan sıkıntılarını paylaşıp birbirinden güç alan hepimiz hayırlı haberlerle birbirimizi sevindiririzz RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün olumunekankayizsmile

hadi bakalım hayırlı olsun. biraz yat dinlen güzel şeyler düşün. çalışıyorsan 2 gün daha rapor alsaydın pazartesiye kadar evde dinlenmiş olurdun canım

minacığım ben bal çörekotu tarçını yapıyorum. sabah akşam bir kaşık. birde 1 , 2 bardak adaçayı içmeye çalışıyorum. tabi bunlar 15 ne kadar devam edecek. birde 2 gündür süt buharı yapıyorum. inşallah bu ay güzel sonuç alacağım. sizlerle birlikte tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…