- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.861
arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra inş. ilk aşılamam yapılıcak biraz stresliyim sankii( bana dua edermisiniz ? ailelerimizden kimse bilmiyo ama böylede zor oluyomuş yalnız hissediyorum kendimi bu arada herşey dahil 600 tl tuttu sizce bu normal fiyatmı benim hiç bilgim yokta bu konuda ondan sordum ?.. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN:)
hiç strese girme hakkında hayırlısı ne ise o olsun..stres rahme kan akışını yavaşlatıyormuş bilgin olsun..boşver ailelerin bilmemesi dah iyi benimde bilmiyordu..bilince daha fazla stres olursun herkes ayrı bir soru sorar canın sıkılır..600 tl de oldukça iyi bir fiyat ben ilaç hariç aşılamaya o kadar para verdim..allah yardımcın olsun..gönlün egöre versin inşallah..
günaydınn:) çok teşekkür ederim :)) evet bizde sırf durmadan soru sorarlar diye söylemedik ailemize... inşallah herşey hepimiz için çok güzel ve sevindirici haberlerle dolu olur:)) iyiki buraya üye olmuşumm :))) olumunekankayizsmile
günaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur canım fiyatı normal bende bu aşılamamda aileme söylemeyi düşünmüyorum.bıktım sorulardaaaaaannnnnn.
aminn çok teşekkür ederimm ALLAH hepimizin yüzünü güldürsünn:))
arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra inş. ilk aşılamam yapılıcak biraz stresliyim sankii( bana dua edermisiniz ? ailelerimizden kimse bilmiyo ama böylede zor oluyomuş yalnız hissediyorum kendimi bu arada herşey dahil 600 tl tuttu sizce bu normal fiyatmı benim hiç bilgim yokta bu konuda ondan sordum ?.. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN:)
kızlar bende dün hayıt tohumu içmeye başladım..tadı değilde ne iğrenç bir kokusu var onun yaaa..içen var mı aranızda..
kızlar herkese günaydın, yenibirgün yeni umutlar........
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşım hayırlı olsun. kendine stres yapma ne olur. zaten çok kolay bir işlem 10 dak bile sürmüyor. yarım saat yatıp kalkıyorsun sonra . bugün evde dinlen çok hareket yapma.
herşeyin hayırlısı.
canm inşallah hakkında hayırlısı olur .ve bu ay hamiş haberini alırız ailelere gelince en iyisi söylememek bende bu ay hami,ş olmazsam nisanın başında aşılama yaptırıcam ama inş gerek kalmaz ve iki aileyede haber vermek istemiyorum.tutmayınca kötü oluyo yoksa....600 tl iyi normal bence Allah yardımcın olsun.:ecrin_bebek:
çok teşekkür ederim şimdi geldim evime hemen yatıcamm gerçekten hiç streslik bişi yokmuş guclubacismile yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederimm:)) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:))
Şöyleki aktar istediklerimi duyunca size daha etkili olabilecek hazır karışımlar önerebileceğini söyledi, önermekle kalmayıp sattı. Arı sütü, red ginseng korea ve hayıt suyu aldım arkadaşlar...hayıt suyu hariç diğerlerini düzenli kullanıyorum, sonucu önümüzdeki ay görücez bakalım...süt buharı yapmaya da vakit ayıramıyırum, güzel haberlerinizi duyunca belki gaza gelirim...Arı sütü, red ginseng korea ve hayıt suyu bunları kullanan ve faydalarını gören var mı acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?